Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540328 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1120 -: Февруари 13, 2011, 01:02:06 am »
Снощи отново имах странни сънища :(

Сънувах Вера Кочовска, участваше в някакво ТВ предаване. Беше с черна блуза и на блузата имаше черни рози. Разказваше за сънищата си и как в последния си сън, чрез него е посетила дядо си...  :o :-\

След това сънувах, че аз и майка ми сме в църква (точно тази църква я сънувам за 2 път, в действителност не съм посещавала такава). Имаше някакъв празник и държахме запалени свещи. Имаше доста хора. Аз я помолих да подържи малко свещите, за да си извадя портфейла, да оставя стотинки. Пред мен една жена се обърна и ме погледна (в действителност тази жена е позната на майка ми, но беше много променена, едва я познах). Взимайки свещите от ръката на майка ми - едната беше угаснала... Отецът ни пречести и си тръгнахме...  :lol:

Леле, дали си ти информация за смъртта на Кочовска, тя нали снощи е починала :o

« Отговор #1121 -: Февруари 13, 2011, 01:13:06 am »
Инти, да - много странен сън  :'(
Никога не съм я виждала на живо, никога не съм чела книга за нея, само няколко пъти съм я гледала по ТВ в предавания. Но цял ден след като прочетох в и-нет за кончината й, ми е много мъчно :'( Нямам реално обяснение защо :(

*

Инти

• 2068
« Отговор #1122 -: Февруари 13, 2011, 01:22:37 am »
Просто си станала проводник на информация .

За пръв път някой ми оцветява псевдонима в пурпурно, откъде разбра , че ми е любим цвят  :blink:

« Отговор #1123 -: Февруари 13, 2011, 01:38:41 am »

За пръв път някой ми оцветява псевдонима в пурпурно, откъде разбра , че ми е любим цвят  :blink:

Да, вероятно е така.
Между другото - не знам колко е редно, но реших и направих синастрична карта между мен и Вера Кочовска, въпреки че не знам точен час. Има почти точен съвпад между двете Луни, Луна съвпад Меркурий, Луна съвпад Венера, Луна отоново почти точен съвпад с Ас.
Ами... просто така реших за цвета, радвам се :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #1124 -: Февруари 13, 2011, 01:50:59 am »

За пръв път някой ми оцветява псевдонима в пурпурно, откъде разбра , че ми е любим цвят  :blink:

Да, вероятно е така.
Между другото - не знам колко е редно, но реших и направих синастрична карта между мен и Вера Кочовска, въпреки че не знам точен час. Има почти точен съвпад между двете Луни, Луна съвпад Меркурий, Луна съвпад Венера, Луна отоново почти точен съвпад с Ас.
Ами... просто така реших за цвета, радвам се :blink:

Тук говорим за телепатична връзка, или вероятно просто си получила информацията от астрала, тъй като Вера Кочовска има много силна биоенергия, така че отпечатъка й е силен и събитие от подобен род веднага се отразява в Акаша, просто много малко хора могат да получат информация предварително, явно ти си чиста душа и ти е дадена свише отгоре, макар, че не можеш да направиш нищо по въпроса освен да го приемеш.

« Отговор #1125 -: Февруари 13, 2011, 01:57:27 am »
Сънувах Вера Кочовска, участваше в някакво ТВ предаване. Беше с черна блуза и на блузата имаше черни рози.
Разказваше за сънищата си и как в последния си сън, чрез него е посетила дядо си...  :o :-\

А това -болднатото, е направо уникално! Защото дядо й е покойник. :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
« Отговор #1126 -: Февруари 13, 2011, 02:02:34 am »
Сънувах Вера Кочовска, участваше в някакво ТВ предаване. Беше с черна блуза и на блузата имаше черни рози.
Разказваше за сънищата си и как в последния си сън, чрез него е посетила дядо си...  :o :-\

А това -болднатото, е направо уникално! Защото дядо й е покойник. :mellow:

Това се подразбра веднага Аурора, нали Романтика сънува черни рози и черна блуза, това е връзката с мъртвите и астралния свят, следователно дядото на Вера идва от отвъдното за да я вземе  ;)

« Отговор #1127 -: Февруари 13, 2011, 02:17:48 am »
Инти, благодаря ти  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1128 -: Февруари 13, 2011, 02:34:03 am »
Тази нощ, докато тр. Луна се е въртяла около Нептун /все мистични работи ми се случват в такива дни/ сънувах сън.

Кратък. От нищото изскочи дядо ми, който е първи мъж на баба и поради тази причина не сме били така близки, само посещения по празници. Подробностите около неговата личност също не са така приятни за разказване, но не задълбавам, а споделям приживе ситуацията, защото за учудване мое в съня ми изведнъж го видях усмихнат да идва към мен, познах го и му се зарадвах. Той приседна до мен и ме пита как сме, каза не много хубави думи за леля /че нещо била направила, но не звучеше осъдително, а леко обидено/ и прати много поздрави на нашето семейство - по-конкретно за баща ми, с който пък съвсем си бяха като чужди и още повече предизвика вниманието ми, дори насън, осъзнавах, че това е някакво послание. Досега никога не съм го сънувала, откакто е починал.   

Този мой сън се оказа така буквален, аз исках да споделя на Нереална, но нея я няма за съжаление; сега като е дума - дядо малко по-късно си прибра леля, с която съм силно свързана, затова се явил тогава в съня ми, а аз се чудих какво иска да ми каже с това, че леля нещо е направила, просто бях потресена, както и от неговата усмивка - искал е да ме успокои и да не тъжа, защото е знаел, че това ще ни причини силна болка. Ден преди и в часа на смъртта й също два кошмара, които дойдоха с такова усещане за неизбежност и фатализъм, че не предвещаваха нищо добро, но странно как се случи особено втория точно, когато тя си е отивала от този свят.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1129 -: Февруари 13, 2011, 03:29:21 am »

Използваш го често в коментарите си.

*

Инти

• 2068
« Отговор #1130 -: Февруари 13, 2011, 03:52:37 am »
Често в аудио галерията само, но романтика не  пише често там.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1131 -: Февруари 13, 2011, 04:08:19 am »
Е, като не пише често, значи ли че не хвърля едно око натам ? :blink: Не знам защо тя така е преценила, но мен впечатление ми прави написаното в предния ми коментар.
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 04:14:26 am от Asol »

*

Инти

• 2068
« Отговор #1132 -: Февруари 13, 2011, 04:54:44 am »
Добре, няма значение, просто така го усетих и така излезе според думите на Романтика, че тя случайно е използвала този цвят, не го е направила възоснова на наблюдения върху коментарите ми, дори и така, да е, не виждам какъв може да е бил замисъл да ми оцветява псевдонима в лилаво, едва ли търси да ме впечатли с точно с това, досега сме нямали контакт във форума. Има неща, които стават синхронно, и не винаги са плод на съзнателни действия.

« Отговор #1133 -: Февруари 13, 2011, 05:05:12 am »
Охх...  :blink:
Много съжалявам, че предизвиках такава дискусия... Не съм целяла нищо с лилавия цвят, нямам наблюдения върху цветовете, които използва Инти. Просто така го почувствах и реших да го използвам...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1134 -: Февруари 15, 2011, 05:18:46 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:11:07 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tanina80

« Отговор #1135 -: Февруари 15, 2011, 05:37:50 pm »
Сън ли бе или не...? Незнам вече ...  :'(
Днес пак ми е тъжно  :'( От сутринта, и никакви хапчета май не ми помагат.
Щях да поствам нещо, но се отказах ... и сега не съм сигурна дали ще го намеря... прикачила съм го към поста си...

И че тази нощ, не се събудих от мисълта, че някви космически кораби кръжат около земята, но съня ми беше много .... истински ...

Сънувах, че съм вкъщи. При наште - майка и татко. Входната врата се отвори и майка влезе много разплакана, нещо лошо й се беше случило  :'( беше много тъжна и плачеше ... Аз бях сякаш някакъв дух. Бях в другата стая (хола, а тя беше направо на колене в коридора и ридаеше). Исках да отворя вратата да и помогна, но тя някак не се отваряше ... отваряше се леко и се затваряше ... Събудих се. Звъннах й. Всичко беше наред. Засега. Но все още ми е притеснено за нея, а на нея и е притеснено за мен ... Каза ми - ако ти си добре и аз ще съм добре ... и аз й казах, че съм добре ..., но нещо все ме тревожи  :'(

Тя напоследък казва "Вие все някак ще се оправите, а аз ... аз как ще се оправя??"
Незнам на доктор ли да я заведа, аз ли да ида? Какво да правя??? Тя има проблеми със сърцето, аз с вените ... Според нея, това мойто дето съм го сънувала е просто гузна съвест, защото доста мъки е изтърпяла покрай мен ...
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 03:25:01 am от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #1136 -: Февруари 15, 2011, 11:27:56 pm »
напоследък твърде често сънувам майка си. Редуват се положителни с негативни сънища.
Предпоследния път се притесних,защото сънувах,че я убивам.Тогава си вкарах доста паранои,че може би в реалния живот не я обичам достатъчно,не я искам и т.н.
Тази нощ имах приятен сън,пътувахме заедно нанякъде,влязохме в новата й къща,с отворени прозорци,а слънчевите лъчи проникваха в стаята..
имаше и работници,понякога ги заговарях.

Почти през вечер я сънувам,незнам каква е причината.

Четох,че майката в съня изобразява висшия Аз,но ако е така-защо сънувам толкова противоречиви неща ?  :-\
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 11:32:32 pm от жълтолилава »

*

tanina80

« Отговор #1137 -: Февруари 15, 2011, 11:46:35 pm »
Може би висшия ти аз се променя?? Незнам, но това майките са голяма работа.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1138 -: Февруари 15, 2011, 11:54:16 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:17:56 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tanina80

« Отговор #1139 -: Февруари 15, 2011, 11:59:24 pm »
Абе аз не мисля, че е точно така. Жълтолилава по-добре се обади на майка си, да я чуеш как е, що е .. и така.