Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540215 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1260 -: Април 02, 2011, 11:23:28 pm »
... Дано това което споделих да ти помогне, може би ще успееш да го "преразгадаеш" наново.
Дали това, че ме убива бомба означава, че не трябва да се връщам !?

да ти кажа,не вярвам на сънища,затова и не бих казала,че е действително толкова пророчески,колкото показва твоите страхове и притеснения..един вид сам си мислиш,че може би няма смисъл и това би било само загуба на време,но пък от друга страна те дърпа към идеята,затова се е изявило и чрез сън .
Бомбата в съня показва тази новина,която си научил.За възможността да ходиш на бригадата.
Но да ти кажа за тези бомбандировки в съня,ако нямаш реалното усещане,че ти е кофти напоследък (за да кажем,че отразяват тези ти настроения) ,значи би било добре да се увериш в ситуацията ,защото бомбите са на нещастие и проблеми .И все пак си мисля,че е заради ''дупката'',нЕма се плашиш  :blink:

*

holanda

« Отговор #1261 -: Април 06, 2011, 07:29:24 pm »
сънувах много неприятен сън ,от тези,които ми оставят тежно усещане след това .

Ще споделя тази част,която не ми е ясна..

гостувах на сестра ми ,която живееше с детето си на много отдалечено място ,стори ми се,че е Северния полюс .

веднъж взех детето й да се разкарваме ,но то се загуби ,а аз бях гола ,залутах се с намерението да я търся ,но все ми се случваха някакви други неща .

После се виждам как заедно с нея гледаме през прозорец ,а отвън пластовете на леда се чупят и се появяват животни и събития по начина,както си ги измислим.Т.е. в съня се виждах как си представям различни ужасни неща и те се появяват от другата страна на прозореца . :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1262 -: Април 06, 2011, 07:41:32 pm »
сънувах много неприятен сън ,от тези,които ми оставят тежно усещане след това .

Ще споделя тази част,която не ми е ясна..

гостувах на сестра ми ,която живееше с детето си на много отдалечено място ,стори ми се,че е Северния полюс .

веднъж взех детето й да се разкарваме ,но то се загуби ,а аз бях гола ,залутах се с намерението да я търся ,но все ми се случваха някакви други неща .

После се виждам как заедно с нея гледаме през прозорец ,а отвън пластовете на леда се чупят и се появяват животни и събития по начина,както си ги измислим.Т.е. в съня се виждах как си представям различни ужасни неща и те се появяват от другата страна на прозореца . :-X

Съня ти е свързан с усещане за тъга по нещо прекалено чисто и истинско.
Прекалено емоционален е и говори за подтиснати и трансформирани емоции , насъбрани в теб. :blink:
Леда е агрегатно състояние на водата..., а водата е лоното! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1263 -: Април 06, 2011, 07:48:40 pm »
много много ти благодаря и те гушкам  :wub:

със сигурност си права,
ужасно беше  :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1264 -: Април 06, 2011, 07:56:05 pm »
много много ти благодаря и те гушкам  :wub:

със сигурност си права,
ужасно беше 
:lol:

Това , което си изживяла е свързано с оздравяване на психиката... :wub:.
Скоро няма да имаш такива сънища... ;) ;D :wub:...,все пак леда се е чупел!

Споко! Всичко е наред! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1265 -: Април 07, 2011, 07:37:26 pm »
От известно време цветовете отново започнаха да присъстват в сънищата ми, като преобладават зелено и лила. Другото, което наблюдавам е, че действията се разиват в късния следобяд и леко като в мъгла :-\

Снощи например сънувах, че опаковам подарък на бивша съученичка в розова и лилава хартия  ;D

*

holanda

« Отговор #1266 -: Април 07, 2011, 08:13:10 pm »
Романтика ,

те тези цветове,които сънуваш са хубави ,на любов  :P

аз пък снощи сънувах майка ми ,но я сънувах по-млада,отколкото е и много жизнена,с черна, къса до раменете и блестяща коса ..тя реално е с кестенява и има уморен вид ,мисля че съня ми е на хубаво .
сънувах и,че си правя нещо на котлона,но като го изключвах,огъня не можеше да загасне и като се надвесих,топлината малко ми жегна носа  ;D без последствия,но после си ходех с едно топло усещане  :haha:
това в съня,де,да поясня  :-[ (защо няма емотиконки,които се кискат с ръка пред уста като в скайпа  ;D)
« Последна редакция: Април 07, 2011, 08:21:20 pm от жълтолилава »

« Отговор #1267 -: Април 08, 2011, 05:23:11 pm »
ето още един странен сън който сънувах.в къща съм не съм сигурна коя е и къде се намира.една врата сама се отваря и някак си от само се бе си усещам че там и това е дух.започвам да му говоря и обяснявам че трябва да си отиде на другия свят.знам че с мане е и майка ми която е около мен.да появи се дете което действително е дух момче не беше много голямо около 10год.а може и на по малко години.стана така че нещо не си спомням какво съм пропуснала незнам и към края нещата се развиват като му купуваме и подаряваме нещо като коледни подаръци и све едно го изпращаме да си отива. който може да разтълкува съня да пише.   
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

holanda

« Отговор #1268 -: Април 12, 2011, 07:27:15 pm »
сънувах ,че на открито са поставени много дрехи,като на пазар и аз обикалям .Харесах си оранжева жилетка ,но не ме грабваше чак толкова,затова продължих да обикалям безцелно ,като погледа ми се спираше на други блузи в оранжево . Нищо не ми хареса,затова отидох при магазинерката и й казах да ми намери първата жилетка,която харесах,за да я купя . Тя ми донесе друга ,аз я върнах,после ми каза,че няма такава жилетка . Отидох сама да си проверя ,но вече се смрачаваше и прибираха дрехите . Не можах да я намеря ,но и не съжалявах ,защото вътрешно си мислех,че такова оранжево няма да ми стои добре .

в съновниците намирам следното тълкуване :

Ако сънуваш оранжев цвят, значи че промените няма да настъпят толкова бързо, колкото ти се иска.

за дреха,ако е оранжева - ще ти се сбъдне желание

*как да го разбирам-ще имам някакво желание ,което не е от такава важност за мен ,и когато реша,че го искам със сигурност ,ще бъде късно,но това няма да ме натъжи особено ?  :-\

« Отговор #1269 -: Април 13, 2011, 07:27:33 pm »
Е ся сънувах странен сън! Като цяло съня беше доста динамичен, в него се срещнах с много познати, бях във Варна и някви сякви неща... Но да разкажа неприятния момент (тъй като останалото беше забавно): та имам една позната която се омъжи в Аляска и отиде да живее там. Като малки бяхме много близки приятелки, обаче след това порастнахме, променихме се и в един момент (преди около 2 години) прекратихме всякакъв контакт. Но тази сутрин я сънувах, срещаме се случайно, виждам я, че се приближава, поглеждам я в лицето и що да видя!!! Лявото й око беше изкривено по много странен начин! Полузатворено и извито във външния край. Не знам какво трябва да значи това обаче усещането беше толкова отблъсващо и то не от вида й а излъчването й, че не исках дори да я поздравя! А тя като че ли ми се зарадва  :thinking:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #1270 -: Април 13, 2011, 09:25:38 pm »
сънувах ,че на открито са поставени много дрехи,като на пазар и аз обикалям .Харесах си оранжева жилетка ,но не ме грабваше чак толкова,затова продължих да обикалям безцелно ,като погледа ми се спираше на други блузи в оранжево . Нищо не ми хареса,затова отидох при магазинерката и й казах да ми намери първата жилетка,която харесах,за да я купя . Тя ми донесе друга ,аз я върнах,после ми каза,че няма такава жилетка . Отидох сама да си проверя ,но вече се смрачаваше и прибираха дрехите . Не можах да я намеря ,но и не съжалявах ,защото вътрешно си мислех,че такова оранжево няма да ми стои добре .

в съновниците намирам следното тълкуване :

Ако сънуваш оранжев цвят, значи че промените няма да настъпят толкова бързо, колкото ти се иска.

за дреха,ако е оранжева - ще ти се сбъдне желание

*как да го разбирам-ще имам някакво желание ,което не е от такава важност за мен ,и когато реша,че го искам със сигурност ,ще бъде късно,но това няма да ме натъжи особено ?  :-\

Лилавке,защо си мисля,че ще трябва да си избереш нещо за учене между различни специалности свързани с нещо,което е подобно,но ти ще искаш точно определено нещо (оранжевата жилетка) и накрая,когато решиш,че си го избрала,ще се окаже или че няма как или че няма места,знам ли....но предполагам,че ти ще го почувстваш донякъде като успокоение,защото някак те е страх от промяната.

Може и да греша,не познавам живота ти чак толкова много,но само това ми хрумна!

*

holanda

« Отговор #1271 -: Април 13, 2011, 09:54:02 pm »
Лилавке,защо си мисля,че ще трябва да си избереш нещо за учене между различни специалности свързани с нещо,което е подобно,но ти ще искаш точно определено нещо (оранжевата жилетка) и накрая,когато решиш,че си го избрала,ще се окаже или че няма как или че няма места,знам ли....но предполагам,че ти ще го почувстваш донякъде като успокоение,защото някак те е страх от промяната.

незнам,но аз точно тези неща си мисля за момента , нервирам се :blink:
не се бях сетила ,че жилетката може да е свързана с настоящите дилеми ,
браво,мерси  :blink:  :wub:

« Отговор #1272 -: Април 13, 2011, 10:02:12 pm »

незнам,но аз точно тези неща си мисля за момента , нервирам се :blink:
не се бях сетила ,че жилетката може да е свързана с настоящите дилеми ,
браво,мерси  :blink:  :wub:

Моля!Дано съм ти помогнала!  :kissd:

« Отговор #1273 -: Април 14, 2011, 12:35:57 am »
=
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 08:47:19 pm от romantica »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1274 -: Април 14, 2011, 01:11:33 am »
Знам, че сънищата, които сънуваме се отнасят само и единствено за нас, но реших да споделя...

така е, но в случаите, в които сънуващият има и "специални" възможности може да се отнася само до тези, които е сънувал..
останала съм с впечатление, че ти имаш подобни дадености

*

holanda

« Отговор #1275 -: Април 19, 2011, 02:50:28 am »
сънувах,че съм си в леглото ,а на терасата ми младо семейство си играят с малкото им детенце . Бебето беше на около годинка ,държеше се за терасата ,но от опасната страна.т.е. ако се пусне-пада и дотам  :lol: Аз спях по-леко ,но в същото време ги чувах и си мислех дали да отида за повече сигурност ,но ми се спеше и останах в леглото .В един момент момичето (майката на бебето) ,както придържаше детето,изведнъж се наклони и падна от терасата  :o
Пак ме обзе ужас ,защото в съня предчувствах,че може да се случи нещо подобно ,а не се вдигнах ,за да съм при тях . Идеи ? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1276 -: Април 19, 2011, 04:41:14 am »
От колко време си в Холандия по "обучителни" причини?

*

holanda

« Отговор #1277 -: Април 19, 2011, 06:18:46 am »
около 3 ,като последната вече цяла година уча за езиков тест . Точно след месец ми е изпита .
Пак ли ще е заради нерви  :-\ ,съня наистина си беше ужасен  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #1278 -: Април 19, 2011, 06:43:25 am »
Снощи сънувах Марая и Лили (никога не съм ги виждала на живо или на снимка).

Бях в тъмна стая, след минути влезна една жена, която се представи за Марая и малко по-късно влезна още една жена, която се представи за Лили... Говориха ми за астрологични неща, единственото, което си спомням е "0.60 гр. Марс"... След известно време от стената падна икона на Исус и се отчупи част от нея (много наподобява иконата, която е в стаята ми) :( :unsure:

Знам, че сънищата, които сънуваме се отнасят само и единствено за нас, но реших да споделя...

Надявам се всичко да е наред при вас!!!

Кога сънува този сън? :o :o :o :o :o

« Отговор #1279 -: Април 19, 2011, 07:50:37 am »
=
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 08:48:01 pm от romantica »