Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540287 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1660 -: Декември 29, 2011, 05:29:26 am »
Сънувах, че се запознавам със сегашния ми приятел и впоследствие тръгваме. След това аз разбрах, че той има друга приятелка, но е с нея не по любов, а защото тя не иска да го пусне. Бях сигурна, че няма чувства към нея и обича само мен. Всичко беше много хубаво и явно много се обичахме, докато той не каза, че ще се жени за нея. Аз бях потресена и се чудех какво да направя, за да го задържа. Една приятелка ме посъветва да отида в някаква фирма и да направя наш колаж... Отидох, но колажът странно много приличаше на възпоминание... а на него бяхме двамата, прегърнати. След това с него се видяхме за последно. Направи ми впечатление, че аз бях с някаква мнго развалена коса. Опитах се да го прегърна, но точно в този момент другото момиче (което беше мн мн мн русо, изрусено) се появи зад него и го прегърна... След това двамата тръгнахме да се прибираме. По пътя му говорех и допуснах "грешка на езика". Вместо да му кажа, че баща ми 2 години е изневерявал на майка ми с "майката на сестра ми", казах че го е правил с "сестрата на сестра ми". А всъщност сестрата на сестра ми съм аз... Той каза "Е кво?", а аз казах "Тя е бременна!". Докато вървяхме, чоплих някакви конци от блузата ми и ги късах. (Всъщност блузата с която бях облечена беше една негова от реалния живот)
Някакви мнения? Явно, че не е нещо хубаво, ама все пак?
« Последна редакция: Декември 29, 2011, 05:38:43 am от cvetyd »

« Отговор #1661 -: Декември 29, 2011, 09:43:54 pm »
Сънувах,че съм на село...а на пейката лежеше баба ми,завита в одеало,знаех че е тя,но не я виждах,но също знаех че повития ще го палят  :-X обърнах се към нея и видях ,че  одеалото  около краката и гори."Боже ,запалили са я вече",помислих си,в същия момент се видях близо до главата и ,тя извъртя глава към мен-погледна ме със много сини очи и каза-не се бой,не ме боли,ама питай ги дали имат хапчета за сън,че ме е страх като ме обхване пламъкът къде ще ида.А така ако ми дадат хапчета ще съм спокойна"Стреснах се и се събудих.Идеи?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1662 -: Януари 02, 2012, 03:35:19 pm »
Одеялото може да символизира топлина, сигурност и защита или убежище от външния свят. Огънят в случая може да символизира пречистване, трансформация, просветление. Може да символизира унищожаване на нещо старо и навлизане на нещо ново в живота. Може да си погълната от своята амбиция.
 Ти се притесняваш за баба ти и си ужасена, докато тя приема нещата по-философски и спокойно. Няма за какво да се тревожиш.
Замисли се кои са качествата и характеристиките, които описват баба ти. Може да има нещо общо с тях.

« Отговор #1663 -: Януари 03, 2012, 12:17:38 pm »
Здравейте
Сънувах баща си и себе си-работехме нещо и търсехме-но не се сещам какво
В съня ми присъстваше числото 23-което е датата на раждането ми,големи закръглени в ярък цвят цифри...
Какво може да символизират

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1664 -: Януари 03, 2012, 01:16:17 pm »
Сънувах, че се запознавам със сегашния ми приятел и впоследствие тръгваме. След това аз разбрах, че той има друга приятелка, но е с нея не по любов, а защото тя не иска да го пусне. Бях сигурна, че няма чувства към нея и обича само мен. Всичко беше много хубаво и явно много се обичахме, докато той не каза, че ще се жени за нея. Аз бях потресена и се чудех какво да направя, за да го задържа. Една приятелка ме посъветва да отида в някаква фирма и да направя наш колаж... Отидох, но колажът странно много приличаше на възпоминание... а на него бяхме двамата, прегърнати. След това с него се видяхме за последно. Направи ми впечатление, че аз бях с някаква мнго развалена коса. Опитах се да го прегърна, но точно в този момент другото момиче (което беше мн мн мн русо, изрусено) се появи зад него и го прегърна... След това двамата тръгнахме да се прибираме. По пътя му говорех и допуснах "грешка на езика". Вместо да му кажа, че баща ми 2 години е изневерявал на майка ми с "майката на сестра ми", казах че го е правил с "сестрата на сестра ми". А всъщност сестрата на сестра ми съм аз... Той каза "Е кво?", а аз казах "Тя е бременна!". Докато вървяхме, чоплих някакви конци от блузата ми и ги късах. (Всъщност блузата с която бях облечена беше една негова от реалния живот)
Някакви мнения? Явно, че не е нещо хубаво, ама все пак?

