Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540281 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2680 -: Август 20, 2013, 01:34:53 pm »
Здравейте! Имам някаква представа за някои от символите в съня ми и какво биха могли да означават, но ми се ще да чуя е друго тълкуване, ако някой има желание! :)

Бях си хванала такси до друго населено място, като после щях да пътувам и до друг град. Возих се до шофьора, а той както си шофираше, по едно време реши да направи някаква каскада и скочи от автомобила в движение. Уж трябваше да мине по покрива и да влезе от др. страна, но падна и остана назад. Колата продължаваше да се движи с бърза скорост по магистралата и настигахме др. коли пред нас, хванах волана и го въртях и ги заобикалях с бърза скорост. Като видях, че шофьора няма да успее да се качи отново?!... се преместих на неговото място и тръгнах да търся спирачките. Притеснявах се да не натисна газта по погрешка и да се засиля още повече. Преди да успея да реагирам вече наближих доста други коли и се блъснах в тях. Не усетих тежко катастрофата, сякаш бях на блъскащи се колички. Завих по някаква отбивка в страни.

Шофьора ме настигна. Колата беше спряла и се появи полицай. Шофьора ме премести на задната седалка и ми сложи колана докато полицая прави проверка. После помня как вървим с шофьора на таксито по магистралата пеша и си говорим. Аз мислех, че той ще ми вземе не повече от 20лв. А той ги смяташе 50км по 1лв... и искаше да ми вземе 80-100лв.

Втора част на съня - намираме се в някаква красива джунгла с гъста сянка, все още с шофьора... продължаваме да вървим на пред и стигаме до река или нещо такова, има плетени и пригодени като мостове отгоре й. Избирам да тръгна по първия... но той се оказва доста нестабилен и се връщам бързо, преди да съм паднала. Циганина, който стои седнал на камък отстрани ми казва да не мина от там а по другия мост. Тръгвам по следващия който видях но се оказа, че има и трети следващ и той е правилния (най-стабилен)  Връщам се пак за да тръгна по него. После циганина ми казва "много си нетърпелива..." и аз му отг. - "знам"

После исках да правя секс с шофьора. Бях много възбудена но той изчезна някъде, затова реших да продължа сама... и тогава дойде друг циганин и ме пипаше по гърдите. После намирах едни банкноти от по 10 -20лв по земята около храстите наоколо.

После се озовах в една тоалетна, която беше гнусна и не смеех да седна на тоал. седалка и само клекнах. Учудих се колко много пиках и не се спирах, чак се опръсках. Излязох от тоалетната, но устата ми беше пълна с някаква връв, като тоалетна хартия, почнах да я вадя, дърпах, дърпах и тя не свършваше, едвам не се задавих докато я извадя...  събудих се

Някой, предположения?

« Отговор #2681 -: Август 20, 2013, 01:56:02 pm »
Дали може и на мен някой да каже?
Сънувах, че съм в някаква малка зала и аз и няколко човека, които не познавам, ни викат в едно помещение и ни казват, че предстои да видим голяма тайна. Нареждаме се в нещо като кръг, така че да освободим пространството и по средата на помещението подът се отваря и започват да излизат стени като паравани с дърворезба и сини художествени пана да излизат и да се нареждат наоколо  като малък пъзел и да пренареждат интериора, после се показват нови и нови и помещението постоянно мени формата си, но е красиво, не е подтискащо и не намалява пространството, а просто се пренареждат малки и големи стени като макети отстрани. Много такива пана и форми излязоха и мястото стана някак много тържествено и различно и по едно време от пода започна да се показва на един пиедестал фигура на човек, за който разбираме че е древен и важен. Фигурата беше на стар човек, като дървена и уж не е жива и стои неподвижно, обаче всъщност е и когато го погледнах с периферия към очите и той някак ме погледна. Казвам към очите, защото ме притесняваше да погледна в тях директно. Това като стана някой от залата, който водеше "церемонията" каза, че не трябвало да го гледаме в очите. Накрая разбирах, че съм в някаква египетска пирамида.
Възможно ли е да няма отношение към реалността и да е просто някакво преживяване насън?
« Последна редакция: Август 20, 2013, 03:20:35 pm от godina2800 »

« Отговор #2682 -: Август 20, 2013, 03:00:32 pm »
Илияна77

Сънят ви се отнася до по- глобални процеси, които ще се отразят на доста хора по негативен начин (така ми се струва). Вие, вероятно ще успеете да се ориентирате в обстановката и да не се повлечете по общите нагласи. Езерото е необходимост от помощ и пречистване. Рибите- мисля, че е ясно. :'(
мерси много за отделеното внимание :'(
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #2683 -: Август 21, 2013, 01:10:09 pm »
Зависи, ако си видяла гол човек, знам че е лошо.

Аз сънувах, че ми режат косата...
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2684 -: Август 21, 2013, 01:32:52 pm »
Абе и ти, видяла съм гол човек ;D Не само съм го видяла ;D

Не бе Съни сериозно

*

Нова

• 3491
« Отговор #2685 -: Август 21, 2013, 01:46:36 pm »
Какво означават сексуалните сънища?

Е, ся, семейна жена, пък питаш. Аз трябва да питам и да си знам, че е ненасинастрен плутон ))))

*

Uran

• 6041
« Отговор #2686 -: Август 21, 2013, 05:12:02 pm »
Какво означават сексуалните сънища?

Зависи от контекста.
Понякога са компенсиращи, други- издават копнежите на подсъзнанието, а има и такива- свързани със социума и далеч от еротиката въпреки образите. Може и да бъдат свързани с нарушаването на определни табута, ограничения и т.н., но тези бариери да са в съвсем друга област.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2687 -: Август 21, 2013, 05:24:56 pm »
Сънувах, че съм в някаква малка зала и аз и няколко човека, които не познавам, ни викат в едно помещение и ни казват, че предстои да видим голяма тайна. Нареждаме се в нещо като кръг, така че да освободим пространството и по средата на помещението подът се отваря и започват да излизат стени като паравани с дърворезба и сини художествени пана да излизат и да се нареждат наоколо  като малък пъзел и да пренареждат интериора, после се показват нови и нови и помещението постоянно мени формата си, но е красиво, не е подтискащо и не намалява пространството, а просто се пренареждат малки и големи стени като макети отстрани. Много такива пана и форми излязоха и мястото стана някак много тържествено и различно и по едно време от пода започна да се показва на един пиедестал фигура на човек, за който разбираме че е древен и важен. Фигурата беше на стар човек, като дървена и уж не е жива и стои неподвижно, обаче всъщност е и когато го погледнах с периферия към очите и той някак ме погледна. Казвам към очите, защото ме притесняваше да погледна в тях директно. Това като стана някой от залата, който водеше "церемонията" каза, че не трябвало да го гледаме в очите. Накрая разбирах, че съм в някаква египетска пирамида.
Възможно ли е да няма отношение към реалността и да е просто някакво преживяване насън?
Ако го отнесем към реала, би трябвало да е сигнал за предстоящи позитивни промени.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2688 -: Август 21, 2013, 05:27:26 pm »
Такъв странен и смешен сън сънувах, че едва ли има тълкувание ;D
Сънувах една фолкпевица (а не слушам такава музика :-\) и аз й пипах силикона, понеже винаги ми е било интересно да пипна, за да видя какво е. В крайна сметка установих, че моите са по-твърди от нейните и се разочаровах от силикона ;D
Ако не е някакъв шум от ежедневието, опит за друг ракурс към някаква ситуация не непременно естетска. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2689 -: Август 21, 2013, 05:36:04 pm »
Здравейте! Имам някаква представа за някои от символите в съня ми и какво биха могли да означават, но ми се ще да чуя е друго тълкуване, ако някой има желание! :)

Бях си хванала такси до друго населено място, като после щях да пътувам и до друг град. Возих се до шофьора, а той както си шофираше, по едно време реши да направи някаква каскада и скочи от автомобила в движение. Уж трябваше да мине по покрива и да влезе от др. страна, но падна и остана назад. Колата продължаваше да се движи с бърза скорост по магистралата и настигахме др. коли пред нас, хванах волана и го въртях и ги заобикалях с бърза скорост. Като видях, че шофьора няма да успее да се качи отново?!... се преместих на неговото място и тръгнах да търся спирачките. Притеснявах се да не натисна газта по погрешка и да се засиля още повече. Преди да успея да реагирам вече наближих доста други коли и се блъснах в тях. Не усетих тежко катастрофата, сякаш бях на блъскащи се колички. Завих по някаква отбивка в страни.

Шофьора ме настигна. Колата беше спряла и се появи полицай. Шофьора ме премести на задната седалка и ми сложи колана докато полицая прави проверка. После помня как вървим с шофьора на таксито по магистралата пеша и си говорим. Аз мислех, че той ще ми вземе не повече от 20лв. А той ги смяташе 50км по 1лв... и искаше да ми вземе 80-100лв.

Нещо, което е започнато като добро, перспективно, полезно, може да излезе извън контрол, така че да се наложи и външна намеса. Вероятно няма да е разумно да бъде спряно/прекратено, поради вложени ресурси/ време, а и това, че вече са ангажирани още хора. Ти ще поемеш инициатива, която може да срещне съпротивата на останалите. Ако има и договори или нещо- свързано с правото, търсенето на арбитър- съд, ще оскъпи и спъне допълнително нещата.
Не знам дали съм на прав път. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2690 -: Август 21, 2013, 05:38:56 pm »

Втора част на съня - намираме се в някаква красива джунгла с гъста сянка, все още с шофьора... продължаваме да вървим на пред и стигаме до река или нещо такова, има плетени и пригодени като мостове отгоре й. Избирам да тръгна по първия... но той се оказва доста нестабилен и се връщам бързо, преди да съм паднала. Циганина, който стои седнал на камък отстрани ми казва да не мина от там а по другия мост. Тръгвам по следващия който видях но се оказа, че има и трети следващ и той е правилния (най-стабилен)  Връщам се пак за да тръгна по него. После циганина ми казва "много си нетърпелива..." и аз му отг. - "знам"

После исках да правя секс с шофьора. Бях много възбудена но той изчезна някъде, затова реших да продължа сама... и тогава дойде друг циганин и ме пипаше по гърдите. После намирах едни банкноти от по 10 -20лв по земята около храстите наоколо.

После се озовах в една тоалетна, която беше гнусна и не смеех да седна на тоал. седалка и само клекнах. Учудих се колко много пиках и не се спирах, чак се опръсках. Излязох от тоалетната, но устата ми беше пълна с някаква връв, като тоалетна хартия, почнах да я вадя, дърпах, дърпах и тя не свършваше, едвам не се задавих докато я извадя...  събудих се

Някой, предположения?

Внимавай да не бъдеш въвлечена в скандал или съдебен процес. :blink:

« Отговор #2691 -: Август 23, 2013, 12:14:44 pm »
Ако го отнесем към реала, би трябвало да е сигнал за предстоящи позитивни промени.

Уран, мерси много, дано да е положителен както казваш.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #2692 -: Август 23, 2013, 12:22:33 pm »
Здравейте.

Сънувах че сам на брега на огромен воден басейн, изведнъж се появи торнадо , като долната част на торнадото закачи водата и започна да я плиска. Торнадото като спря , на брега започнаха да излизат накити и бижута които почнах да събирам. Спомням си че някои имаха кукички.
Някои може ли да ми разтълкува съня?

мерси
Водата оплиска ли те? Само наблюдател ли беше? Ако си бил само наблюдател, вероятно ще си свидетел на някакво силно емоционално събитие, което обаче няма да те засегне пряко. В последствие, ще имаш изгода от цялата работа. 
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

« Отговор #2693 -: Август 28, 2013, 10:33:00 am »
Сънувах,че взимам пръстена на една жена и си го слагам на пръста,но се оказа,че ми е малък и не можех да го сваля...
« Последна редакция: Август 28, 2013, 10:42:04 am от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #2694 -: Август 28, 2013, 10:36:08 am »
Сънувах,че взимам пръстена на една жена и си го слагам си го на пръста,но се оказа,че ми е малък и не можех да го сваля...

Пръстена е богатство, но това, че си го взела от някого, смятам че ще се заемеш с нещо, което няма да е по силите ти.

« Отговор #2695 -: Август 28, 2013, 10:43:05 am »
Сънувах,че взимам пръстена на една жена и си го слагам си го на пръста,но се оказа,че ми е малък и не можех да го сваля...

Пръстена е богатство, но това, че си го взела от някого, смятам че ще се заемеш с нещо, което няма да е по силите ти.
Звучи логично. Мерси за тълкуванието  :P

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2696 -: Август 29, 2013, 05:50:14 am »
На 24-ти лунен ден дали се сбъдват сънищата?
Сънувах, че двама души провеждат разговор, който искам да проведат. Нямаше резултат, просто единият каза на другият, че трябва да обсъдят болезнената ми тема. След това сънят се смени с отиването ми в някакъв магазин тип: "всичко за всеки" и си търсех градинарски ножици.
Вероятно сънят е резултат от силното ми желание този разговор да се състой, пък и снощи вечеряхме заедно и си говорехме за предстоящата зима. В съня разговорът се състоя през зимата и имаше доста сняг.

« Отговор #2697 -: Август 29, 2013, 06:14:04 am »
Сънувах,че брат ми е умрял.Беше много гадно! Събудих се разплакана....

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2698 -: Август 29, 2013, 10:57:31 am »
Сънувах,че брат ми е умрял.Беше много гадно! Събудих се разплакана....
Това означава, че ще живее дълго.  :blink:

Снощи сънувах подобно на това дръвче  :wub:  http://www.baronbg.com/modules/product/images/2495_b.jpg само че цветчетата му бяха розови , цялото беше отрупано с розови  цветчета ,  :blink: ,  докато го пипах паднаха две цветчета в саксията, но ги върнах обратно на дървото.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2699 -: Септември 03, 2013, 11:02:02 am »
аз пък преди време сънувах, че с майка ми бягаме от турци /по време на освобождението/, снощи сънувах, че се крием от нацистите / 2рата световна/   :unsure:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: