Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540134 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1440 -: Септември 02, 2011, 12:09:09 pm »
За въшките- и според мен са досадни, натрапчиви и вредни мисли, от които искаш/трябва да се освободиш.

Най-вероятно ще да е това, всякакви мисли ми минават през ума, някои са доста неприятни и натрапчиви.
Благодаря на всички за коментарите, доста точно беше.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1441 -: Септември 02, 2011, 04:26:10 pm »

За телефона е ясно - очакваш новини, свързване с някой... а може и да символизира  желанието да си поговориш с майка ти и осъзнаването, че е невъзможно :(

Който иска да поговори със свой роднина, който е починал или е далеч или пък човек го е срам да говори с него, но иска да му каже какво мисли и чувства, може да го направи в ума си. Трябва да е най-искрен при този разговор.

Чела съм, че това освобождава и лекува.

« Отговор #1442 -: Септември 11, 2011, 05:54:33 pm »
Сънувах, че махам дръжките на вишни и ги подбирам, за да правим после вино. Какво може да значи това?  :-\

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1443 -: Септември 12, 2011, 09:24:25 pm »
Много хубав сън. Скоро ще градиш нови интимни отношения. Ще изпиташ наслаждение от любовта :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

abroad

• 2187
« Отговор #1444 -: Септември 12, 2011, 09:30:36 pm »
сънувах мъртвата си приятелка - опитваше се за ми каже нещо, но така и не успях да го запомня, нито по време на съня, нито да го възстановя след това
за първи път сънувам починал човек
? :-\

« Отговор #1445 -: Септември 12, 2011, 10:40:02 pm »
Много хубав сън. Скоро ще градиш нови интимни отношения. Ще изпиташ наслаждение от любовта :)

Дай Боже! Много ти благодаря, Венера!!!  :kissd:

« Отговор #1446 -: Септември 12, 2011, 10:57:17 pm »
сънувах мъртвата си приятелка - опитваше се за ми каже нещо, но така и не успях да го запомня, нито по време на съня, нито да го възстановя след това
за първи път сънувам починал човек
? :-\

Аз често сънувам починалата си баба... Чрез съня много често те ни предупреждават.
Ако можеш, опитай се да си спомниш поне къде бяхте (като място) в съня ти. Но и да не успееш, ако е нещо важно ще те "посети" отново. Да не би скоро да има някакъв повод - годишнина, рожден, имен ден?

« Отговор #1447 -: Септември 12, 2011, 11:46:29 pm »
Aз сънувах,че отивам на църква ,а вътре всичко е бяло,никакви икони и стенописи и свещеника беше по бельо и ми каза,че съм подранила... :blink:Ще ми е интересно как бихте го тълкували този сън ,ако имате желание разбира се. :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1448 -: Септември 13, 2011, 09:40:22 am »
Чрез съня много често те ни предупреждават.

усещането е за нещо важно, но не мога да си спомня нищо повече

Да не би скоро да има някакъв повод - годишнина, рожден, имен ден?

не

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1449 -: Септември 13, 2011, 10:27:15 am »

Aз сънувах,че отивам на църква и свещеника беше по бельо

:rolf:

« Отговор #1450 -: Септември 13, 2011, 01:35:14 pm »

Знам,че е смешно ...но наистина така го сънувах.. ;D ;)...Според теб какво означава съня ми? ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1451 -: Септември 13, 2011, 06:22:24 pm »

Знам,че е смешно ...но наистина така го сънувах.. ;D ;)...Според теб какво означава съня ми? ;)

Ако искаш да си разтълкуваш съня трябва да вземеш активно участие.

Помисли за този свещеник по бельо и ми кажи на какво ти напомня, когато мислиш за него, какви асоциации правиш, но без да разсъждаваш, а само като отново извикаш образа му в съзнанието си.

« Отговор #1452 -: Септември 14, 2011, 12:43:03 am »

Ако искаш да си разтълкуваш съня трябва да вземеш активно участие.

Помисли за този свещеник по бельо и ми кажи на какво ти напомня, когато мислиш за него, какви асоциации правиш, но без да разсъждаваш, а само като отново извикаш образа му в съзнанието си.

На мъж ,който се е "разголил" пред мен т.е. мъж без "маска" и "грим" .... :blink:На мен ми е по-интересно какво означава другото в съня ми -църква без икони и стенописи-бяла... :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1453 -: Септември 14, 2011, 05:52:35 am »

На мъж ,който се е "разголил" пред мен т.е. мъж без "маска" и "грим" .... :blink:На мен ми е по-интересно какво означава другото в съня ми -църква без икони и стенописи-бяла... :blink:

Направи същото, което направи, за да провериш какво означава свещенника. После пиши.

« Отговор #1454 -: Септември 14, 2011, 11:33:29 am »

Направи същото, което направи, за да провериш какво означава свещенника. После пиши.

Аз сънувам всяка нощ ,но не мога да си тълкувам сънища...понякога просто някои мои сънища се случват наяве.... :blink:Отдавам това,че сънувам непрекъснато ,защото съм впечатлителен човек и може би това ,което ме е развълнувало през деня или даден период го сънувам. :blink:Честно казано нищо в момента не ми изниква в главата като асоциация относно църквата ...а бялото,го свързвам винаги с нещо непорочно ,открито,но и нещо върху ,което трябва да се рисува... ;)

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1455 -: Септември 14, 2011, 02:36:30 pm »
Aз сънувах,че отивам на църква ,а вътре всичко е бяло,никакви икони и стенописи и свещеника беше по бельо и ми каза,че съм подранила... :blink:Ще ми е интересно как бихте го тълкували този сън ,ако имате желание разбира се. :blink:

Църквата се свързва с - вяра, надежда, светилище, ритуал, опрощение, отчаяние, покаяние, ограничения, които си налагаме /все пак религията ограничава/.
Църквата може да символизира душата ти - храм на душата.
В църква се ходи и когато човек има угризения на съвестта. Дали не те мъчи нещо такова- угризения, грехове, нравствени страдания, да трябва да простиш на някой...да преодолееш нещо трудно, да се изповядаш, да имаш нужда да признаеш нещо, а се стрхуваш да не избързаш ...

Свещеника се свързва със спазването на морални закони, той е и посредник между Бог и хората. Има ли нещо, което по някакъв начин се свързва с посредничество в реалността ти на този етап....Имаш ли нужда от нечия помощ ...

Бялото, липсата на икони – чувстваш ли че  трябва ли да се освободиш от привързаности и да се концентрираш повече ...

Може би над тези неща трябва да помислиш ...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1456 -: Септември 14, 2011, 02:41:54 pm »
Църквата може да е майката, а и утробата. Това, че е чиста и аз го свързвам с непорочност.

Да не би някой мъж да те сваля?
« Последна редакция: Септември 14, 2011, 03:15:46 pm от Hm »

« Отговор #1457 -: Септември 14, 2011, 03:01:59 pm »
Царквата може да е майката, а и утробата. Това, че е чиста и аз го свързвам с непорочност.

Да не би някой мъж да те сваля?

Да,определено имах нужда да "се изповядам" и мисля го направих ,защото ми тежеше... :blink:...А за " свалянето'-не е един... :blink:...Благодаря ти за вниманието... :wub:А според теб защо сънувам всяка нощ и то бих казала реални сънища? :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1458 -: Септември 14, 2011, 03:15:59 pm »
По-емоционалните хора, които преживяват всичко много силно, сънуват почти всяка нощ.
Каквото ни е ежедневието, такива са ни и сънищата. Ако имаме наситен със събития ден е по-вероятно да сънуваме. Ако водим скучен живот, със сиво ежедневие, може да липсват и сънища.

« Отговор #1459 -: Септември 14, 2011, 09:23:30 pm »
По-емоционалните хора, които преживяват всичко много силно, сънуват почти всяка нощ.
Каквото ни е ежедневието, такива са ни и сънищата. Ако имаме наситен със събития ден е по-вероятно да сънуваме. Ако водим скучен живот, със сиво ежедневие, може да липсват и сънища.

Да,права си съдейки по себе си,аз преживявам всичко много силно и наистина ежедневието не ми е скучно.... :blink: