Сънувах, че се запознавам със сегашния ми приятел и впоследствие тръгваме. След това аз разбрах, че той има друга приятелка, но е с нея не по любов, а защото тя не иска да го пусне. Бях сигурна, че няма чувства към нея и обича само мен. Всичко беше много хубаво и явно много се обичахме, докато той не каза, че ще се жени за нея. Аз бях потресена и се чудех какво да направя, за да го задържа. Една приятелка ме посъветва да отида в някаква фирма и да направя наш колаж... Отидох, но колажът странно много приличаше на възпоминание... а на него бяхме двамата, прегърнати. След това с него се видяхме за последно. Направи ми впечатление, че аз бях с някаква мнго развалена коса. Опитах се да го прегърна, но точно в този момент другото момиче (което беше мн мн мн русо, изрусено) се появи зад него и го прегърна... След това двамата тръгнахме да се прибираме. По пътя му говорех и допуснах "грешка на езика". Вместо да му кажа, че баща ми 2 години е изневерявал на майка ми с "майката на сестра ми", казах че го е правил с "сестрата на сестра ми". А всъщност сестрата на сестра ми съм аз... Той каза "Е кво?", а аз казах "Тя е бременна!". Докато вървяхме, чоплих някакви конци от блузата ми и ги късах. (Всъщност блузата с която бях облечена беше една негова от реалния живот)
Някакви мнения? Явно, че не е нещо хубаво, ама все пак?