Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540512 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1320 -: Май 30, 2011, 06:57:40 am »
.
« Последна редакция: Септември 22, 2011, 08:22:01 pm от Hm »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1321 -: Май 30, 2011, 07:00:48 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 08:03:59 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1322 -: Май 30, 2011, 07:01:35 am »
.
« Последна редакция: Септември 22, 2011, 08:21:18 pm от Hm »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1323 -: Май 30, 2011, 07:03:04 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 08:04:33 am от priya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1324 -: Май 30, 2011, 07:41:26 am »
Ръка - дясната ми ръка, с която пиша. И има проблем с нервите - изтръпва.

Попитай го какво послание е дошъл да ти даде.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1325 -: Май 30, 2011, 07:44:01 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 08:04:47 am от priya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1326 -: Май 30, 2011, 07:46:41 am »
.

« Последна редакция: Септември 21, 2011, 06:35:20 pm от Hm »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1327 -: Май 31, 2011, 01:50:16 am »
Тази нощ съм спала малко повече от последните няколко дни. И сънувах. Сънувах, че излизам с приятели, и най-дългата сценка беше как се разхождам из разни приятни места и флиртувам с един приятел от детството. С когото някога сме си били симпатични един на друг, но нищо никога не е имало. И той не е между живите вече...

Странно ми стана като се събудих, защото целият сън беше доста реалистичен... :-\
"Флиртуваш" ли с мисълта за смъртта и ненавремеността и понякога?

п.п.Извинявай за грубия въпрос, но това беше първото, което ми мина през ума преди няколко дена като те прочетах, а и..сега.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1328 -: Юни 01, 2011, 11:38:23 pm »
Тази нощ съм спала малко повече от последните няколко дни. И сънувах. Сънувах, че излизам с приятели, и най-дългата сценка беше как се разхождам из разни приятни места и флиртувам с един приятел от детството. С когото някога сме си били симпатични един на друг, но нищо никога не е имало. И той не е между живите вече...

Странно ми стана като се събудих, защото целият сън беше доста реалистичен... :-\
"Флиртуваш" ли с мисълта за смъртта и ненавремеността и понякога?

п.п.Извинявай за грубия въпрос, но това беше първото, което ми мина през ума преди няколко дена като те прочетах, а и..сега.

Сънищата са езика на сърцето и душата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1329 -: Юни 03, 2011, 05:26:52 am »
Мъчно ми е. Че го няма. Не е честно млади и светли хора да си отиват. Жал ми, че не му казах доста неща, които трябваше, преди да умре.

Прия, сънищата понякога ни навестяват, за да ни дадат тези чувства и усещания, които в реала не сме успяли да ги изживеем и аз считам това за съвсем нормално, нещо като работа на душата, когато съзнанието спи. Отнася се особено за тези сънища, които след като се събудиш още усещаш и ти се струват като реалност...

« Отговор #1330 -: Юни 03, 2011, 05:29:06 am »
   А аз снощи сънувах огромни - тигър и лъвове в различни сцени, но аз бях някак си на разстояние и наблюдател. Но гледката ме изпълни със страхопочитание...

« Отговор #1331 -: Юни 03, 2011, 07:35:31 pm »
Тази сутрин към 8 сънувах много интересен, дълъг и завършен сън. Не си спомням как точно, но невинна попаднах в затвора. Този затвор не беше типичния затвор, а нещо като добре укрепена фабрика, в която всеки изпълняваше строго определена функция и всички бяха бяха стриктно наблюдавани и контролирани. Не бях сама, с мен имаше още едно момиче, на моята възраст. Двете с нея решихме да избягаме! Повреме на бягството, което бе доста динамично и изпълнено с всякакви физически и интелектуални перипетии, ни помагаха единици хора. Тези хора ни казваха, къде да отидем за повече информация, какво да направим, какви ще са възможните опасности и т.н. Успяхме да се справим без да убием, без да ни усетят навреме, действайки в екип. Накрая един от охранителите ни подхвърли два жълти ключа, с които отворихме по един прозорец и през единия успяхме да излезем навън. Слизайки по стената избягахме от затвора, а навън времето бе мрачно и имаше една улица, по-която минаваха коли, след улицата беше градът. Реших, че ще е най-добре всяка от нас да тръгне в едната посока, така и направихме и се разделихме!

Тогава се събудих, защото адреналинът ми бе скочил, а досега не бях сънувала толкова сложен сън!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1332 -: Юни 04, 2011, 12:57:00 am »
   А аз снощи сънувах огромни - тигър и лъвове в различни сцени, но аз бях някак си на разстояние и наблюдател. Но гледката ме изпълни със страхопочитание...
Дейзи, сънят ти е с изключително сексуален подтекст. ;) :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1333 -: Юни 04, 2011, 12:59:02 am »
Тази сутрин към 8 сънувах много интересен, дълъг и завършен сън. Не си спомням как точно, но невинна попаднах в затвора. Този затвор не беше типичния затвор, а нещо като добре укрепена фабрика, в която всеки изпълняваше строго определена функция и всички бяха бяха стриктно наблюдавани и контролирани. Не бях сама, с мен имаше още едно момиче, на моята възраст. Двете с нея решихме да избягаме! Повреме на бягството, което бе доста динамично и изпълнено с всякакви физически и интелектуални перипетии, ни помагаха единици хора. Тези хора ни казваха, къде да отидем за повече информация, какво да направим, какви ще са възможните опасности и т.н. Успяхме да се справим без да убием, без да ни усетят навреме, действайки в екип. Накрая един от охранителите ни подхвърли два жълти ключа, с които отворихме по един прозорец и през единия успяхме да излезем навън. Слизайки по стената избягахме от затвора, а навън времето бе мрачно и имаше една улица, по-която минаваха коли, след улицата беше градът. Реших, че ще е най-добре всяка от нас да тръгне в едната посока, така и направихме и се разделихме!

Тогава се събудих, защото адреналинът ми бе скочил, а досега не бях сънувала толкова сложен сън!
Гледала ли си филм, предаване, нещо,в което да има някои от елемнтите в съня ти?

« Отговор #1334 -: Юни 04, 2011, 04:24:20 pm »

Гледала ли си филм, предаване, нещо,в което да има някои от елемнтите в съня ти?

Ами, не не съм. Затова и ми стана толкова чудно.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

holanda

« Отговор #1335 -: Юни 04, 2011, 05:12:45 pm »
сънувах,че влизам в малък магазин със стока от мокри кърпички,салфетки,дъвки,ментови бонбони..

аз исках да си взема дъвки,но забелязах някакви странни ментови бонбони и ги предпочетох . Жената на касата беше особено странна,сякаш е чакала този ден с години и започна да се бави с връщане на рестото .Щеше да ми даде подарък 3 мостри на кремче,но ги остави и продължаваше да ме гледа с интерес . Аз на свой ред се постреснах,защото незнаех какво ми мисли,виждах само,че иска нещо,подозирах я. Точно когато излизах от магазина ,жената ме спря и каза да се приближа .Отидохме пред едно огледало и тя започна да танцува с някакви аеробични врътки,аз я гледах,после и мен ме накара да танцувам така . Започнахме да играем пред въпросното огледало   :unsure:
И после си тръгнах .

идеи ?  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1336 -: Юни 04, 2011, 07:25:38 pm »
сънувах,че влизам в малък магазин със стока от мокри кърпички,салфетки,дъвки,ментови бонбони..

аз исках да си взема дъвки,но забелязах някакви странни ментови бонбони и ги предпочетох . Жената на касата беше особено странна,сякаш е чакала този ден с години и започна да се бави с връщане на рестото .Щеше да ми даде подарък 3 мостри на кремче,но ги остави и продължаваше да ме гледа с интерес . Аз на свой ред се постреснах,защото незнаех какво ми мисли,виждах само,че иска нещо,подозирах я. Точно когато излизах от магазина ,жената ме спря и каза да се приближа .Отидохме пред едно огледало и тя започна да танцува с някакви аеробични врътки,аз я гледах,после и мен ме накара да танцувам така . Започнахме да играем пред въпросното огледало   :unsure:
И после си тръгнах .

идеи ?  :-\

Лилавко , дали не откриваш някакъв нов потенциал , скрити таланти у себе си? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1337 -: Юни 04, 2011, 10:35:33 pm »
Лилавко , дали не откриваш някакъв нов потенциал , скрити таланти у себе си? :rolleyes:

не  :blink:
други предположения ?  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1338 -: Юни 05, 2011, 12:33:44 am »
 Дъвки, бонбонки...??
Не е ли време детето в теб за малко да се поотдръпне и даде път на по-зрялото ти аз?

*

holanda

« Отговор #1339 -: Юни 05, 2011, 12:53:23 am »
Дъвки, бонбонки...??
Не е ли време детето в теб за малко да се поотдръпне и даде път на по-зрялото ти аз?

говорете ми за любов ,моля  :P