Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540213 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2600 -: Юли 23, 2013, 10:07:56 am »
Здравейте, а как разбирате дали съня е предсказателен, в смисъл нещо ще сбъдне за добро или лошо или е чисто плод и отражение на нашите въжделения?

В смисъл, когато сънувам мъж, който ми е интересен и по някакъв начин е влязъл и в главата ми, то е ясно защо го сънувам. Но например подкрепящи елементи като аз цялата в червено, червен лак на крака, някакви "ритуали", които са нелогични и пълни глупости..., специфични ботуши, специфично движение...

Нова, по принцип знам от баба ми, а тя е много в тия неща, че сънищата излизат само определени дни като цяло, ще те излъжа кои обаче.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2601 -: Юли 23, 2013, 11:05:07 am »
Майка ми има такива точно тип предсказателни сънища, или пък сънува примерно нещо като послания от баба и от дядо основно (нейните родители), много ми е странно. Аз моите не мога да ги определя имат ли послание или развивам шизофрения  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2602 -: Юли 23, 2013, 11:08:03 am »
Майка ми има такива точно тип предсказателни сънища, или пък сънува примерно нещо като послания от баба и от дядо основно (нейните родители), много ми е странно. Аз моите не мога да ги определя имат ли послание или развивам шизофрения  ;D

Пра баба ми гледа на кафе и познава на сънища, сънува много неща глобални, които после се случиха, като кулите близнаци в Америка, ден преди това тя ми каза за тях, смъртта на Ванга, Бог и още други неща..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #2603 -: Юли 23, 2013, 11:10:21 am »
Еее, нямам предвид чак такива пророчества. Просто на принципа на кръвта като лоша истина, подчертаното червено като в съня ми... Прекатурване...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2604 -: Юли 23, 2013, 04:55:40 pm »
Относно мъже, не съм имала предсказателни сънища с изключение на един такъв сън, но пък съм имала проблясъци в будно състояние. :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2605 -: Юли 25, 2013, 08:44:15 am »
А повтарящи се елементи в сънищата предполагам би трябвало нещо да говорят? В почти всеки мой сън има или море, или коне, или напоследък къщата на село, или ходя до тоалетна  :-[ ... Морето и конете са ми големите Любови и са ми хобита, така че може би оттам ги сънувам често?? 

*

Uran

• 6041
« Отговор #2606 -: Юли 25, 2013, 05:34:52 pm »
А повтарящи се елементи в сънищата предполагам би трябвало нещо да говорят? В почти всеки мой сън има или море, или коне, или напоследък къщата на село, или ходя до тоалетна  :-[ ... Морето и конете са ми големите Любови и са ми хобита, така че може би оттам ги сънувам често??

Това- с морето и конете има и леко сексуален оттенък. Помисли в нея посока кое не е наред. :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2607 -: Юли 25, 2013, 07:56:10 pm »

Това- с морето и конете има и леко сексуален оттенък. Помисли в нея посока кое не е наред. :blink:

Мислиш ли? Аз тъкмо се радвам, че си сънувам любимите неща, то ще излезе, че съм незадоволена  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2608 -: Юли 25, 2013, 08:03:48 pm »

Мислиш ли? Аз тъкмо се радвам, че си сънувам любимите неща, то ще излезе, че съм незадоволена  ;D

А може и да е свързано с "апетитът идва с яденето".
Трябваше да напиша "тема", а не "не е наред" ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2609 -: Юли 25, 2013, 08:18:12 pm »

А може и да е свързано с "апетитът идва с яденето".
Трябваше да напиша "тема", а не "не е наред" ;D

Замазвай, замазвай, то отиде  ;D ;D ;D, с мойте всекинощни странни сънища ще те изтормозя, ако трябва всичко да казвам ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2610 -: Юли 25, 2013, 08:44:15 pm »
Казвай, казвай......

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2611 -: Юли 25, 2013, 09:26:51 pm »
Прави ми впечатление че като сънувам в 99% знам, че е сън, хем съм в него хем не съм и го гледам малко като филм, няма емоция много в сънищата, повече като наблюдател съм отколкото като участник. Случвало ми се е сънувам, че се гмуркам под вода дълбоко, но с идеята да отивам още надолу, не да излизам и стигам до дъното, там има кафене със сепарета и хората си седят и ме гледат а аз не дишам и си мисля - ще се давя - и в това време се сещам, че е сън и че щом тия дишат и аз ще дишам там и почвам да си дишам нормално... малоумна история ... и в това няма грам страх, нито никаква емоция освен интерес какво ще стане.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2612 -: Юли 25, 2013, 09:41:50 pm »
Имаш нужда от дълбоки емоции и затова се гмуркаш. :blink: А не дишаш, защото искаш да бъдат с такава плътност и интензитет, че да те оставят бездиханна. ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2613 -: Юли 25, 2013, 09:57:02 pm »
Йее садо-мазо!! Знаех си!!!  ;D ;D ;D

А защо няма емоции насън, хората се будят от кошмари примерно, а аз си мисля - я кошмар, дай да го променим малко да не ме е страх?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2614 -: Юли 25, 2013, 10:00:28 pm »
Ами най- вероятно и в будно състояние имат някакви притеснения, които подтискат. Та тези страхове/притеснения ескалират под формата на кошмар.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2615 -: Юли 28, 2013, 09:12:52 am »
Уран,  ново 10 :))) - пак в къщата, в моята стая виждам на една лавица числото  13  няколко  пъти - все едно  5 чаши примерно една до друга, но не са чаши, а  13... и накрая на редицата - снимка не знам на кой, на мъж беше, с числото  39 на нея ... ;D

*

Rahu

• *
  • 50
  • Братчето ми #
« Отговор #2616 -: Юли 30, 2013, 04:59:18 pm »
*
« Последна редакция: Август 20, 2013, 10:25:53 pm от Rahu »
**Страхуваш ли се - не го прави**
*Правиш ли го - не се страхувай!!*

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2617 -: Юли 30, 2013, 08:51:39 pm »
Прави ми впечатление че като сънувам в 99% знам, че е сън, хем съм в него хем не съм и го гледам малко като филм, няма емоция много в сънищата, повече като наблюдател съм отколкото като участник. Случвало ми се е сънувам, че се гмуркам под вода дълбоко, но с идеята да отивам още надолу, не да излизам и стигам до дъното, там има кафене със сепарета и хората си седят и ме гледат а аз не дишам и си мисля - ще се давя - и в това време се сещам, че е сън и че щом тия дишат и аз ще дишам там и почвам да си дишам нормално... малоумна история ... и в това няма грам страх, нито никаква емоция освен интерес какво ще стане.
Според мен имаш осъзнато сънуване, както казва Раху-някой житейски неща-се отработват насън-действай там.... :blink:

« Отговор #2618 -: Юли 31, 2013, 11:19:38 am »
Има логика и да не е така ми харесва като твърдение  ;D

...без претенции да се намесвам в темата, НО...
Скоро, в един сериал, Дейвид Духовни се изказа доста интересно относно сънищата:

"Може би съня дава отговор на нещо, за което в реалния живот не знаем как точно да попитаме!?"

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #2619 -: Юли 31, 2013, 12:29:15 pm »
Не знам какво имам, ако го разбера, ще го направя, но не мога да си разбера посланията (ако има такива, де).