Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540105 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #1960 -: Септември 17, 2012, 01:04:42 pm »
Явно тая нощ е била отдадена на децата :)
Аз сънувах една приятелка, че има бебе.

Грижи и търсене на опора в семейството.

« Отговор #1961 -: Септември 17, 2012, 01:44:59 pm »
Благодаря ти Уран,истината е ,че терасите са остъклени и прозорците винаги затворени ,когато той си е в къщи.
Незнам от къде се породи този страх.
Преди това /преди да си легна/си мислех,че той обича да не ме хваща за ръка и така ходим по улиците и по магазините,но че трябва да го отуча защото така мога да го загубя или още по-лошо да му посегнат /отвлекат/.
И след това сънувах това за падането.
Дано не е сигнал за нещо

« Отговор #1962 -: Септември 17, 2012, 02:08:22 pm »
Тази нощ е била явно тежка за някои майки.
Аз се записвам със съня от тъмната част на нощта, иначе и призори сънувам, винаги различни.
Та снощи сънувах, че синът ми е още бебе, мъничко, и какво стана не помня, май неговият кръстник беше в нас, но оставихме бебето без надзор и то се удави. Обаче не заплаках, кръстникът (който е лекар) каза, че е починало, после то се изкашля, изплю водата и зздиша...като при раждане.

Иначе призори честичко сънувам, че кръшвам от семейното гнездо, а реално няма такива причини или желания :-[
Семейството ти има нужда от теб.
Вероятно, грижите ти идват в повече и искаш да му отпуснеш края или пък се страхуваш, че не си достатъчно всеотдайна, но..около тази тема са сънищата- включително и този- с кръшкането. :blink:

Благодаря ти, Уран :)
Много добра интерпретация :)

« Отговор #1963 -: Септември 17, 2012, 02:25:48 pm »
здравейте,ще се радвам да отделите малко време и за мен,когато и ако може
Преди два дни сънувах,че съм в доста луксозна хотелска стая,седях на оправено легло и държах телефона си....чудех се дали да се обадя на мъж ,с когото имах връзка...в крайна сметка се реших и отсреща чух"Е сети се след година.най сетне" попитах иска ли да се видим,и той каза,че ще дойде у дома след работа...започнах да се приготвям,отидох до гардероба-беше разхвърлян и в него имаше вещи на бившият ми вече съпруг,не онзи когото чаках,ядосах се-и затръшнах гардероба,вземайки една рокля,която не съм носила вече година..спомням си че се облякох много внимателно-като се погледнах в огледалото,се видях като кино звезда-диамантени обеци,колие,елегантна дизайнерска черна до коляно рокличка,токчета,чорапи-всичко на 6+...много се харесах ,седнах и зачаках,по едно време се сетих,че дясната ми длан е свита и държа нещо,а не знам какво-отворих я и видях две 4листни детелини,които,незнайно защо погълнах...както си чаках,ме обхвана паника,че този ме е излъгал и няма да дойде,погледнах си часовника-7,05,и му чух гласа...като влезе през вратата,видях познатата фигура,но не можах да видя лицето, приближи и ми казва-хайде да се поразходим из стария град :-\,хвана ме се под ръка и излязохме...вървях си до него,и той изведнъж се спря и ме целуна-една година чакам да го направя-каза,но ти ме забрави,после влязохме в някаква къща,с по една  стая на етаж...качих се в спалнята и заварих жена в  разбъркано легло,инстинктивно знаех че не му е любовница но побеснях,тръгнах си ядосана-а мъжът да ме гони,спипа ме на стълбите и ми каза-все така си тръгваш,когато не бива,в последния етап,типично за тебе,и посегна да ме хване-чак  тогава го погледнах в лице-беше този, когото познавам,но синеок.Бях приклещена на стълбището ,пътя ми надолу го преграждаше той,опитвайки се да ми обясни колко съм му важна,реших да тръгна нагоре,но се появи жената от спалнята и каза"ААААА не ,този път няма да бягаш,тук ще стоиш и като толкова го обичаш,ще се бориш...стреснах е и е събудих

*

Uran

• 6041
« Отговор #1964 -: Септември 17, 2012, 05:52:26 pm »
здравейте,ще се радвам да отделите малко време и за мен,когато и ако може
Преди два дни сънувах,че съм в доста луксозна хотелска стая,седях на оправено легло и държах телефона си....чудех се дали да се обадя на мъж ,с когото имах връзка...в крайна сметка се реших и отсреща чух"Е сети се след година.най сетне" попитах иска ли да се видим,и той каза,че ще дойде у дома след работа...започнах да се приготвям,отидох до гардероба-беше разхвърлян и в него имаше вещи на бившият ми вече съпруг,не онзи когото чаках,ядосах се-и затръшнах гардероба,вземайки една рокля,която не съм носила вече година..спомням си че се облякох много внимателно-като се погледнах в огледалото,се видях като кино звезда-диамантени обеци,колие,елегантна дизайнерска черна до коляно рокличка,токчета,чорапи-всичко на 6+...много се харесах ,седнах и зачаках,по едно време се сетих,че дясната ми длан е свита и държа нещо,а не знам какво-отворих я и видях две 4листни детелини,които,незнайно защо погълнах...както си чаках,ме обхвана паника,че този ме е излъгал и няма да дойде,погледнах си часовника-7,05,и му чух гласа...като влезе през вратата,видях познатата фигура,но не можах да видя лицето, приближи и ми казва-хайде да се поразходим из стария град :-\,хвана ме се под ръка и излязохме...вървях си до него,и той изведнъж се спря и ме целуна-една година чакам да го направя-каза,но ти ме забрави,после влязохме в някаква къща,с по една  стая на етаж...качих се в спалнята и заварих жена в  разбъркано легло,инстинктивно знаех че не му е любовница но побеснях,тръгнах си ядосана-а мъжът да ме гони,спипа ме на стълбите и ми каза-все така си тръгваш,когато не бива,в последния етап,типично за тебе,и посегна да ме хване-чак  тогава го погледнах в лице-беше този, когото познавам,но синеок.Бях приклещена на стълбището ,пътя ми надолу го преграждаше той,опитвайки се да ми обясни колко съм му важна,реших да тръгна нагоре,но се появи жената от спалнята и каза"ААААА не ,този път няма да бягаш,тук ще стоиш и като толкова го обичаш,ще се бориш...стреснах е и е събудих
Хотелската стая отговаря на душевното Ви състояние. Ако е била разхвърляна- значи сте объркана. Важно е и името на хотела (ако го помните) и смисълът, който има. Гостите на хотела са аспекти на личността Ви. Обърканото легло говори, че не сте съвсем сигурна по отношение на интимния си живот, а жената сте Вие.
Вещите на "бившия"- не сте приключила още с миналоти си (било емоционално, било- финансово като мисля да е по-скоро второто- все пак вещи сте сънувала).
Възможно ли е "синеокият мъж" да е правилният избор? :blink:

« Отговор #1965 -: Септември 17, 2012, 06:22:19 pm »
Уран,благодаря,нека,ако е удобно да сме на "ти"
не знам името на хотела,но стаята бе подредена,интересно е че гардеробът не беше-като го затръшнах ,видях колко е разбутан,мисля ,че се опитвам да подредя емоционалния си свят,а пред външните го карам подредено и мъжки...с бившия съпруг имаме финансови зависимости един от друг,а аз неистово се опитвам да се освободя от него....синеокият ,в живота е черноок :blink:,пропуснала съм да спомена,че след разходката,къщата в която влязохме-с разхвърляната спалня беше негов дом...напълно е възможно да е правилния избор,дори обмислям да го потърся,но се притеснявам дали тои има интерес още ...обаче ,защо ям детелини не си обяснявам

*

Uran

• 6041
« Отговор #1966 -: Септември 17, 2012, 06:49:12 pm »
Детелините освен обичайния късмет, символизират и необходимостта от спокойствие.
Може ли да има тълкуване във връзка с работата ти? Обърни внимание на служебните въпроси особено ако се налага да пътуваш в командировка.

« Отговор #1967 -: Септември 17, 2012, 09:10:09 pm »
може,но каквото и да засяга,определено имам нужда от спокойствие,напоследък и в бизнеса се насъбраха задачи с много решения и давам на заето...благодаря  много

« Отговор #1968 -: Септември 18, 2012, 11:55:47 am »
Здравейте.

Сънувах че ставам сутринта и пускам компютъра си,влизам във фейсбук..разгледах публикациите ма приятелите си и погледнах датата-беше ноември,рождения ден на голямата ми любов..видях също ,че е онлайн....и започнах да се чудя да му пиша ли..обхвана ме страх,че ако го направя,той няма да отговори...мислено си казах-ако искаше досега да те е потърсил,и тогава той ми отговори на мислите...."е как да ти пиша,като ми каза,преди време,че не си струва,ти защо не започнеш първа,на миналия РД,бяхме заедно,загърби ме заради едни думи?забрави ме,замина за чужбина и ред не писа...."думите му прозвучаха изпълнени с много горчилка,аз не останах длъжна и му припомних,какво ми каза като се разделхиме..и се разплаках"ТИ ме забрави"казах,но в отговор получих само повторение на моите думи....после мъжът констатира"четката ти за зъби..зелената..още е  вкъщи..".разговорът се водеше по телепатия,през цялото време се чудех дали да му пиша ..цял ден съм страхотно разстроена  :'(

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1969 -: Септември 18, 2012, 12:33:40 pm »
Здравейте хора,
Пак се включвам с нов сън- същите главни герои. Сънят е странен, до голяма степен ясен, но объркан. По някакъв начин сънувах, че попадам на някаква среща, където са моят познат, (от предния сън, за тези които са го прочели) и негови приятели. Всички се събираха там, за да ходят заедно на море. Не мога да си спомня как попаднах там- нещо ме отведе. Беше много слънчево, топло, хората бяха мн щастливи и много ми се радваха. Веднага си допаднахме с тях, аз се застоях, заговорихме се, направи ми впечатление, че мъжката половина от компанията много се интересуваше от мен, но в най- хубавия смисъл на думата- те искаха да остана и да пътувам с тях за морето. Срещата беше на нещо като пристанище- имаше море- спокойно, много светло синьо и приятно. Аз до голяма степен исках да се махна оттам, знаех, че моят приятел е там и, че е с приятелката си и ми беше тегаво, исках да избегна срещата с него. Поканиха ме да отида с тях и аз се съгласих, той се появи и неговите приятели му казаха, че и аз отивам. Едно от момчетата проявяваше много голям интерес към мен, но беше много мил, загрижен топъл усещах му добрите намерения, караше ме да се чувствам много добре и аз си казах, че ще си дам шанс с него. Моят приятел ни погледна и усетих неговата ревност, но не каза нищо. Всички бяха светли, усмихнати, лъчезарни, в свежи дрехи- само той студен, безразличен в тъмни дрехи, преминаващ. А цялата компания беше негова. Тръгнахме, минаваха сцени с вс хора и мен и се акцентираше върху това, колко съм им приятна аз, как добре си прекраваме и колко си допадаме, все се въртяха около мен- бяха много слънчеви, приятни, мили. Следващите сцени вече бяха на мястото, за което пътувахме, но не мога да кажа мн за него, тъй като съня аксцентираше върху хората и отношенията с тях. Там се чувствах като цяло добре, отдавах се на момента, но той постоянно се появяваше, не ме изпускаше от поглед. Покрай мен като дух минаваше неговата приятелка, почти никога не бяха заедно. Съвсем за кратко, когато всички се събирахме те и двамата бяха там, но тя беше странна- като призрак, мълчалива, абсолютно безразлична. Хората нямаха отношение към нея никакво и най- странното имаше белези по лицето- точно като призрак от някой филм на ужасите. Аз я погледнах и изведнъж всичко ми просветна- вече знаех защо той е с нея, изживява нещо неизживяно от преди. Всички тия мисли ми се появяваха в съня...Нейната фигура наистина беше акцентирана, в съня ми, но като сянка, някакво присъствие, което никой не си е поръчвал...
Следващата сцена беше в моята стая. Аз бях сама, и не си спомняма как дойде той. Но в един момент бяхме седнали един до друг, той държеше лаптоп на коленете си, не знам защо, аз бях до него. Беше аболютно безразличен, но не към мен, а към всичко останало- сякаш нищо нямаше значение за него, като че ли се беше отказал от живота. Говорихме много, но не мога д апресъздам разговора- говорихме за нас. Знаех, че много го дразни това, че другите мъже там имаха такъв силен интерес към мен, но той не го каза гласно. Говорихме, защо е постъпил по определен начин с нас и т.н. Беше нощ, стаята беше полутъмна от някъде идваше светлина. Седяхме на диван срещу прозорци, през които се виждаше само нощта. В някаъв момент имаше сцена в кухня, но не помня какво се случи там. В друг момент правихме секс в неговия апартамен, но отново след много разговори и това, че той ми каза че иска да сме заедно, а аз че ми е трудно...
Събудих се от някакво присъствие, усетих някакъв студ, а в стаята беше много толко. Студа мина само по ръката ми. После се опитах пак да заспя, но ми беше мн трудно. И отново сънувах нас двамата, но този път в неговия апартамент. Бяхме двамата, говорихме. В едни момент някой с еопита да отключи вратата и влезе приятелката му- отново като същата фигура обаче- нямаше емоции, живот нищо. Той стана от дивана аз останах там и двамата застанаха един срещу друг. Знаех, че говорят нещо, не ги чувах и не се месих просто стоях и ги наблюдавах- бяха като замръзнали. Тя си тръгна, а аз останах да я изчакам да замине, за да тръгна и аз. Прехвърча една сцена, в която тя седеше на пейка навън, аз я видях и седнах до нея, за да поговорим и да я успокоя. После пак в неговия апартамент- масата беше наредена, той чакаше гости. Аз стоях там, изведнъж вс започнаха да пристигат, до мен седна една негова братовчедка и ме заговори- как аз трябва да съм там, как аз съм го променяла, колко е различен той с мен и т.н НО като че ли не искаше никой да я чуе, гледаше него, когато ми говореше на мен- беше усмихната, много мила. Никой друг не ме заговори. Дори не знам дали ме забелязаха...Мн хора се наредиха на масата- негови роднини, аз не знаех какво правя там- оглеждах ги и просто стоях там. Той излезе за известно време и знаех,ч е аз трябва да съм домакинята и като че ли за вс това беше нормално, аз не знаех какво става...Приятелката му я нямаше. Братовчедка му ми даде да разбера, че те не я харесват, тя не им допада и т.н...Изведнъж вс си бяха заминали, имаше само не изчистена маса и много мръсни съдове. Мисля, че така приключи. Объркано беше с много прехвърчащи сцени. Събудих се отново ок 4 и не можах да заспя изобщо повече

Какво мислите?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1970 -: Септември 19, 2012, 06:17:40 am »
Тази сутрин преди да се събудя,сънувах покойната си баба.
Тя почина преди 2 години и 9 месеца.На 19то чистло.Както е днес 19ти.
Присъни ми се,че я виждам седнала,сред хора.Не мога да кажа мястото,като че ли в поликлиника ,на пейка-говореше си някого.Както винаги.Тя беше много приказлива и общителна.
Аз бях с някой и извиках: Ей,чакай,това е баба ми.
Отиваме и я виждам,в кръв.Кървящи рани имаше по тялото и а дрехите смачкани по нея.Държи ръката си под гърдата и притиска.
Аз я питам:Какво има мамо?/така й казвах/
А тя ми казва: Ами тече ми кръв от тялото,отворили са се рани....не знам.
Беше тревожна и неугледна.
Жената,която беше с мен/една колежка от работата ми/,каза: Аз ще я почистя, и я отведе настрани да я почисти от кръвта.
Това беше едната част от съня,който помня.

Другата част е ,че с една жена,бяхме в нещо като хотел и тя каза: Чакай сега да намеря ключовете,които ми е оставил мъжа ми.
И бръкна над една врата и оттам извади на връв няколко ключа.

Друго не си спомням :unsure:

Кажете,какво може да означават тези символи.
Баба покойница,кръв,а после ключове??

Благодаря  :unsure:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1971 -: Септември 19, 2012, 11:47:56 am »
Явно тая нощ е била отдадена на децата :)
Аз сънувах една приятелка, че има бебе.

Грижи и търсене на опора в семейството.

Мерси, Уран! Грижите за нея ли са или за мен?

Да ви разкажа какъв екшън сънувах тая сутрин. Действието се развива между 6:40 и 7:10. Сънувам една огромна вита стълба в стъкло, като външен асансьор. Всичко беше наситено с червени и сини цветове. Двама мъже и една жена стоят най-отгоре. Единият е съпруг на жената, а другият й е любовник. Мъжът й казва, сега ще видите какво ще ви се случи и пуска някакво странно животно, като бик, но с извити рога (като на планинска коза) и огромни в кафяви цветове. Животното първо убива жената, нанизва я на единият си рог и всичко се облива в кръв. След това тръгва след мъжа, надолу по стълбите. Мъжът-любовник успява да стигне до партера, озовава се пред 3-4 врати, но всичките са овързани с вериги и са заключени с катинари. Сънят завърши с мъжа опрян в стената и животното срещу него.
Нито се чувствах уплашена, нито стресната, напротив, беше ми едно леко и хубаво, като се събудих.

« Отговор #1972 -: Септември 19, 2012, 12:16:05 pm »
Аз сънувах,че човечеството се приготвяме да нападаме Вселената. :unsure: Измислили сме план,който да и навреди по много жесток начин.Наоколо беше нощ,а на небето се изписваха невероятни картини.Много им се възхищавах,спомням си,че казах на на моя позната(бях с нея и още двама души):
-Виж,спътника.
После видях,че извънземните идват към нас. ;D И я попитах:
-Ще ни спрат ли?
На което,тя отговори:
-Не,ще се разберем.
Въпреки мрачната обстановка наоколо,се чувствах спокойна и дори настроена на романтична вълна.
п.п. в един момент пристигна и братовчед ми,боядисан русо.развесели ме,защото беше адски смешен. ;D

« Отговор #1973 -: Септември 22, 2012, 08:31:45 am »
Сънят от тази вечер е следният:сънувам,че вуйчо(този,с когото не поддържам контакт)преживява ситуация на живот и смърт.И въпреки всичко оцеля. :unsure: Околните знаеха,че е мъртъв,но истината е знаех само аз.Бабчето ми много плачеше. :'( В следващия момент се озовавам в къщата и,и разглеждайки наоколо,казах:
-Гледай ги ти,пред хората помен правим,а истината е,че е сватба. :unsure:
Веднага се след това се оказвам пред блока на родителите ми.А един от съседите им,ми помогна да убия черно-зелена змия.
И последният момент беше с мама-стоеше пред блока и плачеше.Каза ми така:
-Мария от...(назова предприятието,в което работи),счетоводителката,дето ходи с вързана коса,е виновна.
Идеи за тълкуване??? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1974 -: Септември 22, 2012, 09:37:59 am »
Сънят от тази вечер е следният:сънувам,че вуйчо(този,с когото не поддържам контакт)преживява ситуация на живот и смърт.И въпреки всичко оцеля. :unsure: Околните знаеха,че е мъртъв,но истината е знаех само аз.Бабчето ми много плачеше. :'( В следващия момент се озовавам в къщата и,и разглеждайки наоколо,казах:
Веднага се след това се оказвам пред блока на родителите ми.А един от съседите им,ми помогна да убия черно-зелена змия.
-Мария от...(назова предприятието,в което работи),счетоводителката,дето ходи с вързана коса,е виновна.

Чувство за вина, породено от игнорирането на член от семейството ти.
Вероятно и баба ти никак не би одобрила сложилите се в момента отношения.

« Отговор #1975 -: Септември 22, 2012, 11:33:15 am »

Чувство за вина, породено от игнорирането на член от семейството ти.
Вероятно и баба ти никак не би одобрила сложилите се в момента отношения.

Благодаря ти,Uran. :58:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1976 -: Септември 23, 2012, 10:29:32 pm »
Сънувах кремаво-розова змия, която ме захапа. Изстисках отровата и течеше бистра кръвчица. При тая змия имаше и още-някак летаргични, тя и тази беше такава, ама аз почти я настъпах и тя тогава ме ухапа. Бяха в някакъв ъгъл на сервиз за коли (не знам какво правех там).

*

sugar

• 17
« Отговор #1977 -: Септември 24, 2012, 07:09:03 am »
Тази нощ сънувах,че косата ми е побеляла в корените.Какво ли означава това?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1978 -: Септември 24, 2012, 07:49:23 am »
Сънувам, че аз, мъжа ми и детето пътуваме с влак. По едно време влакът спря на някаква междинна гара и обявиха 20 мин. престой. Аз и мъжа ми отидохме да купим нещо за ядене от жп гарата и в това време влакът потегли, а синът ни беше вътре. Започнахме да крещим и да ръкомахаме, но никой не ни обърна внимание. Аз се опитах да звънна на полицията, но не успях да се свържа. После явно някой друг се беше обадил, защото видях униформени, които бяха обградили влака и разправяха, как машинистът бил някакъв психопат  :unsure: Прибрахме си детето разревано, но беше голям шок. Още не мога да се отърся от този сън! Ако някой има идея, какво може да означава, ще съм му благодарна.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Uran

• 6041
« Отговор #1979 -: Септември 25, 2012, 07:21:37 pm »
Тази нощ сънувах,че косата ми е побеляла в корените.Какво ли означава това?
Ако се налага да вземате някакво решение- проявете мъдрост.

п.п.Имаше ли добър тонус косата Ви все пак?