Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540466 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Разтълкуване на сън!
« Отговор #2760 -: Октомври 04, 2013, 08:38:23 pm »
п.п.Изобщо не се срамувай от съня си. Много вероятно е да промениш отношението си към човека опознавайки го. Поначало, нищо не е еднозначно. Няма как омраза/антипатия да съществуват извън полярната си противоположност.

Там е работата, че в реалния живот никога не бих си помислила за тоя човек. Но както казах, усещането в съня беше странно - позната енергия, но в непозната, дори отблъскваща обвивка. По принцип за мен тоя мъж е олицетворение на всичко, което не би трябвало да бъде мъжът. Или поне така ми е представен от съпругата му, тя ми е близка приятелка. Според мен тоя сън е някаква проекция, но още не мога да разбера каква. Презрение и неприязън - това изпитвам към въпросния човек в реалния живот.

Цитат
Не знам как си била в предишните връзки, но в този прозира стремеж за доминация над мъжа, самочувствие, че ти може да си тази, която задава посоката, а той ще бъде просто твой спътник. :)

С мухльовците, на които досега съм попадала, няма как да е иначе.  ;D

« Последна редакция: Октомври 04, 2013, 09:00:50 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2761 -: Октомври 05, 2013, 04:03:47 pm »
Един приятел ми разказа сега един сън, който доста го стреснал. Сънувал как върви навън и завалява сняг, който го затрупва. След това някаква кола минава покрай него и го затрупва още повече със сняг. Събужда се с главоболие. Как мислите, лош сън ли е това?  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #2762 -: Октомври 05, 2013, 10:11:17 pm »
Един приятел ми разказа сега един сън, който доста го стреснал. Сънувал как върви навън и завалява сняг, който го затрупва. След това някаква кола минава покрай него и го затрупва още повече със сняг. Събужда се с главоболие. Как мислите, лош сън ли е това?  :-\

Вероятно е настинал. :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2763 -: Октомври 05, 2013, 10:24:07 pm »
Благодаря, Uran! Така е, настинал беше.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2764 -: Октомври 06, 2013, 09:40:02 am »
кажи му да не бъде толкова затворен в себе си, хладен и безчувствен,  да изразява емоциите си.
или може да се стреми да забрави нещо преживяно, което му е въздействало силно емоционално и му е причинило тъга и депресия.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2765 -: Октомври 06, 2013, 07:55:32 pm »
Отново сънувах странен сън  :blink:Бях си купила мъжки обувки ,светло бежови ,43 размер ;D и се чудих защо съм си купила мъжки обувки.Исках  да се отърва от тях, да ги заменя или да ги дам на някого ,но не ми се получаваше,не помня защо

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2766 -: Октомври 07, 2013, 02:17:39 pm »
Имаш ли си половинка? И ако да, какви са ви отношенията напоследък?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2767 -: Октомври 07, 2013, 03:39:38 pm »
Имаш ли си половинка? И ако да, какви са ви отношенията напоследък?
Не ,нямам :(

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2768 -: Октомври 11, 2013, 04:18:20 pm »
кажи му да не бъде толкова затворен в себе си, хладен и безчувствен,  да изразява емоциите си.
или може да се стреми да забрави нещо преживяно, което му е въздействало силно емоционално и му е причинило тъга и депресия.
Много ти благодаря!

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #2769 -: Октомври 11, 2013, 10:37:14 pm »
Снощи не спах добре, но всичко което сънувах запомних само че миех лапичките на малко кученце в банята.
пс нямам домашни любимци.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2770 -: Октомври 13, 2013, 05:10:14 am »
Какво е тълкуването на сънуване на кошмари?

Тази нощ се събудих от един такъв. Изключително рядко сънувам страшни неща, пък и този на събудено не ми се струва толкова страшен. Сънувах, че се лигавя в колата, докато карам. Возя гаджето на задната седалка и за малко да се блъсна в насрещната кола, криволичейки по пътя. При което ме спира полицейска кола и от нея слизат няколко жени-полицаи. В последният момент успявам да си сложа колана.

И пак сънувах разни зъби. Пак на гаджето свалях някаква амалгамена пломба и от долу имаше някакви кървенисти секрети.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2771 -: Октомври 16, 2013, 09:13:22 pm »
Напоследък имам сравнително често повтарящ се сън с една бивша колежка от студентските ми години. С нея не бяхме много близки приятелки и сега не сме, но бяхме в една компания навремето.
От няколко години е омъжена и периодично я сънувам или бременна, или току що родила и много щастлива. По един-два пъти в годината. И всеки път си мисля, че сънят се отнася за нея и решавам да й се обадя и да го разкажа. И всеки път не се сбъдва, а тя само ми казва "дай Боже". Подозирам, че може да има някакъв проблем в тази насока, но не в това е въпросът сега.

Снощи отново я сънувах - нея и нейния съпруг, бях на гости у тях. В реалния живот не поддържаме контакт. И всеки път ги сънувам много щастливи, направо сияят, а аз самата усещам някаква еуфория, чувството е изключително приятно и успокояващо. В снощния сън тя отново беше току що родила, с малко детенце. И се чудя защо този сън е започнал да се повтаря, а не се сбъдва в реалността. С нейния мъж имат много интересна любовна история - тя се запознава с него още в първи курс, после "приятели" ги разделят, тя се връща в родния си град и след 10 години раздяла отново се събират и се женят. Когато ги сънувам, чувството е много приятно, сякаш някаква топлина и светлина ме обгръща. Не мога да разбера обаче защо именно тези хора - имам много по-близки приятели, съпружеска двойка, тях не ги сънувам. Или може би подсъзнателно свързвам тази двойка с нещо, затова се появяват в сънищата ми?

Uran, ще ми бъде интересна твоята интерпретация.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2772 -: Октомври 16, 2013, 10:13:36 pm »
Напоследък имам сравнително често повтарящ се сън с една бивша колежка от студентските ми години. С нея не бяхме много близки приятелки и сега не сме, но бяхме в една компания навремето.
От няколко години е омъжена и периодично я сънувам или бременна, или току що родила и много щастлива. По един-два пъти в годината. И всеки път си мисля, че сънят се отнася за нея и решавам да й се обадя и да го разкажа. И всеки път не се сбъдва, а тя само ми казва "дай Боже". Подозирам, че може да има някакъв проблем в тази насока, но не в това е въпросът сега.

Снощи отново я сънувах - нея и нейния съпруг, бях на гости у тях. В реалния живот не поддържаме контакт. И всеки път ги сънувам много щастливи, направо сияят, а аз самата усещам някаква еуфория, чувството е изключително приятно и успокояващо. В снощния сън тя отново беше току що родила, с малко детенце. И се чудя защо този сън е започнал да се повтаря, а не се сбъдва в реалността. С нейния мъж имат много интересна любовна история - тя се запознава с него още в първи курс, после "приятели" ги разделят, тя се връща в родния си град и след 10 години раздяла отново се събират и се женят. Когато ги сънувам, чувството е много приятно, сякаш някаква топлина и светлина ме обгръща. Не мога да разбера обаче защо именно тези хора - имам много по-близки приятели, съпружеска двойка, тях не ги сънувам. Или може би подсъзнателно свързвам тази двойка с нещо, затова се появяват в сънищата ми?

Uran, ще ми бъде интересна твоята интерпретация.  :blink:

Не допускаш ли, че сънищата се отнасят до теб, а тя е само някаква проекция? Имаш ли някакви спомени какво се е случавало с теб/край теб след тези сънища? Виж, дали в името на приятелката ти няма закодирано нещо- примерно да е Любка- Любов, Надежда- имаш основания, че това,което си предприела ще бъде изведено до успешен край. Нещо такова. :)

Винаги ли си я сънувала в двойка или напоследък са такива сънищата? Много вероятно е нейният образ да е аспект от твоята личност и чрез Нея да съпреживяваш собствените си копнежи, страхове, очаквания.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2773 -: Октомври 17, 2013, 08:06:55 am »
Обикновено си спомням само откъслечни фрагменти от сънищата, може би най-запомнящите се. И сънувам как някъде я срещам - или пътувайки нанякъде, или вървейки по улицата, без цел и посока... И по пътя се разминаваме с тази двойка, поздравяваме се и изпитвам много приятно, топло чувство, направо като вълни от светлина и топлина. Да, винаги я сънувам в двойка, заедно с нейния съпруг. Казва се Ани (Анна). Този път в съня нанякъде с бях запътила и се озовах на гости у тях, но в реалния живот никога не съм ходила в жилището им. И винаги се появява новородено бебе, когато ги сънувам. Да, още нещо. Често я сънувам с хубава, дълга до раменете и начупена коса (по-скоро прилича на моята), в реалния живот тя е с много тънка, права и рядка коса. И в сънищата ми винаги изглежда спокойна, умиротворена и излъчва хармония. Интересно, но няколко пъти съм сънувала как се озовавам в нейния малък град (от който се е преместила във Варна) и я търся там. Както казах, не ми е близка, не мога да разбера защо в сънищата си търся този образ. Хм, сега се замислих - може би ключът е в 'търся'.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2774 -: Октомври 17, 2013, 04:34:54 pm »
Лили, случвало ли се е, след един от сънищата да я срещнеш тази жена или да чуеш нещо за нея на другия ден, защото аз като сънувам някой човек много скоро или го срещам или пък някой около мен подхваща разговор за него.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #2775 -: Октомври 17, 2013, 05:26:00 pm »
Сънувах много шоколадови бонбони,много.В следващия момент ме почерпиха с тях.Помня,че кутията не беше пълна,имаше и липсващи бонбони.Идеи за тълкуване?Предварително благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2776 -: Октомври 17, 2013, 07:03:17 pm »
Лили, случвало ли се е, след един от сънищата да я срещнеш тази жена или да чуеш нещо за нея на другия ден, защото аз като сънувам някой човек много скоро или го срещам или пък някой около мен подхваща разговор за него.

Не, с нея не поддържаме никакъв контакт, макар че сега живеем в един град. Тя е малко по-особена, ако говорим за женско приятелство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2777 -: Октомври 17, 2013, 09:56:55 pm »
Лили,мисля,че Уран е изключително права,приятелката е само проекция и относно нея сънят няма предсказателна стойност.Но ключът,който даде Уран с името,открехва портите.Тя е Анна,като св.Анна,майката на Дева Мария.Тя е покровителка на женското начало,майчинството,брака,девиците,бременните,семейството..Приятелката все е бременна ,родила и сияйна от семейнно щастие.Тя е твоят женски аспект,който е възможно да изтласкваш,защото живота засега ти е наложил да оцеляваш чрез мъжкият ти аспект.А Богинята в теб да копнее да разцъфти и да свали гарда,отбранителния вал ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2778 -: Октомври 17, 2013, 11:09:43 pm »
Възможно и това да е причината да я сънувам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2779 -: Октомври 18, 2013, 02:09:33 pm »
Лили, мислиш ли,че имаш вътрешна дилема между това, което е жената-Афродита, младо момиче/венера може би/ и от друга страна, жената като майка, предполагам символизирано от луната?