Здравейте! Имам някаква представа за някои от символите в съня ми и какво биха могли да означават, но ми се ще да чуя е друго тълкуване, ако някой има желание!

Бях си хванала такси до друго населено място, като после щях да пътувам и до друг град. Возих се до шофьора, а той както си шофираше, по едно време реши да направи някаква каскада и скочи от автомобила в движение. Уж трябваше да мине по покрива и да влезе от др. страна, но падна и остана назад. Колата продължаваше да се движи с бърза скорост по магистралата и настигахме др. коли пред нас, хванах волана и го въртях и ги заобикалях с бърза скорост. Като видях, че шофьора няма да успее да се качи отново?!... се преместих на неговото място и тръгнах да търся спирачките. Притеснявах се да не натисна газта по погрешка и да се засиля още повече. Преди да успея да реагирам вече наближих доста други коли и се блъснах в тях. Не усетих тежко катастрофата, сякаш бях на блъскащи се колички. Завих по някаква отбивка в страни.
Шофьора ме настигна. Колата беше спряла и се появи полицай. Шофьора ме премести на задната седалка и ми сложи колана докато полицая прави проверка. После помня как вървим с шофьора на таксито по магистралата пеша и си говорим. Аз мислех, че той ще ми вземе не повече от 20лв. А той ги смяташе 50км по 1лв... и искаше да ми вземе 80-100лв.
Втора част на съня - намираме се в някаква красива джунгла с гъста сянка, все още с шофьора... продължаваме да вървим на пред и стигаме до река или нещо такова, има плетени и пригодени като мостове отгоре й. Избирам да тръгна по първия... но той се оказва доста нестабилен и се връщам бързо, преди да съм паднала. Циганина, който стои седнал на камък отстрани ми казва да не мина от там а по другия мост. Тръгвам по следващия който видях но се оказа, че има и трети следващ и той е правилния (най-стабилен) Връщам се пак за да тръгна по него. После циганина ми казва "много си нетърпелива..." и аз му отг. - "знам"
После исках да правя секс с шофьора. Бях много възбудена но той изчезна някъде, затова реших да продължа сама... и тогава дойде друг циганин и ме пипаше по гърдите. После намирах едни банкноти от по 10 -20лв по земята около храстите наоколо.
После се озовах в една тоалетна, която беше гнусна и не смеех да седна на тоал. седалка и само клекнах. Учудих се колко много пиках и не се спирах, чак се опръсках. Излязох от тоалетната, но устата ми беше пълна с някаква връв, като тоалетна хартия, почнах да я вадя, дърпах, дърпах и тя не свършваше, едвам не се задавих докато я извадя... събудих се
Някой, предположения?