Напоследък имам сравнително често повтарящ се сън с една бивша колежка от студентските ми години. С нея не бяхме много близки приятелки и сега не сме, но бяхме в една компания навремето.
От няколко години е омъжена и периодично я сънувам или бременна, или току що родила и много щастлива. По един-два пъти в годината. И всеки път си мисля, че сънят се отнася за нея и решавам да й се обадя и да го разкажа. И всеки път не се сбъдва, а тя само ми казва "дай Боже". Подозирам, че може да има някакъв проблем в тази насока, но не в това е въпросът сега.
Снощи отново я сънувах - нея и нейния съпруг, бях на гости у тях. В реалния живот не поддържаме контакт. И всеки път ги сънувам много щастливи, направо сияят, а аз самата усещам някаква еуфория, чувството е изключително приятно и успокояващо. В снощния сън тя отново беше току що родила, с малко детенце. И се чудя защо този сън е започнал да се повтаря, а не се сбъдва в реалността. С нейния мъж имат много интересна любовна история - тя се запознава с него още в първи курс, после "приятели" ги разделят, тя се връща в родния си град и след 10 години раздяла отново се събират и се женят. Когато ги сънувам, чувството е много приятно, сякаш някаква топлина и светлина ме обгръща. Не мога да разбера обаче защо именно тези хора - имам много по-близки приятели, съпружеска двойка, тях не ги сънувам. Или може би подсъзнателно свързвам тази двойка с нещо, затова се появяват в сънищата ми?
Uran, ще ми бъде интересна твоята интерпретация. :blink: