Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540397 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2260 -: Март 24, 2013, 09:10:45 pm »
Аз пък пак сънувах змии-много много змии. Една ме захапа за носа-не се смейте-наложи се да замръзя съня във въпросния момент и уж, че не се е случило. Но тя ме захапа
Случвало ми се е преди време да сънувам змии и този сън е много показателен ,не ми се е случвало да ме захапе,но мисля ,че трябва да внимаваш с обкръжението си  .. тогава когато го сънувах, бях заобиколена от жени около мен които много ми завиждаха ,същото важи и ако имаш завистливи роднини...
^Бих добавила същото за котките, преди да се скарам с една приятелка сънувах ужасно много котки, минаха се няколко седмици и сънят се сбъдна, скарахме се и повече не си проговорихме.

Сънувах Дявола като красив мъж, които се превърна в онова рогато чудовище, опитваше да ме хване, говореше ми нещо с много зловещ глас, не си спомням какво ми каза, но здравата ме уплаши.   :-X
« Последна редакция: Март 24, 2013, 09:17:35 pm от Morena »

« Отговор #2261 -: Март 24, 2013, 11:08:56 pm »
   Здравейте отново на всички,
          Не сънувам често, много рядко. Но сега срещу неделя даже към сутринта вече по-светло беше като се събудих и стреснах. Понякога аз сама си ги тълкувам сънищата.  Но този е смесен с живи и мъртви хора. Мъртвите не ме викат. Намирам се в стаята на вуйна и вуйчо те са живи, но само вуйна беше с моя съученичка от техникума и тя е жива. Двете ми викат да излезна навън да ги чакам.
Излезнах и моят братовчед единия син на вуйна и вуйчо той също е жив ми вика хайде да отиваме, но не доуточни къде. Аз му отвърнах, че чакам други хора /като си мисля за вуйна и мойта съученичка/. И взех да пълня в една найлонова торбичка трева като отделях сухата и събирах само зелената.  Майка ми преди да умре го правеше много често това и много обичаше тази работа да я върши да бере трева за животните,а аз не я обичам тази работа. После пак понечих да влезна в стаята, тя беше заключена.
Като влезнох видях само моята съученичка , но не беше с вуйна, а с друга жена, не мога да си спомня къде съм я виждала, някъде съм я виждала, но не мога да се сетя. Не знам вуйна и съученичката ми дали се познават сега. Но ми казаха двете жени да ги чакам навън пак. И аз продължих да пълня тревата. После една комшийка на вуйните ми каза хайде с нас до гробището /тя е жива  сега, възрастна е както вуйна към 80-те. Но аз и на нея отвърнах чакам други хора , като си мисля пак за вуйна и мойта съученичка. И като се обърнах нагоре по улицата идваха много хора живи и мъртви  и познати и непознати и вуйнината комшийка ми рече душата те търси и виж орел те ухапал. Аз се погледах никъде не видях ухапано и се стреснах и се събудих тогава.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2262 -: Март 24, 2013, 11:15:22 pm »
Котките се проявяват и като скарване-може и с мъж/е, освен като двулични приятелки
Змиите на мен са ми показвали различни неща, най-често сякаш ситуации, в които се подвеждам. Понякога другите са ми били виновни, понякога моята преценка е била грешна. В някои съновници за змиите пише, че трябва мъдрост да се прояви
То трябва, ама...знаете как е

П.п. Дявол може да показва, че съвестта не е чиста за нещо, но понеже е свързан с религията-трябва човек да си отговори сам какво е най-характерно за дявола в неговите представи

*

Papy

• 4343
« Отговор #2263 -: Март 24, 2013, 11:28:09 pm »
Здравей, марушка, интересен сън

Може би скоро си имала повод да мислиш за майка си, вероятно ти се струва, че има нещо, което трябва да завършиш в името на паметта й
Не знам какво е свързвало майка ти и вуйна ти, но може би в тази връзка също има част от отговора
Затворена/заключена врата често се свързва с усещането, че някаква възможност е изпусната, но все пак си влязла, значи не е късно
Да сънуваш много хора на едно място на мен ми показва някакви проблеми обикновено, но срещу неделя казват, че сънищата не показват

« Отговор #2264 -: Март 25, 2013, 07:35:35 am »
Сънувах,че тайно си правех тест за бременност?? :unsure: В следващият момент  носех един термометър,който счупих без да искам и живака се разля върху ръката ми.Образува се малко квадратче.Какво може да означава този сън?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2265 -: Март 25, 2013, 10:10:41 am »
Ако няма скорошни случки примерно с приятелки, които искат деца, или някой нещо да ти е разказвал, и ако самата ти не се вълнуваш от този проблем, може да означава, че имаш нужда от промяна, но някак ти липсва инициатива. Надяваш се някой или нещо отвън да те подтикне към действие

« Отговор #2266 -: Март 25, 2013, 11:22:54 am »
Ако няма скорошни случки примерно с приятелки, които искат деца, или някой нещо да ти е разказвал, и ако самата ти не се вълнуваш от този проблем, може да означава, че имаш нужда от промяна, но някак ти липсва инициатива. Надяваш се някой или нещо отвън да те подтикне към действие

:72: Благодаря ти,Папи.

« Отговор #2267 -: Март 25, 2013, 08:17:06 pm »
Здравей, марушка, интересен сън

Може би скоро си имала повод да мислиш за майка си, вероятно ти се струва, че има нещо, което трябва да завършиш в името на паметта й
Не знам какво е свързвало майка ти и вуйна ти, но може би в тази връзка също има част от отговора
Затворена/заключена врата често се свързва с усещането, че някаква възможност е изпусната, но все пак си влязла, значи не е късно
Да сънуваш много хора на едно място на мен ми показва някакви проблеми обикновено, но срещу неделя казват, че сънищата не показват
  БЛАГОДАРЯ ТИ ПАПИ МНОГО,ВСИЧКО ХУБАВО ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2268 -: Март 29, 2013, 03:57:47 pm »
Сънувах, че някаква жена ясновидстваше в дома ми, беше странно гледане, на слънчогледово семе, което тя редеше както бобови зърна. Предст.каза ми всичко , което исках да чуя за бъдещето  си.Интересното е че,сливово дърво което имаме  пред входа, започна да расте много бързо и да цъфти, достигайки нашият 12 етаж.
Имам молба за тълкувания
и две въпросчета
Това, че ми предсказаха това което ми се ще,  означава ли че всичко ще се случи с обратен знак?
Може ли моите желания , подсъзнателно да се явяват в сънят ми и де факто "предсказанието" да е просто един сън
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2269 -: Март 30, 2013, 11:01:32 am »
сънувах, че съседа влиза в нас докато спим и взима един кашон от памперси под леглото. После като се събуждаме в съня ниу, на балкона е оставен този кашон и в него 5 малки, черни, току-що родени кученца.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2270 -: Март 30, 2013, 12:36:17 pm »
Сънувах, че някаква жена ясновидстваше в дома ми, беше странно гледане, на слънчогледово семе, което тя редеше както бобови зърна. Предст.каза ми всичко , което исках да чуя за бъдещето  си.Интересното е че,сливово дърво което имаме  пред входа, започна да расте много бързо и да цъфти, достигайки нашият 12 етаж.
Имам молба за тълкувания
и две въпросчета
Това, че ми предсказаха това което ми се ще,  означава ли че всичко ще се случи с обратен знак?
Може ли моите желания , подсъзнателно да се явяват в сънят ми и де факто "предсказанието" да е просто един сън
^Имах подобен сън като твоя преди няколко месеца, в съня си попитах една врачка дали ще си намеря скоро работа. Тя ми отвърна ''не,.... но със съпруга ти ще имате свой бизнес'', после ме попита дали го познавам, аз говорих ''не, не го познавам''. После щеше да каже още нещо, но замълча. Каза ми да се обърна с гръб към нея, каза някаква молитва и сънят свърши.

А снощи сънувах, че някакво непознато момче ме целуна няколко пъти. Помня че беше мн красив. Вторият сън беше със змии , вървях по една улица имаше към 3-4 една голяма и другите бяха по-малки, бррр, мразя да сънувам тези влечуги.
« Последна редакция: Март 30, 2013, 12:41:43 pm от Morena »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2271 -: Март 30, 2013, 01:18:17 pm »
сънувах, че съседа влиза в нас докато спим и взима един кашон от памперси под леглото. После като се събуждаме в съня ниу, на балкона е оставен този кашон и в него 5 малки, черни, току-що родени кученца.
Вени, подсъзнанието ти се опитва да ти каже нещо,( кашонът е скрит под леглото. Черните кучета ги асоциирам с Анубис, който води душите на мъртвите в подземното царство). Нещо свързано с деца, с твоето детство може би.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2272 -: Март 30, 2013, 02:43:03 pm »
Сънувах голямо, празно баскетболно игрище - на терена лежаха едно върху друго две кучета(мъртви)  направени сякаш от сажди ( мн е трудно да се обясни  на нормален език ) Помня ,че бяха от различни породи.До тях имаше катранена локва и си спомням ,че който стъпеше в тази локва умираше.
Преди да си тръгна от игрището си спомням,че за последно погледнах към кучетата и ми мина странната мисъл - "Това съм го сънувала и преди  .Ето,че сега се сбъдва!" .После трябваше да се срещна с една моя приятелка.
Така се събудих.
 :-\ Имам ли основание за притеснения,защото съня ми беше доста негативен като емоция  ...?
Четох,че кучето можело да символизира враговете в  реалния живот.
« Последна редакция: Март 30, 2013, 02:47:15 pm от 911 »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2273 -: Април 05, 2013, 08:16:36 am »
Някой ще помогне ли в разтълкуването на един супер странен сън?
Сънувах, че с бившият и други хора сме в някаква хижа в Пирин. Той повърна върху мен, 2 пъти!, беше доста пиян. Четох, че означавало, че този човек ще се опита да ме излъже, за да има някаква изгода от това.

« Отговор #2274 -: Април 06, 2013, 09:50:20 am »
Тази нощ сънувах,че ям мед от буркан.Някой има ли идея какво символизира меда? :thinking:

*

Papy

• 4343
« Отговор #2275 -: Април 06, 2013, 10:36:03 am »
Тази нощ сънувах,че ям мед от буркан.Някой има ли идея какво символизира меда? :thinking:

Освен ако не те боли гърло, на хубаво е, ще получиш някакви блага

« Отговор #2276 -: Април 06, 2013, 10:59:07 am »

Освен ако не те боли гърло, на хубаво е, ще получиш някакви блага

Благодаря ти Papy!  :blink:

« Отговор #2277 -: Април 08, 2013, 06:18:17 am »
Какво може да означава сън,в който с любимия мъж хапвахме от мойта обувка? ;D (между другото,беше много сладко  ;D  )

*

Papy

• 4343
« Отговор #2278 -: Април 08, 2013, 10:27:38 am »
Какво може да означава сън,в който с любимия мъж хапвахме от мойта обувка? ;D (между другото,беше много сладко  ;D  )

Да не ви оженим :)
Каква беше обувката-стара/нова, цвят?
Всеки случай-на хубаво е, освен ако не е била бяла

« Отговор #2279 -: Април 08, 2013, 12:10:15 pm »

Да не ви оженим :)
Каква беше обувката-стара/нова, цвят?
Всеки случай-на хубаво е, освен ако не е била бяла

;D Ние си живеем заедно.Относно обувката-не помня стара или нова беше,но запомних цвета-беше черна.Благодаря ти ,Папи.