Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540261 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2000 -: Септември 29, 2012, 08:22:15 pm »
Че се страхуваш от провал

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2001 -: Септември 29, 2012, 10:07:25 pm »
Че се страхуваш от провал

За мен провалът означава умирачка в буквалния смисъл на думата, защото няма човек, на който бих могла да разчитам, ако изпадна в затруднени обстоятелства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2002 -: Септември 30, 2012, 08:53:22 am »
Uran, предоставям ти още материал за изследване.  :blink:

Има сън, който много често сънувам, почти през ден и се повтаря вече в продължение на две-три години...

Сънувам как с някакъв багаж потеглям на път, пътувам с междуградски автобус... Но се чувствам някак несигурна и объркана, сякаш не зная къде отивам... Често се случва автобусът да спре на някаква междинна спирка /за кратка почивка/ и аз да го изтърва, той заминава заедно с багажа, парите, лаптопа и телефона, а аз оставам сама в непозната местност, наподобяваща малко провинциално градче или селце... Търся къде да отседна, чудя се какво да правя и чакам да мине друг автобус, на който да се кача и да отпътувам в желаната от мен посока... Понякога се случва да пристигне там, където отивам, слизам на огромен площад в непознат град, но не зная къде отивам. Стоя на площада и виждам улици, които изглеждат някак познати, сякаш вече съм била там.

Този сън показва, че се лутам и съм объркана, нали?  :blink:
Toчно това означава и то в няколко посоки- място, посока, цел, хора.
Преосмисляш и този сън показва, че все още не си си изчистила критериите си, и не гледаш еднозначно или по-скоро- имаш известно колебание в оценките.
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 10:38:51 am от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2003 -: Септември 30, 2012, 09:41:47 am »
Toчно това означава и то в няколко посоки- място, посока, цел, хора.

Благодаря, ти си моята нощна фея  :blink: (тълкувател на сънища)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #2004 -: Октомври 01, 2012, 07:16:31 am »
Казват ,4е сънищата между 3 и 7 са пророчески.Тази нощ сънувах,4е се карам много със сестра си,направих огромен скандал и бях много гневна.Уран, как би тълкувала този сън?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2005 -: Октомври 01, 2012, 02:52:33 pm »
Казват ,4е сънищата между 3 и 7 са пророчески.Тази нощ сънувах,4е се карам много със сестра си,направих огромен скандал и бях много гневна.Уран, как би тълкувала този сън?

Има дуализъм в посланията. :)
 От една страна, гневът е изчистване, изригване на всичко таено и лошо, след което следва спокойствие, мир, щастие.
 От друга- самата караница, като процес, си говори за недоразумения свързани с ежедневието/работата/околните.
 Има ли натрупана тиня край теб, която трябва да бъде разчистена? :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2006 -: Октомври 01, 2012, 05:21:26 pm »
Сънувах, че се разхождам в някаква гора и намерих вълче. Реших да го взема вкъщи и да го отгледам.
Много сънища с животни сънувам напоследък  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Uran

• 6041
« Отговор #2007 -: Октомври 01, 2012, 05:30:44 pm »
Сънувах, че се разхождам в някаква гора и намерих вълче. Реших да го взема вкъщи и да го отгледам.

Животните са инстинктите и анималистичните страни на личността ни.
 Виж какво значи за теб вълкът.

Изправена си пред неизвестност- гора, като тази неизвестност може да е по отношение на околните, бъдещето и собствения характер. Ако свържем това с вълка (вълчето) и това, че вълкът ловува в глутница и само по-едрите екземпляри са единаци, как е твоето вълче? Вписваш ли се в средата си или имаш някакви неизвестни- Гора?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2008 -: Октомври 01, 2012, 05:37:27 pm »

Животните са инстинктите и анималистичните страни на личността ни.
 Виж какво значи за теб вълкът.

Изправена си пред неизвестност- гора, като тази неизвестност може да е по отношение на околните, бъдещето и собствения характер. Ако свържем това с вълка (вълчето) и това, че вълкът ловува в глутница и само по-едрите екземпляри са единаци, как е твоето вълче? Вписваш ли се в средата си или имаш някакви неизвестни- Гора?
Много ти благодаря, Уран!
Снощи бях на едно тържество и точно така се почувствах - невписваща се в групата, като някакъв вълк единак. Ще поразсъждавам още върху написаното. Благодаря отново  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2009 -: Октомври 03, 2012, 04:18:30 pm »
Сънувах че мои близък ми казва, че му остават малко дни живот,а след това вече бях на погребението му... това какво вещае? Възможна лие истинска смърт?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2010 -: Октомври 03, 2012, 06:25:34 pm »
Сънувах че мои близък ми казва, че му остават малко дни живот,а след това вече бях на погребението му... това какво вещае? Възможна лие истинска смърт?

Не, не значи това.
Човекът е здрав, нали, и нямаш причини за подобни страхове?

Освобождаване от някакво бреме, ангажимент.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2011 -: Октомври 03, 2012, 10:07:53 pm »
Сънувах, че съм изпила почти цяла бутилка бяло вино. По принцип пия, но рядко и малко

*

Uran

• 6041
« Отговор #2012 -: Октомври 04, 2012, 03:59:53 pm »
Сънувах, че съм изпила почти цяла бутилка бяло вино. По принцип пия, но рядко и малко

Виното може да се свържа с високо ниво на духовния живот и вдъхновение.

Пиеш ли бяло вино- ще трябва да се противопоставиш на някого.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2013 -: Октомври 04, 2012, 05:33:46 pm »

Виното може да се свържа с високо ниво на духовния живот и вдъхновение.

Пиеш ли бяло вино- ще трябва да се противопоставиш на някого.

Ихаа :)
Мерси, уран  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2014 -: Октомври 05, 2012, 06:55:28 pm »
Uran, снощи пак имах сън с починали близки и пак сънувах трапеза.
Но този път отидох по-назад във времето - освен починалата ми майка и баба имаше починали прабаби. За пръв път се случва да сънувам и тях.

Между другото, забелязах повтарящ се мотив в тия сънища.
В първия сън, за който ти бях споделила, на трапезата присъстваха и непознати хора. Усещането бе някак дразнещо - какво правят те при нас, кой ги е поканил?

В снощния сън на масата присъстваше една жена от миналото, бивша колежка, която ми е неприятна. Усмихваше се мазно и лицемерно, но някак сервилно (такава я познавам и в реалния живот). Беше с яркочервена, леко оранжевееща коса и прическа на черта (такава е и в живота).

Имаше и живи роднини, и починали. Когато я видях, се учудих защо стои на нашата трапеза и питах моите близки кой я е поканил и защо.

Изглежда, че в това усещане за неприемане има скрит психогически момент, чудя се какъв е... Трапезата е в тесен кръг с мои близки, сред които има много покойници, но присъстват и външни "натрапници" - понякога познати, понякога напълно непознати хора. Вероятно има нещо, което ми е трудно да приема в реалния живот, така ли е?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2015 -: Октомври 05, 2012, 07:16:56 pm »
Току що ми дойде на ума едно предположение.

Да не би моите починали близки да са усетили, че нищо не вдявам от знаците, които ми изпращат в сънищата, и затова да са пуснали в действие "тежката артилерия" - прабабите?

Странно, но първата прабаба в съня сякаш бе излязла от... камина (досущ като дядо Коледа, звучи нелепо). Не помня дали е имало запален огън там, но сякаш имаше въглени... Интересното е, че вчера на работа превеждах статия за нестинарските танци, може по някакъв начин да е намерило отражение в съня ми.

Хммм, огън... Колежката-натрапница бе с огненочервена коса...
Да не се окаже, че има и сексуален мотив в съня?  ;D

« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 07:24:54 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2016 -: Октомври 06, 2012, 10:43:30 pm »
Лили, мисля си, че трябва да предприемеш нещо относно разгадаването на твоите сънища. Не са случайни, а и толкова често да сънуваш починали близки, освен че те пазят от горе вероятно се опитват да ти кажат нещо настоятелно. Да не би да имаш наследство, което трябва да потърсиш?

Сега малко тъпи въпроси, но ще питам ;D
Имаш ли достъп до комина в апартамента? Колежката-натрапницата идвала ли е във вас? Имаш ли нещо подарено от нея?

ПП. И аз сънувам много непознати хора от известно време.
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 09:02:31 am от romantica »

« Отговор #2017 -: Октомври 07, 2012, 06:54:03 am »
Сънувах,че съм до къщата на баба и бягах от огромна мечка. :unsure: Впечатли ме козината и-гъста и лъскава.Не знам защо,и то точно в подобен момент,но си помислих,че е само за гушкане. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2018 -: Октомври 07, 2012, 09:37:55 am »
Romantica, наследство от починалите баби и прабаби нямам - всичко вече отдавна е разпределено и е отишло при леля ми и нейните деца. Ние за нищо не сме претендирали, а винаги са ни давали да разберем, че и не можем.

Въпросната колежка за мен е олицетворение на антипатия и събирателен образ на онова, което най не понасям у жените, у нас не е идвала никога, дори не знае къде живея.

Нито камина, нито комин в това жилище нямаме. Тук се отопляваме изцяло с ток - климатици и радиатори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2019 -: Октомври 07, 2012, 09:56:20 am »
Между другото, забелязах и още нещо - откакто Меркурий прекрачи върха на 12 дом (а сега и Сатурн е там), започнах да сънувам по-интензивно починалите си близки, всяка нощ.

Тази нощ сънувах стара порутена къща, беше голяма, но не на два-три етажа, а някак дълга. Обикалях и с любопитство разглеждах всяко кътче от нея, беше ми интересно кой е живял в нея преди много години... Навън бе студено и лошо време, аз се загледах в прозорците и с учудване отбелязах как толкова стари и тънки дограми, без уплътняване и изолация, не пропускат никакъв студ, вътре дори нямаше работещи отоплителни уреди, нито камина...

В един момент останах там сама, за нещо се бях замислила и изведнъж силен вятър нахлу в къщата и изпочупи стъклата на прозорците. В едно малко огледало на стената за миг мярнах замъглен образ - беше образ на млада жена, живяла много отдавна в тази къща, имаше някаква странна история, свързана с нея, исках да разбера какво се е случило... Казах й да не се ядосва, че сме (? - не помня с кого) се настанили в нейната къща, че ние сме пътници и сме временно на това място, обещах й да разбера какво точно се е случило там, за да намери покой.

И така приключи този сън, пренесох се на друго място и започнах да сънувам друго.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.