Тази нощ (в сряда) сънувам, че съм лакирала ноктите на краката си с много блестящ лак. Толкова силно блестеше, че в съня ми лакът е направен от камъчета Сваровски. Поглеждам в далечината и виждам една Коледна елха, която блести по същия начин и чак правя сравнение, че краката ми блестят като коледни елхи. В някакъв град съм на площада и изведнъж изскача от някъде майката (която преди години почина от рак) на бивша моя приятелка, и ни подканя с приятелката ми да се хванем на хорото. Хванах се на някакво много дълго хоро, а тя ни тактуваше отчетливо. Облечена съм с една розово-червена рокля, която наистина си я имам (ако цветовете са от значение).
Чувах музиката на Дунавско хоро и се учудих, че майката толкова безпогрешно е хванала размера и ни брои тактовете. По едно време целият площад спря хорото и мъжете разклатиха и гръмнаха бутилки шампанско (червено шампанско, страхувах се да не ме напръскат, защото трудно се пере!!!!

). Много от мъжете на площада, включително и този, застанал близо до мене, изгърмяха тапата преждевременно. Аз много се учудих защо е сега това шампанско по средата на хорото, но всички започнаха да броят отзад напред и разбрах, че след малко настъпва Нова година, а просто хората не бяха разбрали и отвориха бутилките предварително. Исках бързо да приключват тази работа със шампанското, за да си продължим хорото. Ясно си казах: "Е то Дунавското хоро се играе след 12.00, а не като нас преди..."
А ако ви кажа, че цялата тази суматоха беше, защото със семейството ми влизаме в Къщата на Биг Брадър, сигурно ще ме помислите за луда.
Тя беше зад площада, на който играхме хорото. По презумция тези къщи са много луксозни и хубави, но тази, която аз сънувах не беше такава и малко със съжаление я гледах и си казах: "На нас пък каква ни се е паднала..." Влязохме вътре и единственото, което си спомням, че чаршафите бяха с анимационни герои и аз след чудене и оглеждане си избрах един с ярко жълто пате. Другият, който много дълго време гледах беше с един огромен розов Мики Маус. Къщата на Биг Брадър беше жълта и повече приличаше на бунгало.