Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540574 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1460 -: Септември 20, 2011, 07:37:24 am »
сънувам се като бременна но нямаше тежест и ми е леко  след известно време родих но странното е че нямаше болка.доколкото си спомням бебето беше момиче но като образ не го видях.около мен бяха родителите ми само да уточня че в момента сме скарани и не се виждаме.какво ли означава съня?
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1461 -: Септември 20, 2011, 07:46:20 am »
Съвсем скоро ще ти хрумне идея как да се сдобрите ...и ще се сдобрите  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Uran

• 6041
« Отговор #1462 -: Септември 20, 2011, 08:56:27 am »
Ще отпадне от само себе си някакво "бреме".

« Отговор #1463 -: Септември 25, 2011, 01:02:35 pm »
ето нов странен сън сънувам непознато дете което е умряло и яз слагам ръка и го съживявам.все едно беше на оня свят и аз го върнах от там.който може да го изтълкува да пише.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1464 -: Септември 28, 2011, 09:21:46 am »
Сънувах много красив и странен сън  :-\ Сънувах, че живея в стъклена къща в морето - нямаше прозорци, тавана и стените бяха от стъкло. Седнах на една пейка до стената с чаша кафе и наблюдавах рибките - мина цял пасаж от цветни малки рибки, после някаква акула, с която се гледахме през стъклото.
Какво може да означава?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Uran

• 6041
« Отговор #1465 -: Септември 28, 2011, 10:10:34 am »
Как са "приятелствата" Таня? :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1466 -: Септември 28, 2011, 10:21:55 am »
Преди няколко години се омъжих и се преместих в нов град, родих и покрай грижите за малкия, не ми остава време за нови приятелства. А от старите съм дълбоко разочарована, оказаха се предимно *приятели за маса*  :-X
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1467 -: Септември 29, 2011, 09:10:06 am »
 Миналата нощ по новолуние сънувах.... първия ми братовчед /почина преди 16 години, падайки от скеле/, дълго време въобще не съм се сещала за него, с него бяхме набори. Значи в съня ми той усмихнат, ведър, ме возеше в някаква двуколка, количка, но той я буташе отзад, все едно е инвалидна количка, но не беше, по път, на който паветата и плочите бяха се надигнали, но той успяваше с лекота да минава по тях, а аз се чувствах обгрижена, защитена в сигурни ръце. Та ме возеше по такъв друм и това беше някъде на село, знаех че този път като свърши ме очаква голям, равен и широк път.....

*

Uran

• 6041
« Отговор #1468 -: Септември 29, 2011, 10:01:13 am »
 :blink:Ще изгрее Слънце и на твоята улица Дейзи.
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 03:32:14 pm от Uran »

« Отговор #1469 -: Септември 29, 2011, 10:31:47 am »
Благодаря Уран  :58:

« Отговор #1470 -: Октомври 04, 2011, 01:43:21 pm »
Сънувах себе си и някакъв мъж, беше ме прегърнал и бяхме седнали на някаква пейка, но бяхме облечени с някакви дрехи подобно на не знам как да се изразя, може би английската буржоазия някога,знам ли, аз имах дамско чадърче и докато той ме беше прегърнал с една ръка,аз си държах чадъра, а на ръката с която го държах имах плетена ръкавица, много красива беше,а роклята ми явно си подхождаше с нея, беше бяла, плетена, не мога да го опиша, но беше много хубава. Та този мъж само ми предлагаше да се омъжа за него, аз на няколко пъти овъртах, ама сигурен ли си, ама така,ама иначе, а той продължаваше да настоява и накрая се съгласих, след което ме заведе в нещо като "свой дом", макар че мисля, че ми изглеждаше като палатка,а отвън нея имаше някакъв човек, който щеше да ни пази. И останалото вече не съм много сигурна, само си спомням, че май имаше желание да консумираме първата брачна нощ преди сватбата, докато аз още се чудех и после вече сънят ми се преплете в друг.

Какво може да значи според вас?  :unsure:

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1471 -: Октомври 04, 2011, 02:58:34 pm »
за съня на ласт_кисс - Чувстваш се уязвима, имаш нужда от нечия подкрепа, но и като че ли не смееш да се довериш напълно ...
Ще предизвикаш възхищение у някой човек благодарение на поведението ти, стила и т.н. :)
горе долу това ми се струва набързо...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1472 -: Октомври 04, 2011, 03:10:13 pm »
Към Ласт Кис:
Непланирана бременност? :blink:

« Отговор #1473 -: Октомври 04, 2011, 07:52:52 pm »
Благодаря ви!

Интересна интерпретация, Венера! Твоите тълкувания винаги са много хубави и положителни,дано си права!  :wub:

Уран, не мисля, че е възможно такова нещо, какво от съня те води до такава идея? Заради онова за брачната нощ ли, то накрая до колкото помня нищо не се случи, понеже аз се колебаех и после се оплетох в друг сън  :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1474 -: Октомври 04, 2011, 08:53:56 pm »
Имаш два символа свързани хем с женствеността, хем и с "протекцията"-ръкавици и чадър за слънце. Красива рокля и дантели-женственост, но и не достатъчна плътност. ;)
Когато жената реши да се размножава на преден план излизат: подходящ мъж и сем. гнездо. И двете неща присъстват в съня ти, но им липсва блясък, което ме наведе на мисълта за нежеланост на "събитието" или колебания относно партньор наяве. :blink:

« Отговор #1475 -: Октомври 04, 2011, 09:03:13 pm »
Имаш два символа свързани хем с женствеността, хем и с "протекцията"-ръкавици и чадър за слънце. Красива рокля и дантели-женственост, но и не достатъчна плътност. ;)
Когато жената реши да се размножава на преден план излизат: подходящ мъж и сем. гнездо. И двете неща присъстват в съня ти, но им липсва блясък, което ме наведе на мисълта за нежеланост на "събитието" или колебания относно партньор наяве. :blink:

Ами за момента няма партньор, по-скоро едва ли точно бременост, но съм несигурна и ако се появи някакъв такъв ще ми отнеме време да му повярвам и да се уверя, че е искрен и наистина иска да е с мен. За бременост още ми е рано, а и няма такъв риск за момента, дано и за близкото бъдеще да няма някой сакатлък. Благодаря ти за предположението, ще го имам напредвид, а може и бременост в някакъв метафоричен смисъл да се тълкува може би, макар че тогава би звучало като някаква тежест  :-\

« Отговор #1476 -: Октомври 05, 2011, 01:24:52 pm »
Знам ли пак нов странен и необясним за мене сън.Сънувам че на лявата ми ръка има нарисувани някакви фигури символи и непознат за мене мъж ми казва че тези графики били за контактьорство. :rolleyes Някаси ми се привидя цифрата4 но не съм много сигурна.ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА АКО НЯКОЙ ГО ИЗТЛКУВА.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #1477 -: Октомври 05, 2011, 02:06:43 pm »
Сънувам че на лявата ми ръка има нарисувани някакви фигури символи и непознат за мене мъж ми казва че тези графики били за контактьорство.
Скоро имала ли си неразбирателство с някой, ти не го разбираш или си се почувствала неразбрана?
Как са ти социалните контакти? липсват ли ти, стремиш ли се към такива?
Личен скучен живот?  :-\ или ти предстои личен избор, всичко зависи от теб /не си длъжна да отговаряш :)
« Последна редакция: Октомври 05, 2011, 02:11:05 pm от venerra »

« Отговор #1478 -: Октомври 07, 2011, 08:53:47 am »
Снощи сънувах, че съм на руините в Несебър с някаква група туристи. Аз се опитвах да правя филмче с камера, но не се получаваше...
После изведнъж се озовах в библиотека, появи се някаква жена, която започна да ми говори за живота и смъртта, беше с интересна жилетка - сива с розови деко рози и накрая ми каза, че Бог знае и че се съобразява с нашите желания, и да помня числото 7 :unsure:

От 7-8 г. не съм била в Несебър. А библиотека често посещавам (1 път в месеца).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1479 -: Октомври 07, 2011, 08:13:32 pm »
Цитат
Снощи сънувах, че съм на руините в Несебър с някаква група туристи. Аз се опитвах да правя филмче с камера, но не се получаваше...
После изведнъж се озовах в библиотека, появи се някаква жена, която започна да ми говори за живота и смъртта, беше с интересна жилетка - сива с розови деко рози и накрая ми каза, че Бог знае и че се съобразява с нашите желания, и да помня числото 7

От 7-8 г. не съм била в Несебър. А библиотека често посещавам (1 път в месеца).

Да не би да си чела темата '"Ако знаете, че днес е последният ви ден..."  и да те е  навела за мисли относно живота и смъртта?  :blink:
Аз нямам опит с тълкуването но ето какво ми хрумва..
Жената може би се е появила за да ти вдъхне надежда и да те успокои по този въпрос. Сякаш да ти предаде някаква информация, послание. Все пак това за това са и библиотеките.
"Седмицата винаги е покорявала човечеството това е числото на мъдростта. Има седем планети: Слънце, Луна, Юпитер, Меркурий, Марс, Венера, Сатурн, които определят живота на човека в астрологията; има седем дни в седмицата, а седмият е за почивка. Състоянията на луната се променят на всеки седми ден. Млечните зъби изпадат в седмата година, на 14 години встъпваме в пубертета, на 21 години човек става зрял. Така можете да продължите до седмия Х, на всяка седма година става някаква промяна. Често пъти се проявява като молитва на Доброто за живота и света, седем пъти."
като чета това, цифрата ми навява мисли за кръговрата на живота, което до някъде се свързва и с темата по която ти е говорела.