Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35264 Прегледи
*

Bella

• *
  • 105
Re: Стил
« Отговор #60 -: Декември 16, 2013, 08:10:10 pm »
За всички сезони обаче важи правилото, че мразя жълто и цикламено и никога, ама никога не ги обличам.

Интересно е, че си се облякла виртуално точно в тези цветове.
Като ти прочетох поста, най-напред това ми направи впечатление.

Между другото хубаво е, че давате примери защото спортно-елегантно, например, за всеки е различно.

Аз обичам да се обличам елегантно (с костюм, панталон, пола, сако), харесвам и рокли. Според мен начинът на обличане е в тясна връзка с типа ежедневие. В старата ми работа имах често пътувания и показване пред повече хора и се налагаше да се обличам подходящо за тези случаи, правех го с голям кеф. В настоящата ми работа съвсем не е така (трябва да съм облечена с професионално облекло) и въпреки, че се чувствам по-удовлетворена, ми липсват моментите с обличането. Само с грим и лак мога да разнообразявам.

« Отговор #61 -: Декември 16, 2013, 08:21:57 pm »
Да, вирутално съм се облякла, защото искам профила ми да е лигав и детски, а и филмчето си го бива и ми ходи на прякора  ;D ;D
Но тръгна с тези сигнални цветове някога по улицата, не, освен ако не отивам на гости на някого в ромската махала, а за сега нямам такива познати.  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #62 -: Декември 16, 2013, 08:24:20 pm »
Ааа,при транзит на Уран,може и на папагал да заприличаш ;DНикога не е късно да станеш за резил :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Декември 16, 2013, 08:26:49 pm »
С Уран в съвпад с нат. Венера може и да ми се случи на средна възраст  ;D, но засега все още (с Уран връз Слънце) се придържам към любимата семпла гама.

Но е вярно, че стилът в голяма степен зависи от типа ежедневие - в офиса и да искам, не мога да ходя постоянно с дънки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Декември 16, 2013, 08:29:23 pm »
При транзит на Уран към нат. слънце, освен черно и синьо, въведох сиво, кафяво, тъмночервено в гардероба ми. Толкозки от Ураня.  ;D ;D НО все още предстои тригона с Венера, тогава наистина може синя коса и не знам ... нещо мрежесто и грозно и скандално като дрехи.  ;D ;D ;D ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #65 -: Декември 16, 2013, 08:32:17 pm »
Под шепот на Уран се сдобих с :жълти дънки на розови малинки,розови дънки,бели на червени и черни цветя,сини на всякви цветя,розово бомбе и тнт. :unsure:Никога не е късно да станеш клоун :P ;D ;D

« Отговор #66 -: Декември 16, 2013, 08:33:11 pm »
Под шепот на Уран се сдобих с :жълти дънки на розови малинки,розови дънки,бели на червени и черни цветя,сини на всякви цветя,розово бомбе и тнт. :unsure:Никога не е късно да станеш клоун :P ;D ;D
:rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #67 -: Декември 16, 2013, 08:34:42 pm »
С Уран в съвпад с нат. Венера може и да ми се случи на средна възраст  ;D, но засега все още (с Уран връз Слънце) се придържам към любимата семпла гама.

Но е вярно, че стилът в голяма степен зависи от типа ежедневие - в офиса и да искам, не мога да ходя постоянно с дънки.
[/quote  ]Вярно е,аз съм свободна да изглеждам както си искам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Декември 16, 2013, 08:36:54 pm »
Под шепот на Уран се сдобих с :жълти дънки на розови малинки,розови дънки,бели на червени и черни цветя,сини на всякви цветя,розово бомбе и тнт. :unsure:

Това ми звучи направо като "очевидное невероятное", такива цветове не бих облякла дори за погребението си, когато принципно вече не би трябвало да ми пука.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #69 -: Декември 16, 2013, 08:43:11 pm »
Под шепот на Уран се сдобих с :жълти дънки на розови малинки,розови дънки,бели на червени и черни цветя,сини на всякви цветя,розово бомбе и тнт. :unsure:

Това ми звучи направо като "очевидное невероятное", такива цветове не бих облякла дори за погребението си, когато принципно вече не би трябвало да ми пука.  ;D
Е,тогава аз дефилирам с катафалка по улиците :PЛили в моите представи няма граници,доста куку съм,обичам да рисувам,харесвам цветята и щом едно съчетание е живо и го има в природата ме влече ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Декември 16, 2013, 08:49:09 pm »
Мдааа, на твоя фон ще да съм голяма консерва  ;D

В края на миналата седмица си купих черна раздърпана плетена блуза, днес - черна ажурна туника. Направо съм на погребална вълна с тоя Сатурн на АС.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #71 -: Декември 16, 2013, 08:57:13 pm »
Аа и аз със Сатурн в/у Венера се сдобих с 3 черни рокли.Ще кажеш,че все по погребения ме канят :unsure:Не знам кво ще ги правя,едната кожената освен да я облека на опелото на някой садо-мазохист ;D

« Отговор #72 -: Декември 16, 2013, 08:59:07 pm »
Вземай един камшик, размятвай го и бъди лоша кака!

« Отговор #73 -: Декември 16, 2013, 08:59:36 pm »
Аа и аз със Сатурн в/у Венера се сдобих с 3 черни рокли.Ще кажеш,че все по погребения ме канят :unsure:Не знам кво ще ги правя,едната кожената освен да я облека на опелото на някой садо-мазохист ;D
  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #74 -: Декември 16, 2013, 09:01:00 pm »
Кой мъртвеца ли?Що да го мъча нали вече е умрял ;D

« Отговор #75 -: Декември 16, 2013, 09:02:28 pm »
Кой мъртвеца ли?Що да го мъча нали вече е умрял ;D

Ами зависи какви мажорни аспекти ти предстоят с тр. Плутон. Ако имаш някакви много важни скро време, току виж разбереш смисъла на това да мъчиш мъртъвци, с камшик, докато си облякла черна кожена рокля.  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #76 -: Декември 16, 2013, 09:07:38 pm »
Ами сега имам транзити,значи кво -ще обладавам мъртъвци с камшиче.Вярно,че май туй беше детската ми мечта ;D

« Отговор #77 -: Декември 16, 2013, 09:08:30 pm »
Ако се събудиш някоя нощ на непознато гробище вместо в удобното си легло, знай, че си имала някаква афера.  ;D ;D ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #78 -: Декември 16, 2013, 09:11:50 pm »
Брех,как се променя вкуса с годините,като прохождаща само за ангелско обладаване бях чувала...

« Отговор #79 -: Декември 17, 2013, 12:10:57 am »
Нямам представа коя е най-стилната зодия. За себе си знам, че имам хиляди снимки на дизайнерски колекции, които прилежно съхранявам :P .

Харесвам такива неща: