Не мислех да споделям този сън,обаче ми се случи преди малко нещо странно и затова реших да споделя и ако може да споделите вашето мнение.
Онзи ден една позната имаше рожден ден и й бях честитила в нещо като фейсбоок-а и по случайност видях,че й беше честитил и един стар мой познат/приятел,но той отдавна ме беше махнал от приятелите си във ''фейсбоока'',може би защото не му бях писала,знам ли,но както й да е.
Същата вечер го сънувах /никога не съм била влюбена в него,а и не съм искала да го сънувам/,та сънувам как го срещам и почваме да си говорим,как си,що си и съня почва да се развива,в смисъл че излизахме няколко пъти и по едно време бяхме седнали вкъщи и всякаш и баба ми беше там,а тя се държеше лошо с мен по принцип/в съня/ и тя ме попита какво мисля за него,пред него, и аз казах,че е добродушен човек или нещо от сорта,тя го попита него какво мисли за мен и за мое огромно разочарование той изтърси някакви неща,които явно ми куцали или не харесвал в мен.Аз се почувствах ужасно наранена и излезнах,в яроста си тръгнах на някъде,мисля,че беше към някакъв басейн наблизо,нещата се случваха много бързо,понеже бях много ядосана,но всякаш исках да докажа чрез някакви действия,че той греши/макар че не си спомням точно какво ми беше казал/.Върнах се в къщата,той още беше там,вече се бях успокоила,мина се някакво време и когато той отново почна да ми казва какво мисли за мен ми каза,че ме обича и другото не го запомних,понеже още се чудех дали съм разбрала добре това за обичам те.Щяхме да се женим.Даже тъкмо щяхме да го съобщаваме на баба ми.
Реших,че съня значи нещо,но персонажа в съня ми не му отдадох голямо значение,просто реших,че е начин,за да се предстви другия човек,може би нещо ярко,което ще запомня.
Обаче този следобед във фитнеса го видях този човек,първоначално не го познах,но когато се загледах беше той,аз реших да се загледам в някой ъгъл,за да не ме познае,пък и не изглеждах кой знае колко добре,така че....мисля,че не ме видя.
Това някаква случайност ли е според вас?Съмнявам се да имам връзка с него,но това ми е много странно,не очаквах да го видя,а и най-вече след този сън.