Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540481 Прегледи
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2160 -: Февруари 07, 2013, 11:18:30 am »
Нощ на кошмарите :-X
Първи сън. Да уточня, че синът ни е болен и снощи почти удари 40 градуса.
Та първи сън - возим се аз и той в асансьора и влизаме при двама мъже, съседи, които носят трети, починал на носилка. Май двама от трима са действително мъртви - този на носилката и още един, на който само мернах телосложението. Та синът ми не се уплаши от тях и те го поздравиха, че бил много смел. На излизане мъртвецът в носилна му подаде бутилка за вода :unsure:

Събудих се, премерих Т, пак беше почти 40 градуса, оправих детето и пак заспах. Сега пък нов сън. Бременна съм и раждам за първи път. Обаче в някакъв друг град и държава, нещо май сръбско беше. Леко мина, някакви подаръци, супер. После, няколко години по-късно пак раждам, пак там, но беше ужасно трудно и мъчително. Някъде се намесиха и кученца, бели, ама не мога да ги свържа с нищо.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2161 -: Февруари 07, 2013, 09:26:06 pm »
 Асансьорът е варирането на температурата- нагоре/надолу. Бремеността- твоите грижи за него. Раждането -облекчение.
п.п.Два пъти си родила. Внимавай!

« Отговор #2162 -: Февруари 08, 2013, 08:35:20 am »
Здравейте,преди време бях писала за редица сънища и трябва да ви кажа ,че това с баща ми си имало причина.Съпругът ми дълго беше без работа и съответно се сещате с една заплата колко ми е било трудно.Но моят татко имаше една приказка"И на твоята улица ще изгрее слънце".Еми изгря и съпруга ми започна работа.Днес му е първи ден на работа и аз още не съм съвсем спокойна.
Но тази нощ сънувах че вървя по някакъв път и намирам златни накити - пръстени ,гривни и ги пъхам в една торба.Исках и съпруга ми да ги види и да потвърди ,че са златни,но съм сигурна че бяха.
Може би наистина ще изгрее слънце на нашата улица.Но за златото четох противоречиви мнения.Вашето какво е?
За добро ли е този сън?
Благодаря ви.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2163 -: Февруари 08, 2013, 01:09:55 pm »
Тълкуването на съня е елементарно.
Ти смяташ, че слънцето е изгряло и на твоята улица - смяташ, че вече състоянието ви ще се стабилизира и това е вашата/неговата възможност (работата) за по-стабилно бъдеще, че е попаднал на нещо стойностно(Златото) Чакаш неговото потвърждение... след първия работен ден и като цяло, да сподели той какво мисли по въпроса, дали ще става работата.

В случая златото е нещо стойностно, богатство (семейно), в негативен смисъл би значело и алчност.
Какво толкова му се чудиш? В тия измислени съновници, само глупости пише. Следващия път, когато съновника мълчи, просто се замисли съответният символ какво значение има за теб, ще имаш по-голям успех.
Съня представлява ситуацията в която си в момента.. няма добро или лошо, ти по-добре от нас трябва да го усещаш за добро ли е. Или по-лесно изчакай няколко дена, да каже мъжът ти истинско ли е златото... тоест как преценява работата? :)
Хубавото е, че лесно навързваш/съпоставяш съня с реални ситуации, които те вълнуват.
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 01:20:54 pm от Freya »

« Отговор #2164 -: Февруари 08, 2013, 01:23:44 pm »
Снощи сънувах,че стоя на една полянка и ме нападна кафяв вълк.Не знам защо,но бях много изнервена и като хванах да бия вълка с голи ръце,горкият изгуби съзнание. ;D Как бихте тълкували този сън?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2165 -: Февруари 08, 2013, 02:34:22 pm »
Явно има проблем в будния ти живот, от който не бягаш, а решаваш да го конфронтираш и то подхождаш малко агресивно.
Някой наскоро да е бил враждебен или да е проявил агресия срещу теб или да си попаднала в неконтролируема ситуация, и да си си послужила с агресия, дори да си прекалила малко?  :blink:

« Отговор #2166 -: Февруари 08, 2013, 02:56:03 pm »
Явно има проблем в будния ти живот, от който не бягаш, а решаваш да го конфронтираш и то подхождаш малко агресивно.
Някой наскоро да е бил враждебен или да е проявил агресия срещу теб или да си попаднала в неконтролируема ситуация, и да си си послужила с агресия, дори да си прекалила малко?  :blink:

Благодаря ти,Фрея. :blink: Така от написаното,явно отразява последното ми интервю за работа-шефа прояви доста пренебрежително отношение към мен,но съм решена да му докажа,че бърка и за мен,и за моите възможности.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2167 -: Февруари 09, 2013, 07:43:49 am »
Бихте ли ми припомнили какво означава да сънуваш вода?
За мен водата е хубаво нещо в реалният живот, обичам да съм в нея, да я пия :)
Напоследък в повечето ми сънища има вода, я в басейн, я в река. Последното беше на плаваща тераса в Марица. Бяхме с една приятелка и гледахме вълните - реката беше много бурна, имаше силен вятър и огромни вълни, а около нас се мотаеха морячета. А преди да стигнем до реката бяхме в един палатков лагер и един мъж от миналото ми беше там.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2168 -: Февруари 09, 2013, 01:57:13 pm »
Бихте ли ми припомнили какво означава да сънуваш вода?
За мен водата е хубаво нещо в реалният живот, обичам да съм в нея, да я пия :)
Напоследък в повечето ми сънища има вода, я в басейн, я в река. Последното беше на плаваща тераса в Марица. Бяхме с една приятелка и гледахме вълните - реката беше много бурна, имаше силен вятър и огромни вълни, а около нас се мотаеха морячета. А преди да стигнем до реката бяхме в един палатков лагер и един мъж от миналото ми беше там.

Водата е нашите емоции независимо с какъв знак. Ако сънуваш вълни- това вероятно предвещава "вълнения" породени от външни обстоятелства. Ще се чувстваш заливана. Ще е необходимо да се бориш. Моряците- в известен смисъл "префесионалисти", но- "редници". Хора, които са минали по този път.
Бързо течаща вода (според мен) са бързо променящи се обстоятелства, които ще изискват и бърза адаптация.

Някакви промени при теб?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2169 -: Февруари 09, 2013, 08:05:36 pm »
Никакви :(
Малко е притеснително това вълнение и този проклет мъж.... Само да не ме развълнува той, с тези аспекти, които идват.... :(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2170 -: Февруари 09, 2013, 11:34:04 pm »
Както и Уран ти е казала, Водата е основен символ за чувства и емоции.
Тука няколко пъти съм писала по този символ, ето ти подробно инфо на английски.

Цитат
Water
To see water in your dream symbolizes your subconscious and your emotional state of mind. Water is the living essence of the psyche and the flow of life energy. It is also symbolic of spirituality, knowledge, healing and refreshment. To dream that water is boiling suggests that you are expressing some emotional turmoil. Feelings from your subconscious are surfacing and ready to be acknowledged.�You need to let out some steam.�To see calm, clear water in your dream means that you are in tune with your spirituality. It denotes serenity, peace of mind, and rejuvenation. If someone throws water at you in your dream, then it implies that you need to show more of your emotions. You have been too disconnected from others. Alternatively, it may mean that you need to cool off.
To see muddy or dirty water in your dream indicates that you are wallowing in your negative emotions. You may need to take some time to cleanse your mind and find internal peace. Alternatively, the dream suggests that your thinking/judgment is unclear and clouded. If you are immersed in muddy water, then it indicates that you are in over your head in a situation and are overwhelmed by your emotions. To dream that water is rising up in your house suggests that you are becoming overwhelmed by your emotions.
To hear running water in your dream denotes meditation and reflection. You are reflecting on your thoughts and emotions.�
To dream that you are walking on water indicates that you have total control over your emotions. It also suggests that you need to "stay on top" of your emotions and not let them explode out of hand. Alternatively, the dream is symbolic of faith in yourself. If you dream that a wall of water is coming towards you, then it implies that your emotions are welling up and can potentially close you off to others.

Цитат
River
To see a clear and calm river in your dream indicates that you are just going with the flow. You are allowing your life to float away. It is time to take a more decisive role in directing your life. Alternatively, a river symbolizes joyful pleasures, peace, prosperity and fertility. If you are crossing a river in your dream, then it represents an obstacle or issue that you need to deal with in order to move closer toward your goal. It is also reflective of a new stage in your life.�If the river is muddy, then it indicates that you are in turmoil.
To see a raging or an overflowing river in your dream signifies that your life is feeling out of control. You are feeling emotionally unsettled. Alternatively, this dream means you are ready to confront life's challenges and life's twists and turns.
To dream that a river is comprised of flowing red chili refers to the raw emotion, and intense passion or anger that is flowing through you and yearning to be expressed.�
To dream that you are bathing in a river represents purification and cleansing.

Цитат
Pool
To see a pool of water in your dream indicates that you need to acknowledge and understand your feelings. It is time to dive in and deal with those emotions. Alternatively, a pool indicates your desire to be cleansed. You need to wash away the past.
To dream that you are playing or shooting pool represents your competitive nature. You need to learn to win or lose gracefully. Alternatively, shooting pool means that you need to concentrate harder on a problem in your waking life.

Прочети ги, има неща които може да се отнасят за твоите сънища. Тълкуванията са от dreammoods.com - много полезен сайт
Щом си споменала мъж, значи е свързано с него :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2171 -: Февруари 10, 2013, 09:21:26 am »
Сънувах, че показвам мои снимки, на които съм с ярко червена коса  :-\ Изглеждах трагикомично  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2172 -: Февруари 10, 2013, 09:34:58 pm »

Както и Уран ти е казала, Водата е основен символ за чувства и емоции.
Тука няколко пъти съм писала по този символ, ето ти подробно инфо на английски.

Прочети ги, има неща които може да се отнасят за твоите сънища. Тълкуванията са от dreammoods.com - много полезен сайт
Щом си споменала мъж, значи е свързано с него :)

Ама много е вярно написаното. Така е, в реалността мъжът от съня е този, от когото искам да се отърва. Въпросът е как :)
Благодаря за цитатите и линка!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2173 -: Февруари 10, 2013, 10:15:16 pm »
Искаш да се отървеш, тоест да спреш да мислиш за него ли?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2174 -: Февруари 11, 2013, 07:25:08 am »
Да. Имаш ли идеи?

« Отговор #2175 -: Февруари 11, 2013, 10:09:13 am »
и аз сънувах странен сън, ама много странен.
Беше нещо като...залог ли, мисия ли, нещо трябваше да направя за да получа една сива, много готина кола, която се намираше насред гора.
Единия от тези, с които се хванах на бас беше един мой познат, другия приятелят му. Май спечелих басът и имам някакъв спомен, че нещата завършваха с целувки и опция за връзка с приятелят. Лица не помня :)

Обаче сивата кола беше много хубава и лъскава. А аз не съм шофьор ;D и не си падам по гори, само по плажове :P

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2176 -: Февруари 11, 2013, 10:41:45 am »
Продължаваш ти със сънищата по Лилит  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2177 -: Февруари 11, 2013, 11:45:27 am »
Сънувах поредния странен сън – мисля, че не е много труден за тълкуване, просто го споделям...

Напоследък в сънищата все по-често се явява покойната ми майка, но изглежда някак отпочинала, спокойна, не като преди.

Онзи ден отново я сънувах с нейния приятел – мъжа, когото най-силно е обичала. Странно, но се бяха нанесли да живеят в жилището, в което съм сега, но всичко изглеждаше доста променено – някак по-просторно, с друг дизайн и разположение. Само си спомням, че усещането в съня беше приятно.

Тази нощ сънувах как стоя в някакво легло – в жилището, в което съм живяла като малка с майка ми, тогава трябва да съм била на 3-4 годинки. Стоях в леглото и имах чувството, че съм в детско тяло, но със сегашното си съзнание на възрастен, от което бях доста удивена – приличаше на връщане в далечното минало. През това време майка ми, изглеждаща като 24-25-годишна жена, обикаляше стаята и шеташе, изглеждаше спокойна и беше с козметична маска на лицето, тъкмо си беше измила и косата...

В един момент погледнах през прозореца и изведнъж усетих как стаята се задвижва, усещането беше като във влак. Пътуване във времето. И както бяхме двете в стаята, всичко тръгна като по някакви релси, а през прозореца видях пътни знаци – на тях пишеше нещо на непознат (тогава все още) език, но на позната азбука – кирилица. Установих, че надписите са на български и осъзнах къде отивам – връщам се в настоящето, стана ми много тъжно... И така се събудих тая сутрин.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2178 -: Февруари 11, 2013, 03:31:33 pm »
Знаеш ли Лили,че мъртвите усещат нашите състояния когато сме напрегнати ,имаме проблеми или просто сме спокойни,според мен тя усеща ,че ти може би вече си по-спокойна,намерила си покоя в това жилище и затова и сънят е като връщане в миналото -тогава, когато и тя се е чувствала с теб така..когато си била малка ,а тя млада..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2179 -: Февруари 11, 2013, 03:35:00 pm »
Не ми е никак спокойно вътрешното състояние, но ако трябва да го сравня със състоянието преди преместването - да, в някои отношения е по-добре, доста ангажименти са отпаднали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.