Сън: Влизам в нещо като бар, вътре с разни хора, а аз имам пари в ръката си и отивам да си взема нещо от една кафе машина. Непосредствено до машината някакъв човек ме попита имам ли да му услужа с определена сума пари, аз му извадих и му казах да си вземе кокото му трябват, после той ми вика брей ти си бил много точен. 
Най-забавното беше, че машината не работеше и двамата останахме разочаровани.
Дойде някакъв негов приятел и почнаха да ми обясняват къде щяли да ходят, а на всичкото отгоре човека, на който дадох пари твърдеше, че ме познавал, а аз го виждах за първи път. :unsure:
Цялото действие се развиваше през ноща.
В последствие с кола, с тези хора отидохме някъде другаде, като единия изчезна нанякъде, а с другия 3 пъти влизахме с взлом в някаква сграда, нещо като огромен салон, като първите 2 опита все нещо се объркваше и влизахме през прозореца, на третия взязохме през вратата, този човек искаше нещо от да вземе от вътре, някакви неща, които няма как да ги опиша, и когато влезе третия път се появи нещо като мъгла, залегнахме на пода, като той държеше някаква пръчка и все едно проверяваше с нея дали има някой в дима. След малко като се увери, че този път всичко май е наред, взе каквото му трябваше оттам и си заминахме. 
да не би да те е обхванала рутината и еднообразието на ежеднвието. може би се нуждаеш от повече забавления, от нови впечетления.
търсиш отговори на въпроси, които те мъчат.
парите символизират силата и властта. даваш пари - може би подсъзнателно ти се иска да властваш над другите, но може и да значи, че си алтруист, имаш силно желание да помагаш на хората. отдаваш мн енергия в това да помагаш на другите /парите симв. и енергията ни/. имаш нужда от признание.
може да си постваен пред избор - дали да си купиш нещо или да не си го купиш

обръщай повече внимание на финансите си
струва ми се че се чувстваш изоставен, изпуснал си някакви възможности в любовта мисля.. , но ще се появят нови. ще бъдеш поставен пред нов етап в живота си
имаш нещо недовършено с някой човек.
неспособност да влезеш в контакт със собствения си вътрешен свят. нещо си объркан, заблуден. мн неща имаш за изясняване. меланхолия ли те е обзела...
май разчиташ по скоро на на късмета си в някои ситуации. мисля, че дори и да не знаеш къде отиваш, вървиш смело натама

мисля се че може и в момента да изпитваш мн силни емоции, които така да се каже, те заслепяват
за кражбата... ти крдаеш предполагам, че чувстваш недостиг на нещо или несправдливост към теб. или мислиш че живота е несправдлив към теб- другите имат повече и на теб ти се полага, но нямаш, а това е несправедливо. щеше да е добре да помниш какво крадеш...да видим от какво имаш нужда

..може би ти сам не знаеш :П.
възможно е да ти се наложи да се занимаваш с разни институции.
p.s. сещам се и друго - числата в съня - 3 опита сте правели и на третия сте успели. 3 символизира минало, настояще и бъдеще. може би ще успееш да постигнеш нещо вбъдеще, което си опитвал и не си успял до момента.