Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540227 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #1400 -: Юли 05, 2011, 06:19:53 am »
я за по-сигурно тук да си препиша сънищата от вчера ;D

сънувах
 - катеря се на дърво (черешово) в първата къща, която съм живяла, после не помня защо му изсякох клоните, май се налагаше, стеблото остана здраво...
 - бяхме на концерт (или нещо такова) с племеницата (хубаво бяло бебе с пухкави бузи, спеше), майка ми и баща ми, помня само, че охрана обиколи цялата сграда, защото имаше огромна заплаха от отвличане на деца, дори неколцина бяха отвлечени. Взех бебето при мен, нямах доверие на родителите ми.
каква е символиката?
За дървото доста са ти написали... да не повтарям и аз едни и същи. мисля горе долу същото
За другия сън- мисля, че се опитваш да запазиш детското в себе си, да запазиш качества като наивност, откритост, игривост, безгрижие. или може би прекалено много се страхуваш да не постъпиш незряло в дадена ситуация.

оградата е ясна= слагаш си сама ограничения, затваряш се за другите, страхуваш се да не ти навлязат в личиното пространство..че и охрана е имало :) имаш нужда от безопаснот и защита. от какво искаш да с еобезопасиш в живота, за кого ограничаваш достъпа до теб,, какво искаш да съхраниш в твоя живот, кое е това, което принадлежи само на теб и на никой друг ? - върху тези въпроси помисли

очакваш някакво емоцинално събитие - концерта е св. с хубави емоции

ЗА ДЪРВОТО мога да допълня, че съзнателно се отказваш от своите мечти и надежди.
тъй като си била до стария си дом- възможно ли е да си искала да създадеш твое семейство и да си се отказала от тази идея или да си го приела вече като нещо неъзможно...
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 06:53:37 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1401 -: Юли 06, 2011, 07:56:01 am »
Съня прилича на една книга...Да не четеш Карлос Кастанеда... ;D ;D и да се прощаваш с биографията си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1402 -: Юли 07, 2011, 06:19:46 am »
Тази нощ (в сряда) сънувам, че съм лакирала ноктите на краката си с много блестящ лак. Толкова силно блестеше, че в съня ми лакът е направен от камъчета Сваровски. Поглеждам в далечината и виждам една Коледна елха, която блести по същия начин и чак правя сравнение, че краката ми блестят като коледни елхи. В някакъв град съм на площада и изведнъж изскача от някъде майката (която преди години почина от рак) на бивша моя приятелка, и ни подканя с приятелката ми да се хванем на хорото. Хванах се на някакво много дълго хоро, а тя ни тактуваше отчетливо. Облечена съм с една розово-червена рокля, която наистина си я имам (ако цветовете са от значение).
Чувах музиката на Дунавско хоро и се учудих, че майката толкова безпогрешно е хванала размера и ни брои тактовете. По едно време целият площад спря хорото и мъжете разклатиха и гръмнаха бутилки шампанско (червено шампанско, страхувах се да не ме напръскат, защото трудно се пере!!!! :o). Много от мъжете на площада, включително и този, застанал близо до мене, изгърмяха тапата преждевременно. Аз много се учудих защо е сега това шампанско по средата на хорото, но всички започнаха да броят отзад напред и разбрах, че след малко настъпва Нова година, а просто хората не бяха разбрали и отвориха бутилките предварително. Исках бързо да приключват тази работа със шампанското, за да си продължим хорото. Ясно си казах: "Е то Дунавското хоро се играе след 12.00, а не като нас преди..."
А ако ви кажа, че цялата тази суматоха беше, защото със семейството ми влизаме в Къщата на Биг Брадър, сигурно ще ме помислите за луда.
Тя беше зад площада, на който играхме хорото. По презумция тези къщи са много луксозни и хубави, но тази, която аз сънувах не беше такава и малко със съжаление я гледах и си казах: "На нас пък каква ни се е паднала..." Влязохме вътре и единственото, което си спомням, че чаршафите бяха с анимационни герои и аз след чудене и оглеждане си избрах един с ярко жълто пате. Другият, който много дълго време гледах беше с един огромен розов Мики Маус. Къщата на Биг Брадър беше жълта и повече приличаше на бунгало.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1403 -: Юли 07, 2011, 01:26:14 pm »

По едно време целият площад спря хорото и мъжете разклатиха и гръмнаха бутилки шампанско (червено шампанско, страхувах се да не ме напръскат, защото трудно се пере!!!! :o).

Тук има нещо сексуално.

;D

(Много от мъжете на площада, включително и този, застанал близо до мене, изгърмяха тапата преждевременно.

;)

Аз много се учудих защо е сега това шампанско по средата на хорото, но всички започнаха да броят отзад напред и разбрах, че след малко настъпва Нова година, а просто хората не бяха разбрали и отвориха бутилките предварително. Исках бързо да приключват тази работа със шампанското, за да си продължим хорото. Ясно си казах: "Е то Дунавското хоро се играе след 12.00, а не като нас преди..."

Мъжете изгърмяват тапите още преди момента на голямото веселие.

Това с хорото и тактуването, което се вършело много добре може би също е свързано със сексуални елементи.

Шампанското гръмва по средата на хорото.

Влязохме вътре и единственото, което си спомням, че чаршафите бяха с анимационни герои и аз след чудене и оглеждане си избрах един с ярко жълто пате. Другият, който много дълго време гледах беше с един огромен розов Мики Маус.

:thinking: :rolleyes:

« Последна редакция: Юли 07, 2011, 02:53:10 pm от Hm »

« Отговор #1404 -: Юли 07, 2011, 03:38:13 pm »
Hm, радвам се, че се забавляваш.
Този сън много ме разтревожи, след като прочетох какво означава да сънуваш хоро. А и аз го играх, привлечена от починалата майка на моята приятелка, която ни водеше.
Очаквам някой, който разбира, наистина да ми помогне в тълкуването.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1405 -: Юли 07, 2011, 03:46:28 pm »
Hm, радвам се, че се забавляваш.
Този сън много ме разтревожи, след като прочетох какво означава да сънуваш хоро. А и аз го играх, привлечена от починалата майка на моята приятелка, която ни водеше.
Очаквам някой, който разбира, наистина да ми помогне в тълкуването.

Изглежда истинското тълкуване на съня толкова те плаши, че го отричаш.

« Отговор #1406 -: Юли 07, 2011, 03:58:26 pm »
Изплашена съм, да.
Очаквам мненията на други хора.
На теб ти благодаря за това, че се посмяхме. Приятен ден!

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1407 -: Юли 11, 2011, 09:04:57 pm »
 :thinking: я какви неща сънувате. Пък аз сега се сетих нощес сънувах копчета, най разнообразни с камъчета цветни едни, всичките се мъдреха в леглото ми а сега де  ;D
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1408 -: Юли 14, 2011, 04:16:18 pm »
Какво може да значи да сънуваш някого, че ти е приятел и те подкрепя в трудности? В реалността не сте си говорили и виждали отдавна.

« Отговор #1409 -: Август 02, 2011, 05:30:37 pm »
Сънувах престрелка. Бяхме като някаква група от хора,в която и един човек, който ми беше близък,но му бях разсърдена (в живота съм му разсърдена, в съня май не). Сякаш влизахме в коридор, но не съм сигурна дали беше на болница,беше голям и просторен. Та тази група почна да тича, понеже някакви отзад ни преследваха, обаче аз леко изостанах от групата и бях някаде последна и даже наблюдавах събитията. Когато преследвачите стигнаха твърде близо, тези хора спряха да тичат и изведнъж се обърнаха и започнаха да стрелят и започна престрелка, и от едните, и от другите имаше ранени и убити. Моят "близък" стреля два пъти по различни преследвачи и ги улучи,но после него го улучиха и тъкмо,когато падаше, аз му направих знак да ми подаде или приближи пистолета, за да мога да се защитавам. Изглежда бях последната останала от цялата група. Той ми го подаде,аз му помогнах леко да се изправи и го сложих да седне до мен, да се облегне на стената, дадох му вода и се надявах да не умре. А през това време две момичета се приближаваха към нас и аз трябваше да стрелям. Хванах пистолета с две ръце и усещах колко ми е трудно да дръпна спусака, просто някак ми се изплъзваше пистолета.

И така свърши съня ми, не разбрах кой кого уби. Вие какво мислите по този сън?  :-\
« Последна редакция: Август 02, 2011, 05:42:12 pm от Last_Kiss »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1410 -: Август 03, 2011, 01:15:08 am »
Ако не си прекалила с гледането на екшъни, вероятно въпросният приятел има нужда от вниманието ти.
п.п.Има ли вероятност да зависиш от приятели/познати в някакъв аспект? :blink:

« Отговор #1411 -: Август 03, 2011, 01:17:55 am »
Ако не си прекалила с гледането на екшъни, вероятно въпросният приятел има нужда от вниманието ти.
п.п.Има ли вероятност да зависиш от приятели/познати в някакъв аспект? :blink:

Аз по принцип не гледам екшъни,едва ли е това.
А въпросният приятел има рожден ден днес,но не мисля да му го честитя,тъй като той ме обиди доста и показа преди време,че и приятел явно не ми е,та не виждам смисъл да му честитя.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1412 -: Август 04, 2011, 12:20:22 am »
Подсъзнанието ти се е почувствал виновно, че няма да има ЧРД. :blink:

« Отговор #1413 -: Август 04, 2011, 12:24:03 am »
Подсъзнанието ти се е почувствал виновно, че няма да има ЧРД. :blink:

Възможно е, но си удържах на думата и не му го честитих.
Благодаря ти, Уран!  :wub:

« Отговор #1414 -: Август 04, 2011, 09:24:01 pm »
Снощти сънувах,че зъбите ми се ронят и аз ги вадя буквално на части от устата ми,така се разделих с всички кътници и кучешки зъби,но не усещтах никаква болка,зъбите ми се рушаха един по един и аз ги плюех на части.Ако може някои да ми помогне с разгадаването на този сън щте съм много благодарна.
Каде са хората,в пустинята човек се чувства малко самотен? -попита малкия принц.  -Човек се чувства самотен и между хората.-отвърна змията.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1415 -: Август 04, 2011, 09:53:40 pm »
Снощти сънувах,че зъбите ми се ронят и аз ги вадя буквално на части от устата ми,така се разделих с всички кътници и кучешки зъби,но не усещтах никаква болка,зъбите ми се рушаха един по един и аз ги плюех на части.Ако може някои да ми помогне с разгадаването на този сън щте съм много благодарна.

стари начини на мислене си отиват от теб безболезнено  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1416 -: Август 04, 2011, 10:02:37 pm »
Ниска самооценка. Нерешителност. Чувство на загуба на престиж или отхвърленост.
Пасивна агресия. Прощаване с илюзия за нещо.
Напразно изхабена енергия за излишни неща.
Ако скоро си започнал нови интимни отношения- колебание и неувереност.
Възможно ли е да си казал нещо, което не е трябвало и сега да съжаляваш ? нали има израз - дръж си езика зад зъбите, а твоите са изпадали - много говориш...

А може и да си достигнал до нов стадии на личностно развитие.../както децата си сменят млечните зъби, когато растат/

и накрая - може да имаш развалени зъби. иди на зъболекар  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1417 -: Август 04, 2011, 10:05:45 pm »
Ниска самооценка. Нерешителност. Чувство на загуба на престиж или отхвърленост.
Пасивна агресия. Прощаване с илюзия за нещо.
Напразно изхабена енергия за излишни неща.
Ако скоро си започнал нови интимни отношения- колебание и неувереност.
Възможно ли е да си казал нещо, което не е трябвало и сега да съжаляваш ? нали има израз - дръж си езика зад зъбите, а твоите са изпадали - много говориш...

А може и да си достигнал до нов стадии на личностно развитие.../както децата си сменят млечните зъби, когато растат/

и накрая - може да имаш развалени зъби. иди на зъболекар  ;D

Венера,

често сънувам, че ми пада коронката на преден зъб. досега не е било нито едно от изброените от теб, а съм се прощавала със стари начини на мислене, които вече не са ми необходими  ;)  обикновено е било безболезнено или пък с определено количество бяс вложено в дадената ситуация  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1418 -: Август 04, 2011, 10:15:30 pm »

често сънувам, че ми пада коронката на преден зъб. досега не е било нито едно от изброените от теб, а съм се прощавала със стари начини на мислене, които вече не са ми необходими  ;)  ....

Коронката ти пада, а не зъб. Има разлика. Но вече ще знам как се тълкува падане на коронка. мерси  ;D
може да означава и намиране на нов начин за решение на стар проблем.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1419 -: Август 04, 2011, 10:19:28 pm »

Коронката ти пада, а не зъб. Има разлика. Но вече ще знам как се тълкува падане на коронка. мерси  ;D
може да означава и намиране на нов начин за решение на стар проблем.

а не бе, и за зъби се е случвало същото  ;D

относно проблеми - ми аз нямам никакви проблеми, по-скоро околните имат проблеми с мен, но това си е техен проблем  :rolf: :rolf: :rolf: