Здравейте хора,
Пак се включвам с нов сън- същите главни герои. Сънят е странен, до голяма степен ясен, но объркан. По някакъв начин сънувах, че попадам на някаква среща, където са моят познат, (от предния сън, за тези които са го прочели) и негови приятели. Всички се събираха там, за да ходят заедно на море. Не мога да си спомня как попаднах там- нещо ме отведе. Беше много слънчево, топло, хората бяха мн щастливи и много ми се радваха. Веднага си допаднахме с тях, аз се застоях, заговорихме се, направи ми впечатление, че мъжката половина от компанията много се интересуваше от мен, но в най- хубавия смисъл на думата- те искаха да остана и да пътувам с тях за морето. Срещата беше на нещо като пристанище- имаше море- спокойно, много светло синьо и приятно. Аз до голяма степен исках да се махна оттам, знаех, че моят приятел е там и, че е с приятелката си и ми беше тегаво, исках да избегна срещата с него. Поканиха ме да отида с тях и аз се съгласих, той се появи и неговите приятели му казаха, че и аз отивам. Едно от момчетата проявяваше много голям интерес към мен, но беше много мил, загрижен топъл усещах му добрите намерения, караше ме да се чувствам много добре и аз си казах, че ще си дам шанс с него. Моят приятел ни погледна и усетих неговата ревност, но не каза нищо. Всички бяха светли, усмихнати, лъчезарни, в свежи дрехи- само той студен, безразличен в тъмни дрехи, преминаващ. А цялата компания беше негова. Тръгнахме, минаваха сцени с вс хора и мен и се акцентираше върху това, колко съм им приятна аз, как добре си прекраваме и колко си допадаме, все се въртяха около мен- бяха много слънчеви, приятни, мили. Следващите сцени вече бяха на мястото, за което пътувахме, но не мога да кажа мн за него, тъй като съня аксцентираше върху хората и отношенията с тях. Там се чувствах като цяло добре, отдавах се на момента, но той постоянно се появяваше, не ме изпускаше от поглед. Покрай мен като дух минаваше неговата приятелка, почти никога не бяха заедно. Съвсем за кратко, когато всички се събирахме те и двамата бяха там, но тя беше странна- като призрак, мълчалива, абсолютно безразлична. Хората нямаха отношение към нея никакво и най- странното имаше белези по лицето- точно като призрак от някой филм на ужасите. Аз я погледнах и изведнъж всичко ми просветна- вече знаех защо той е с нея, изживява нещо неизживяно от преди. Всички тия мисли ми се появяваха в съня...Нейната фигура наистина беше акцентирана, в съня ми, но като сянка, някакво присъствие, което никой не си е поръчвал...
Следващата сцена беше в моята стая. Аз бях сама, и не си спомняма как дойде той. Но в един момент бяхме седнали един до друг, той държеше лаптоп на коленете си, не знам защо, аз бях до него. Беше аболютно безразличен, но не към мен, а към всичко останало- сякаш нищо нямаше значение за него, като че ли се беше отказал от живота. Говорихме много, но не мога д апресъздам разговора- говорихме за нас. Знаех, че много го дразни това, че другите мъже там имаха такъв силен интерес към мен, но той не го каза гласно. Говорихме, защо е постъпил по определен начин с нас и т.н. Беше нощ, стаята беше полутъмна от някъде идваше светлина. Седяхме на диван срещу прозорци, през които се виждаше само нощта. В някаъв момент имаше сцена в кухня, но не помня какво се случи там. В друг момент правихме секс в неговия апартамен, но отново след много разговори и това, че той ми каза че иска да сме заедно, а аз че ми е трудно...
Събудих се от някакво присъствие, усетих някакъв студ, а в стаята беше много толко. Студа мина само по ръката ми. После се опитах пак да заспя, но ми беше мн трудно. И отново сънувах нас двамата, но този път в неговия апартамент. Бяхме двамата, говорихме. В едни момент някой с еопита да отключи вратата и влезе приятелката му- отново като същата фигура обаче- нямаше емоции, живот нищо. Той стана от дивана аз останах там и двамата застанаха един срещу друг. Знаех, че говорят нещо, не ги чувах и не се месих просто стоях и ги наблюдавах- бяха като замръзнали. Тя си тръгна, а аз останах да я изчакам да замине, за да тръгна и аз. Прехвърча една сцена, в която тя седеше на пейка навън, аз я видях и седнах до нея, за да поговорим и да я успокоя. После пак в неговия апартамент- масата беше наредена, той чакаше гости. Аз стоях там, изведнъж вс започнаха да пристигат, до мен седна една негова братовчедка и ме заговори- как аз трябва да съм там, как аз съм го променяла, колко е различен той с мен и т.н НО като че ли не искаше никой да я чуе, гледаше него, когато ми говореше на мен- беше усмихната, много мила. Никой друг не ме заговори. Дори не знам дали ме забелязаха...Мн хора се наредиха на масата- негови роднини, аз не знаех какво правя там- оглеждах ги и просто стоях там. Той излезе за известно време и знаех,ч е аз трябва да съм домакинята и като че ли за вс това беше нормално, аз не знаех какво става...Приятелката му я нямаше. Братовчедка му ми даде да разбера, че те не я харесват, тя не им допада и т.н...Изведнъж вс си бяха заминали, имаше само не изчистена маса и много мръсни съдове. Мисля, че така приключи. Объркано беше с много прехвърчащи сцени. Събудих се отново ок 4 и не можах да заспя изобщо повече
Какво мислите?