Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540247 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1080 -: Януари 24, 2011, 12:45:56 am »
сънувах, че едно пишлеме ми подари черна чантичка - обикновена като плик и в нея имаше ключове за порше и пистолет.

Някой да е искал от тебе да му направиш услуга, която да ти изглежда нередна?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1081 -: Януари 24, 2011, 12:48:00 am »
сънувах, че едно пишлеме ми подари черна чантичка - обикновена като плик и в нея имаше ключове за порше и пистолет.

Някой да е искал от тебе да му направиш услуга, която да ти изглежда нередна?

ми не, па и думата нередна, на един водолей не звучи нередно  :57: 
но наистина никой нищо не е искал от мен...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Feia

« Отговор #1082 -: Януари 24, 2011, 12:50:14 am »
ми не помня останалите подробности, но ключовете за поршето ми харесаха... преди време на сън ми подариха ключове за мерцедес, а сега за порше - мизата се вдига главоломно  ;D ;D ;D  само пищова за чеп беше  :-[

Вещичке, отпусни се и не мисли за нищо. Мисли само за ключовете за поршето от съня ти. Мисли само за тях и за нищо друго. Остави виденията да се появят. Но има нещо много важно - НЕ се опитвай съзнателно да променяш видението така, както ти харесва, а бъди отворена и го остави само да се разгръща пред теб, такова, каквото е.

Като го направиш пиши какво си видяла и ще го обсъдим, за да разтълкуваме съня.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1083 -: Януари 24, 2011, 12:54:09 am »
ми не помня останалите подробности, но ключовете за поршето ми харесаха... преди време на сън ми подариха ключове за мерцедес, а сега за порше - мизата се вдига главоломно  ;D ;D ;D  само пищова за чеп беше  :-[

Вещичке, отпусни се и не мисли за нищо. Мисли само за ключовете за поршето от съня ти. Мисли само за тях и за нищо друго. Остави виденията да се появят. Но има нещо много важно - НЕ се опитвай съзнателно да променяш видението така, както ти харесва, а бъди отворена и го остави само да се разгръща пред теб, такова, каквото е.

Като го направиш пиши какво си видяла и ще го обсъдим, за да разтълкуваме съня.

идва ми наум - отключване на по-висши центрове... само това...

уф като кажете не манипулирай... че аз се отказах да използвам махало вече. изкарах курс по радиестезия и първия месец всичко беше наред, а после аз започнах да влияя на махалото. и най-беглата мисъл насочена към въпроса и го задвижвах... дори и в ръцете на друг го манипулирах... ебаси... ми спрях да го ползвам.. то не става така... та и сега... не мога... месеци наред тренирах да въздействам с мисъл и сега да ми кажеш недей - ми аз се засилих по баира и вече нямам спиране бе  ;D

*

Feia

« Отговор #1084 -: Януари 24, 2011, 01:01:33 am »

уф като кажете не манипулирай... че аз се отказах да използвам махало вече.

Вещичке, ти не желаеш да се отпуснеш и да получиш информация.

Да пробваме да мислиш за пистолета. Пак казвам, Не манипулирай видението, а го остави само да излезе пред теб и го наблюдавай.

Но не си създавай предварителни нагласи и нямай никакви предварителни идеи какво може да означава това.

Не мисли, а се отпусни напълно и чакай да се получи видение.

« Отговор #1085 -: Януари 24, 2011, 01:13:26 am »
Аз продължавам с моите шантави сънища, (тази седмица просто ме разбиха)... :rolleyes:

Снощи сънувах, че съм на някакъв изпит в университета. Беше много продължителен от сутринта до късно вечерта...
Там се запознах с някакво момче. На излизане от аудиторията той ме хвана за ръката, почувствах се много щастлива. Бях с къса черна пола, но той ме помоли, ако може да я направя малко по-дълга до коляното. Полата стана по-дълга, през това време той ми написа адреса си и ми подаде листа - "Генерал Тошево" №3, №23, №33 :o (нямам никакви познати, живеещи на такъв адрес).
Излизайки от университета беше тъмно, той ми пусна ръката, погледна ме и изчезна в тъмнината. Стоях и мислих какво да правя и изведнъж се появиха мои съученички, (които не съм виждала от много време). Всичките бяха прегърнати, облечени с парти дрехи и видимо изглеждаха весели. Спряха се при мен и ми казаха да не се занимавам с момчето, защото бил известен, богат и семеен...  :( ;D

