Нереална, :wub: Лили ме е сънувала. Сподели съня си в астрологията, но го местим тук, за да не спамим. Копи&пейст.
Лили написа:
Много странен сън и не съм сигурна как да го тълкуваме, жалко че Нереална спи в момента вече.
Сънувам как отивам във вас при все това, че не те знам къде живееш. Но в съня знаех, че отивам в дома на твоите родители, т.е. ти беше там с тях. Може би защото си споменавала, че си им гостувала наскоро. Влизам в някакъв блок с клатещи се стълби, асансьор няма или не работи - много странно усещане, но често сънувам как изкачвам такива стълби, а стъпалата изведнъж започват да се клатят под краката ми или съвсем изчезват, пропадат. Все пак успявам да се кача до горе, т.е. до вас. По едно време ми се мярна някакъв мустакат възрастен мъж и за него знаех, че това е баща ти. След като влизам във вас, изведнъж се озовавам в някаква зала. Приличаше по-скоро на ресторант от соц времената. Имаше няколко маси. Ти ме посрещаш, бяха се събрали още няколко момичета, твои приятелки предполагам. И казваш, че трябва да подготвим някоя от масите за празненство. Избираме по-голяма маса и си спомням, че имаше хлебни трохи по нея и аз посягам да ги почистя. Също така си спомням, че имаше стена с рафтове и нареден там алкохол, цяла колекция. Да не си помислиш, че това са болни брътвежи на Марс в Риби, аз не пия, мила. Но идеята в съня беше, че се вдига голямо тържество. Само частта с трохите и почистването им не разбрах. Сватба ще вдигаш, Айя, това е посланието според мен. А трохите са дребните недоразумения, които трябва да бъдат изчистени.
Не винаги, когато сънуваме други хора означава, че на тях нещо ще им се случи. Всичко което сънуваме се отнася за нас самите. Всеки сън е сблъсък със собствената ни личност. Другите хора в съня ни най- често показват, че сме впечатлени от някои техни качества или представляват черти от характера ни или пък имаме нещо недовършено с тях.
Повтарящите се сънища означават, че нещо трябва да осъзнаем, но когато разберем причината защо сънуваме това – повтарящите се сънища спират, дори причината да не е точно тази- важното е да си мислим, че сме я разбрали /това съм го установиал от себе си/.
Първато ми асоциация от съня е със семейство. Лили - изпитваш носталгия към смейството, липсва ти . Желание да изградиш свое собствено сем. Имаш нужда от сигурност и закрила /масата и чуждия баща/.
Липсват ти развлечения /алкохола и ресторанта/.
Стълбите символизрират мн. неща.
Те са символ на преминаването от миналото към бъдешето най- вече.
В съня ти мисля, че говорят за това, че много силно искаш да промениш някоя ситуация в живота си, но ще трябва да вложиш усилия за това и да не се страхуваш от предстоящата промяна. Няма да стане бързо /няма асансьор/ .Най- вероятно за решението на въпроса има само един единсвен изход /по принцип стлбите са единсвения възможен начин да стигнем до определено място/.
Стълбите ти пропадат – страх /чувство за малоценност,недоверие в себе си, усещане за безсилие. /Имаш нужда от сигурност отново/. Възможно ли е да имаш страх от това да създадеш свое собствено семейство...страх от бъдещето ?
Накъде водят стълбите в сънищата ти? В случая - водят те в семейство.
Отиваш в семейство, но си несигурна по пътя и се чувсвстваш странно. Над това трябва да помислиш- защо. Алкохолът е бил нареден на стена с рафтове – привикнала си много към старите си навици и начина си на мислене. Тябва промяна тук да направиш.
Стълбите символизират и бащата -Важно е и да се знае какви са отношенията ти с баща ти. Какво си възприела от него, как той е повлиял върху отношението ти към семейството. /развалени стълби-несугурност от него?/
Другото зачение на асансьора - св.свързва се с майчината утроба /затворено, обхващащо / развален ас. – липсва ти майка ти. сама ще трябва да продължиш напред без нейната подкрепа и това донякъде те плаши.
За другите символи в съня – залата, ресторанта, тържеството – мисля, че ще имаш ново запознанство и приятни преживяания.
За трохите и според мен е това, което си написала.
Сватбата е хубаво събитие , но се свързва и с нови ангажименти и ограничения..
Приятни новини, които няма да са свързани директно с теб, но пак ще те засегнат по някакъв начин.
Ако пък имаш способности да сънуваш пророчески сънища то на Ая би трябвало да й се случи хубаво събитие скоро.
Лили не те познавам и може и да греша за някои неща. Мисля че сънят ти е мн свързан с деството ти.