Здравейте отново на всички,
Не сънувам често, много рядко. Но сега срещу неделя даже към сутринта вече по-светло беше като се събудих и стреснах. Понякога аз сама си ги тълкувам сънищата. Но този е смесен с живи и мъртви хора. Мъртвите не ме викат. Намирам се в стаята на вуйна и вуйчо те са живи, но само вуйна беше с моя съученичка от техникума и тя е жива. Двете ми викат да излезна навън да ги чакам.
Излезнах и моят братовчед единия син на вуйна и вуйчо той също е жив ми вика хайде да отиваме, но не доуточни къде. Аз му отвърнах, че чакам други хора /като си мисля за вуйна и мойта съученичка/. И взех да пълня в една найлонова торбичка трева като отделях сухата и събирах само зелената. Майка ми преди да умре го правеше много често това и много обичаше тази работа да я върши да бере трева за животните,а аз не я обичам тази работа. После пак понечих да влезна в стаята, тя беше заключена.
Като влезнох видях само моята съученичка , но не беше с вуйна, а с друга жена, не мога да си спомня къде съм я виждала, някъде съм я виждала, но не мога да се сетя. Не знам вуйна и съученичката ми дали се познават сега. Но ми казаха двете жени да ги чакам навън пак. И аз продължих да пълня тревата. После една комшийка на вуйните ми каза хайде с нас до гробището /тя е жива сега, възрастна е както вуйна към 80-те. Но аз и на нея отвърнах чакам други хора , като си мисля пак за вуйна и мойта съученичка. И като се обърнах нагоре по улицата идваха много хора живи и мъртви и познати и непознати и вуйнината комшийка ми рече душата те търси и виж орел те ухапал. Аз се погледах никъде не видях ухапано и се стреснах и се събудих тогава.