Може би ти е много тежко в момента,на някакъв изпит те подлага живота,може би ще срещнеш подкрепа в лицето на човек,който ще иска да ти е приятел,но може би ти би искала повече от приятелство,но ще има някакво препиадствие.Възможно е да се появи ненадейно и по същия начин да изчезне.
Старите ти съученици може да значат,че милееш по миналото,но може и просто да са начин и хора,на които имаш доверие,който искат да те предпазят от нараняване.
Факта,че те е накарал да направиш полата си по-дълга,може би значи,че той наистина ще се държи като приятел и ще се опитва да избягва физическа близост,макар да те е хванал за ръка,което ми изглежда по-скоро като подкрепа.
Може би се нуждаеш от веселие,малко почивка и забава,сигурно ти идват много всички задължения.
Не знам,може и да греша,ти кажи дали има нещо вярно или не съм оцелила. :blink:

« Отговор #1086 -: Януари 24, 2011, 01:14:06 am »

Как? Като стреляш с пистолета ли?  :rolf:

А от махалото отдавна съм се отказала - и аз го метам накъдето искам. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1087 -: Януари 24, 2011, 04:30:37 am »
Може би ти е много тежко в момента,на някакъв изпит те подлага живота,може би ще срещнеш подкрепа в лицето на човек,който ще иска да ти е приятел,но може би ти би искала повече от приятелство,но ще има някакво препиадствие.Възможно е да се появи ненадейно и по същия начин да изчезне.
Старите ти съученици може да значат,че милееш по миналото,но може и просто да са начин и хора,на които имаш доверие,който искат да те предпазят от нараняване.
Факта,че те е накарал да направиш полата си по-дълга,може би значи,че той наистина ще се държи като приятел и ще се опитва да избягва физическа близост,макар да те е хванал за ръка,което ми изглежда по-скоро като подкрепа.
Може би се нуждаеш от веселие,малко почивка и забава,сигурно ти идват много всички задължения.

Благодаря ти, Last Kiss!
Добре тълкуваш нещата  :blink:
В действителност няма такъв човек до мен - мъж. Не ми е мъчно за нищо минало, с тези съученици, които сънувах не съм била никога близка.

« Отговор #1088 -: Януари 24, 2011, 05:05:41 am »

Благодаря ти, Last Kiss!
Добре тълкуваш нещата  :blink:
В действителност няма такъв човек до мен - мъж. Не ми е мъчно за нищо минало, с тези съученици, които сънувах не съм била никога близка.

Ако сънят ти наистина предвещава нещо,значи е възможно да се появи такъв човек,който да ти донесе нужната подкрепа и да те накара да се чувстваш щастлива.
Надявам се да съм помогнала!  :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1089 -: Януари 26, 2011, 06:53:45 pm »
Романтика, имаш вътрешното усещане, че получаваш по-малко от хубавата страна на живота- разбирай забавления, лежерност, малко лукс и т.н., отколкото си заработила/заслужила.

*

abroad

« Отговор #1090 -: Януари 26, 2011, 07:42:15 pm »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 12:18:40 pm от abroad »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1091 -: Януари 26, 2011, 08:00:51 pm »
Сънят ти говори за добър самоконтрол и ясна посока, може и да е някакъв вид указание, че трябва да продължиш нещо започнато, независимо от външните фактори, които сякаш ще са срещу теб и твоето дело
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #1092 -: Януари 27, 2011, 02:27:10 am »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 12:19:18 pm от abroad »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1093 -: Януари 27, 2011, 02:32:56 am »
Ще се справиш в ситуация, в която много хора ще дадат "жертви".
Сънят ти има отношения към кризата и вероятно ще преминеш през нея безболезнено, поглеждайки от прозореца на колата си. :blink:
« Последна редакция: Януари 27, 2011, 02:49:55 am от Uran »

*

abroad

« Отговор #1094 -: Януари 27, 2011, 02:59:40 am »
.
« Последна редакция: Януари 30, 2011, 12:19:54 pm от abroad »

*

holanda

« Отговор #1095 -: Януари 28, 2011, 07:08:13 pm »
сънувах,че се опитвам да хвана голяма дебела зелена жаба и малкоto и жабче и да ги махна от стаята си.Имах усещането,че бяха полyживи,полу-гумени .Успях да ги изгоня. В стаята ми имаше и малко прахоляк и една от бабите в родата влезе и ми направи разочарована гримаса.

в съновниците пишат много различни неща :

*Ако видите жабав съня си, означава че имате потенциал да направите радикална промяна или да направите нещо неочаквано в живота си. Жабата може да е принц(принцеса) под прикритие.Ако видите подскачащи жаби, може да е знак за липсата ви на обвързаност. Имате склонността да скачате от едно нещо на друго. Също така обаче, може да означава че правите важни стъпки, към постигането на дадена цел.Ако сънувате че хващате жаби, е знак за безотговорността, с която се отнасяте към здравето си.

*ЖАБА - крастава ако видиш насън, ще те клеветят и преследват. Ако е малка и зелена, чака те радост вкъщи. Ако ловиш жаби, ще се откажеш от каприз.
 Ако сънуваш, че се мъчиш да ги изгониш или убиеш, ще срещнеш това, което мразиш.   :lol:

--въпросните жаби ги изтиках в коридора,да не стоят в стаята ми.
после влезе някаква учителка да гледа какво съм писала в тетрадката по математика (най-нелюбимия ми предмет в училище) и да ми каже,че имало контролно,но аз не съм се справила,както и почти всички от класа.И аз започнах да и говоря,че не е добре всички да имаме двойки ,не е приятно, и така  ;D..тази част от съня си я тълкувам.

« Отговор #1096 -: Февруари 01, 2011, 04:51:14 am »
Не мислех да споделям този сън,обаче ми се случи преди малко нещо странно и затова реших да споделя и ако може да споделите вашето мнение.

Онзи ден една позната имаше рожден ден и й бях честитила в нещо като фейсбоок-а и по случайност видях,че й беше честитил и един стар мой познат/приятел,но той отдавна ме беше махнал от приятелите си във ''фейсбоока'',може би защото не му бях писала,знам ли,но както й да е.

Същата вечер го сънувах /никога не съм била влюбена в него,а и не съм искала да го сънувам/,та сънувам как го срещам и почваме да си говорим,как си,що си и съня почва да се развива,в смисъл че излизахме няколко пъти и по едно време бяхме седнали вкъщи и всякаш и баба ми беше там,а тя се държеше лошо с мен по принцип/в съня/ и тя ме попита какво мисля за него,пред него, и аз казах,че е добродушен човек или нещо от сорта,тя го попита него какво мисли за мен и за мое огромно разочарование той изтърси някакви неща,които явно ми куцали или не харесвал в мен.Аз се почувствах ужасно наранена и излезнах,в яроста си тръгнах на някъде,мисля,че беше към някакъв басейн наблизо,нещата се случваха много бързо,понеже бях много ядосана,но всякаш исках да докажа чрез някакви действия,че той греши/макар че не си спомням точно какво ми беше казал/.Върнах се в къщата,той още беше там,вече се бях успокоила,мина се някакво време и когато той отново почна да ми казва какво мисли за мен ми каза,че ме обича и другото не го запомних,понеже още се чудех дали съм разбрала добре това за обичам те.Щяхме да се женим.Даже тъкмо щяхме да го съобщаваме на баба ми.

Реших,че съня значи нещо,но персонажа в съня ми не му отдадох голямо значение,просто реших,че е начин,за да се предстви другия човек,може би нещо ярко,което ще запомня.
Обаче този следобед във фитнеса го видях този човек,първоначално не го познах,но когато се загледах беше той,аз реших да се загледам в някой ъгъл,за да не ме познае,пък и не изглеждах кой знае колко добре,така че....мисля,че не ме видя.
Това някаква случайност ли е според вас?Съмнявам се да имам връзка с него,но това ми е много странно,не очаквах да го видя,а и най-вече след този сън.  :-\

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1097 -: Февруари 01, 2011, 03:42:52 pm »
Във вселената няма случайни неща, явно сънищата ти насочват вниманието ти. Това не значи че непременно трябва да се омъжиш за този човек и да "сбъднеш" съня си, отпусни се и наблюдавай случващото се.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1098 -: Февруари 01, 2011, 08:44:45 pm »
Да,благодаря,Кали!  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1099 -: Февруари 02, 2011, 12:28:34 am »
снощи сънувах Луната. беше огромна все едно висеше на метри над Земята. беше почти пълнолуние. наблюдавах я с искрен интерес... хората наоколо пищяха и бягаха, а аз си я зяпах на една поляна  ;D ;D ;D

единственото, което ми идва на ума за това е, че свързвам Луната с емоциите, но в същност аз не се държах изобщо емоционално - бях нещо като наблюдател...

някой има ли идея какво може да значи това  :blink: