Сънувах поредния странен сън – мисля, че не е много труден за тълкуване, просто го споделям...
Напоследък в сънищата все по-често се явява покойната ми майка, но изглежда някак отпочинала, спокойна, не като преди.
Онзи ден отново я сънувах с нейния приятел – мъжа, когото най-силно е обичала. Странно, но се бяха нанесли да живеят в жилището, в което съм сега, но всичко изглеждаше доста променено – някак по-просторно, с друг дизайн и разположение. Само си спомням, че усещането в съня беше приятно.
Тази нощ сънувах как стоя в някакво легло – в жилището, в което съм живяла като малка с майка ми, тогава трябва да съм била на 3-4 годинки. Стоях в леглото и имах чувството, че съм в детско тяло, но със сегашното си съзнание на възрастен, от което бях доста удивена – приличаше на връщане в далечното минало. През това време майка ми, изглеждаща като 24-25-годишна жена, обикаляше стаята и шеташе, изглеждаше спокойна и беше с козметична маска на лицето, тъкмо си беше измила и косата...
В един момент погледнах през прозореца и изведнъж усетих как стаята се задвижва, усещането беше като във влак. Пътуване във времето. И както бяхме двете в стаята, всичко тръгна като по някакви релси, а през прозореца видях пътни знаци – на тях пишеше нещо на непознат (тогава все още) език, но на позната азбука – кирилица. Установих, че надписите са на български и осъзнах къде отивам – връщам се в настоящето, стана ми много тъжно... И така се събудих тая сутрин.