Ами първо, аз ти направих някаква интерпретация на предните ти сънища, които очевидно касаят същия въпрос. Ти не даваш никаква обратна връзка, а очакваш някой да ти интерпретира сънищата. Не се получава така.
И в този ти сън става въпрос за същото нещо, ти не се чувстваш сигурна в приятеля си и чувстваш връзката ти застрашена. Подтисната си, не се чувстваш добре в тези отношения. Възможно е да те е страх, че не си достатъчно добра за него. Искаш да спасиш връзката си, но въпреки това не можеш да се отървеш от усещането, че нещата отиват на край. Това е моето тълкуване на съня ти. Как ти се струва?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1665 -: Януари 06, 2012, 09:35:43 pm »
Сънувах че се приготвям да излизам някъде.. натокана, гримирана...всичко. И в съня бях с новата си готина сива блуза, която си купих.
Ама като се събудих се осъзнах, че в реалност само исках да си я купя, но реших че е мн скъпа...
Сега започвам да се чудя дали да не си я купя наистина  ;D толкова хубаво ми стоеше в съня  :rolleyes:

Това и друг път ми се е случвало, ама с бижу. Тогава си го купих на другия ден  :-\

« Отговор #1666 -: Януари 08, 2012, 03:46:45 pm »
Здравейте,
тази нощ пак сънувах сън от който се събудих изплашена.
Непомня много от него,но това което си спомням е че бях на нещо като авиогара и незнам какво правех там сред много хора.Изведнъж разбрах че ни взимат кръвни проби за кръвна картина,ей така просто.
После се озовах в Германия и ходех по един булевард с много хора.По едно време гледам две деца-май бяха циганчета-но не съм сигурна.Но бяха много бедни и гледаха на една витрина за играчки един пластмасов замък,малък.В един момент бях вътре в магазина и платих за голям замък и казах на продавачката да не се притеснява ,аз ще платя.Тя им го даде и  те взеха да си играят.Но аз бях в страни и далеч от тази картина.Просто платих за да направя децата щастливи.

« Отговор #1667 -: Януари 16, 2012, 06:45:30 pm »
три поредни нощи сьнувам,4е пьтувам!1-влак;2-рейс и 3 с кола или мотор,какво ли зна"и
zveti88

*

Uran

• 6041
« Отговор #1668 -: Януари 16, 2012, 07:02:57 pm »
Имате нужда от промяна, развитие, а и вероятно Ви предстоят. :blink:

« Отговор #1669 -: Януари 16, 2012, 07:09:30 pm »
 :blink:
zveti88

« Отговор #1670 -: Януари 21, 2012, 01:50:03 am »
   Здравейте на всички
гоогле.бг ме доведе тук със следния текст в търсене „сън секс“
   та искам да разбера малко повече за тези неща, които се случват на сън, конкретно за този вид сънуване :)
   Та ето я причината да съм тук.

Лежа на една страна на някакво легло, до мен има хора мъже и жени, които стоят прави /приятели но не им виждам лицата/. След малко усетих топлина зад мен като, че ли бях се облегнал на някой, аз се обърнах и я видях :) беше момиче, в първия момент ми се стори познато лицето, докато я гледах хората от стаята взеха да излизат а тя :) каза на някой „Татко изчакай ме 5 минути“. Следващия момент се озовах върху нея, загледах се в лицето и разбрах, че не я познавам казах нещо от сорта на „я тя е рижава :)“. Бяхме в леглото аз гледам вратата /от която излязоха хората/ се отваря и аз напрегнат от девойката в този момент подпирам  с едната си ръка да не влезне този който е вън, погледнах надолу и гледам тя ми е хванала оная работа и с ръце я изцеди :)   тогава се събудих с мисълта ...  прецакаха ме пак :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1671 -: Януари 21, 2012, 12:07:55 pm »
Ивайло, на каква вузраст сте приблизително? ("правилното" тълкуване на подобни сънища е в релация с възрастта на сънуващия) :blink:
Все пак има врати в съня Ви и много внимавайте кой ще влезе и излезе през Тях в реала. :blink:

« Отговор #1672 -: Януари 21, 2012, 12:19:52 pm »
37 г.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1673 -: Януари 21, 2012, 12:31:00 pm »
37 г.
Значи не е хормонален. ;D
 Внимавайте на кого се доверявате. ;)

« Отговор #1674 -: Януари 21, 2012, 12:46:18 pm »
Благодаря за отговора.

:blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1675 -: Януари 21, 2012, 01:26:58 pm »
А може и някоя сукуба да му точи силите на сън. Самата дума "изцеди" от описанието на Ивайло ме навежда на тази мисъл...  ;)

Колкото и невероятно да звучи на някои, сукубите и инкубите са си реални в астрала - там където се пренасяме в състояние на сън. Единствената им цел е източването на енергия на човека, който са нападнали и това става посредством достигане на оргазъм от човека. Има два начина за отърваване от тях:
1. Да ги отбълснеш преди полов акт, което е почти невъзможно обаче за средностатистически човек.
2. Да обърнеш играта като ги накараш те да свършат първи, а не ти...

И в двата случая обаче се иска тренинг на съзнанието и поне малко знание какво всъщност вършиш по време на сън...  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #1676 -: Януари 21, 2012, 01:51:15 pm »
Това е доста интересно.

Да допълня, че жената нямаше много правилни черти като я гледах / не беше красива ... /

Благодаря отново :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1677 -: Януари 24, 2012, 06:37:39 am »
   Здравейте на всички
   та искам да разбера малко повече за тези неща, които се случват на сън, конкретно за този вид сънуване :)

Лежа на една страна на някакво легло, до мен има хора мъже и жени, които стоят прави /приятели но не им виждам лицата/. След малко усетих топлина зад мен като, че ли бях се облегнал на някой, аз се обърнах и я видях :) беше момиче, в първия момент ми се стори познато лицето, докато я гледах хората от стаята взеха да излизат а тя :) каза на някой „Татко изчакай ме 5 минути“. Следващия момент се озовах върху нея, загледах се в лицето и разбрах, че не я познавам казах нещо от сорта на „я тя е рижава :)“. Бяхме в леглото аз гледам вратата /от която излязоха хората/ се отваря и аз напрегнат от девойката в този момент подпирам  с едната си ръка да не влезне този който е вън, погледнах надолу и гледам тя ми е хванала оная работа и с ръце я изцеди :)   тогава се събудих с мисълта ...  прецакаха ме пак :)

Колко често го правиш сам? Срам ли те е от това? :rolleyes: Страхуваш ли се да не бъдеш *разкрит*? Имаш ли приятелка? Или имаш ли жена?

Като цяло промяна в начина на мислене и отношение към жените...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1678 -: Януари 24, 2012, 04:07:53 pm »
Проблем с Анимата!

« Отговор #1679 -: Януари 24, 2012, 08:05:41 pm »
   Здравейте на всички

Колко често го правиш сам? Срам ли те е от това? :rolleyes: Страхуваш ли се да не бъдеш *разкрит*? Имаш ли приятелка? Или имаш ли жена?

Като цяло промяна в начина на мислене и отношение към жените...

Колко често го правиш сам?
Не го правя сам от доста време.

Срам ли те е от това?
Имаше време когато си посягах :) , не помня да съм изпитвал срам.

Мисля, че това е достатъчно.