Добре, де, щом сме тръгнали да описваме - аз страдам от сезонна шисофрения и поради това и стила ми варира в зависимост от сезона (дали не е от различните аспекти, които сключва транзитното Слънце с наталната ми Венера, не знам).
Пролетта и есента ходя абсолютно спортно. С дънки, винаги, рядко използвам клинове, никакви поли, рокли и т.н. ОБОЖАВАМ суитшъри и кецове, мисля, че стоят много сладко.

Горните ми дрехи също са всякакви разнообразни спортни горнища, обичам нещата ми да имат и качулки. Ходя много небрежно и точно по начина, по който дефинирате "развлачено" от време на време - и майка ми не го харесва, и тя е с Венера в Овен.

Зимата съм спортно-елегантна. Съчетавам дънки с някои ризи, с които е възможно да се направи (по-спортните модели), обичам и комбинацията риза и пуловер отгоре. На нещо, по-различно от удобните ми ботуши с нисък ток, рядко нося като обувки, защото за мен на първо място е комфорта на дрехите. Обичам да нося земни цветове, по-пастелени - черно, кафяво, вишнево, синьо, сиво.
Лятото предпочитам тънките, прозрачни материи, дългите поли, рокли (понякога и дънки), преобладават неща в доста различни цветове (за разлика от другите сезони) и харесвам дантелените акценти по рокли и потници. Все още не си обяснявам как може хората да тръгнат на улицата с 3/4 или 7/8 дънки, изглеждат просто ужасно.
За всички сезони обаче важи правилото, че мразя жълто и цикламено и никога, ама никога не ги обличам.
ПС: За това, че дрехите винаги трябва да са прилепнали, не мога да се съглася - смешно е някакви жени, които си имат примерно, корем, да тръгнат с впити блузки, които да го очертават. Смятам, че облеклото трябва да се подбира, все пак, и според фигурата ни.