Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35375 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Стил
« Отговор #160 -: Декември 21, 2013, 02:02:05 pm »
Freya , в кой знак и дом ти е Венера и Луната ?
Четеш ми мислите...исках да пусна тема " фригидните в натала" по знак дом и аспекти...но прецених, че ще е грубо

Мацка с тези разсъждения според мен те чакат дълги години момински живот...Дано не съм познал и интуицията ми е неверна...
Пожалавам ти за пореден път да намериш това което искаш. Весели празници...

Ох Нерил, наистина съжалявам ако съм ти накърнила егото по някакъв начин, че изпитваш такава потребност да ме изкараш мен нещастна, фригидна и самотна ама не се чувствам такава  ;D Аз съм си жена изпълнена с живот и се радвам на слънцето на птичките и всичко що ме заобикаля, оценявам живота, така че тука си се объркал. Аз наистина казах това което мисля и чувствам, наистина подаръците са важен жест за мен и всеки път като гадже пропусне да ми подари нещо на рд или свети валентин го приемам кофти.. ако ти не разбра това което казвам, не мисля че проблема е в мен. Има много други хора, за които също така са от значение подаръците и такива жестове и не смятам че това ще ме направи дърта мома..  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Декември 21, 2013, 02:03:20 pm »
Кач пара е това кУте?...Сладко е ама ти имаш петичка у вас...нема ли да ти дойдат многинко още оне към групата?

Нериле, не казвам, че такова коте искам сега и веднага.  ;D

Бих го гледала при други обстоятелства, защото за такова животно също са нужни подходящи условия и стандарт. Като скъпото палто в гардероба ми, дето няма мегдан за него.  :blink:

А ако някой си мисли, че снобея с тия породисти котки, мога да кажа, че у нас съм прибрала и уличен помияр.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #162 -: Декември 21, 2013, 02:05:09 pm »
Фрея, пожелах ти весели празници и да намериш това което искаш...А ти ми пишеш фермани...:)
Кач пара е това кУте?...Сладко е ама ти имаш петичка у вас...нема ли да ти дойдат многинко още оне към групата?

Нериле, не казвам, че такова коте искам сега и веднага.  ;D

Бих го гледала при други обстоятелства, защото за такова животно също са нужни подходящи условия и стандарт. Като скъпото палто в гардероба ми, дето няма мегдан за него.  :blink:
Ами не знам, нямам животно в нас и не съм имал...Отговорност си е..определено..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Декември 21, 2013, 02:07:33 pm »
Ами не знам, нямам животно в нас и не съм имал...Отговорност си е..определено..:)

Отговорност, съобразяване и слугинаж. Случвало ми се е да поставям потребностите на котките пред моите лични.

И не са петичка, а шестичка вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #164 -: Декември 21, 2013, 02:18:01 pm »
Фрея, пожелах ти весели празници и да намериш това което искаш...А ти ми пишеш фермани...:)

Мисля че за трети път днес ми го пожелаваш.. явно изпитваш голяма нужда да си изкажеш мнението и то да е последна инстанция, като приключи разговора до там. Това е свободен форум и това, че ми пожелаваш весели празници не означава, че ще си млъкна и ще спра да пиша по темата ;D

И да кажеш, че ме мислиш за фригидна, самотна, нещастна, без стил и да ми пожелаеш весели празници, не е особено етично и искрено. Това е супер лицемерно, някой да се заяжда с теб в коментара си и накрая като завършек ти пожелае да си щастлив и да намериш това което искаш...  да знаеш, че никой няма да го приеме като искрено и по-добре не го казвай..

« Отговор #165 -: Декември 21, 2013, 02:21:07 pm »
АМи ен съм те наричал така...Ама много искаш да ми се докараш, недей така...нали не бях твой тип, а аз теб и на снимка не съм те виждал и не мога да го кажа...Споко локо...Не се нерви и пЕни..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #166 -: Декември 21, 2013, 02:28:31 pm »
Ето за тази рокля си бях купила преди време... на кензол. На моделката от снимката не й е така прилепнала и стои малко широка, иначе на живо стои хубаво  :blink: и с по-повдигащ сутиен бюстието стои добре.. малко циганско идва, но мен ме кефи ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #167 -: Декември 21, 2013, 02:32:18 pm »
Ето за тази рокля си бях купила преди време... на кензол. На моделката от снимката не й е така прилепнала и стои малко широка, иначе на живо стои хубаво  :blink: и с по-повдигащ сутиен бюстието стои добре.. малко циганско идва, но мен ме кефи ;D

Фрея..,ще ми отговориш ли? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #168 -: Декември 21, 2013, 02:33:05 pm »
Аз ти отговорих Марая, по-горе... Венера в Скорпион в 10ти и Луна в Риби в 3ти  :blink:
Защо? Какво ти дойде на ум?

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Декември 21, 2013, 02:38:30 pm »
Аз ти отговорих Марая, по-горе... Венера в Скорпион в 10ти и Луна в Риби в 3ти  :blink:

Това означава ли , че за теб стандарта определя начина ти и на общуване? В смисъл, ако някой е под твоя стандарт не общуваш..,както и над твоя стандарт...
Харесваш ли картините на маринистите?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #170 -: Декември 21, 2013, 02:50:29 pm »

Това означава ли , че за теб стандарта определя начина ти и на общуване? В смисъл, ако някой е под твоя стандарт не общуваш..,както и над твоя стандарт...

Хм, накара ме да се замисля... но чакай, за какъв стандарт говориш.. ако става въпрос за материален и тнт.. Не, в никакъв случай не определя дали ще общувам с хората. Мога да водя интересен разговор както с клошар на улицата, така и с бизнесмен на коктейл  :blink:  Като дете имах една приятелка, с която веднъж като излязохме да играем пред блока, тя видя че играя и с едни други деца, дръпна ме на старани и каза, че те са бедни и тя не се събира с такива и трябва да избера между нея и тях. Повече не я видях  ;D
Що за ограничени родители има, за да й насадят такова ужасно мислене и това е нещо, което би ме спряло да контактувам с хората, в случая с нея.

А иначе, не е учудващо че хора с висок материален статус също могат да са много духовни и ерудирани, така че не, няма значение това.

Да, харесвам картините на маринистите, като тинейджърка бях направила копие на картина на Айвазовски - деветия вал. Страхотно живописно море!!

П.С. Венера ми е упр. на 5ти и 10ти а Рак е затворен знак в 7ми
« Последна редакция: Декември 21, 2013, 02:59:25 pm от Freya »

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Декември 21, 2013, 03:53:15 pm »

Хм, накара ме да се замисля... но чакай, за какъв стандарт говориш.. ако става въпрос за материален и тнт.. Не, в никакъв случай не определя дали ще общувам с хората. Мога да водя интересен разговор както с клошар на улицата, така и с бизнесмен на коктейл  :blink:  Като дете имах една приятелка, с която веднъж като излязохме да играем пред блока, тя видя че играя и с едни други деца, дръпна ме на старани и каза, че те са бедни и тя не се събира с такива и трябва да избера между нея и тях. Повече не я видях  ;D
Що за ограничени родители има, за да й насадят такова ужасно мислене и това е нещо, което би ме спряло да контактувам с хората, в случая с нея.

А иначе, не е учудващо че хора с висок материален статус също могат да са много духовни и ерудирани, така че не, няма значение това.

Да, харесвам картините на маринистите, като тинейджърка бях направила копие на картина на Айвазовски - деветия вал. Страхотно живописно море!!

П.С. Венера ми е упр. на 5ти и 10ти а Рак е затворен знак в 7ми

Благодаря за отговора ... :blink:
Сигурна бях,че нещо има връзка със 7-ми дом...
Един съвет../макар,че работата ми като консултант не ми позволява безплатни съвети или непоискани... ;D :P/...опитай се да не бъдеш крайна по отношение на 7-ми..,за да допуснеш светлината в 1-ви.

Работата ти свързана ли е с творчество? :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #172 -: Декември 21, 2013, 04:08:24 pm »
Един съвет../макар,че работата ми като консултант не ми позволява безплатни съвети или непоискани... ;D :P/...опитай се да не бъдеш крайна по отношение на 7-ми..,за да допуснеш светлината в 1-ви.

Благодаря ти за съвета  :blink: напоследък май много съвети ми дават, но съм благодарна и ги приемам с радост.
За работата, това вече доста пъти го обсъждах във форума, да, свързана е с творчеството,(Венера упр. на 5ти и 10ти в 10ти, в съвпад с Плутон) ето я и темата където съм си пуснала някои от "работните творби" http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6414.0.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Декември 21, 2013, 04:15:22 pm »

Благодаря ти за съвета  :blink: напоследък май много съвети ми дават, но съм благодарна и ги приемам с радост.
За работата, това вече доста пъти го обсъждах във форума, да, свързана е с творчеството,(Венера упр. на 5ти и 10ти в 10ти, в съвпад с Плутон) ето я и темата където съм си пуснала някои от "работните творби" http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6414.0.html

Ахааа...ето кой ще ми направи ангелче на гърба... :P

« Отговор #174 -: Декември 21, 2013, 05:06:20 pm »
Ей, Нерил, не пропускаш ден без да се заядеш с някоя жена от форума. Брей чудо, брей нещо. Това по твоята логика на съдържателни психоанализи за некомпенсируемите липси в емоционалния и интимния живот нали няма нужда да ти пиша какво означава? ;D

« Отговор #175 -: Декември 21, 2013, 05:08:26 pm »
Ей, Нерил, не пропускаш ден без да се заядеш с някоя жена от форума. Брей чудо, брей нещо. Това по твоята логика на съдържателни психоанализи за некомпенсируемите липси в емоционалния и интимния живот нали няма нужда да ти пиша какво означава? ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D Право в 10ката!  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #176 -: Декември 22, 2013, 02:11:07 pm »
МАцко те се занимават с мен, а в конкретният случай е видно, че и тема ми пуска и отговаря...Така че не ти разбирам питането..:)

« Отговор #177 -: Декември 23, 2013, 03:37:38 pm »
Аууу сънмуун, дългата рокля в топло кафеникаво и сиво мнооого ми хареса  :blink: Определено бих я носила лятото, само че с ниски сандали и то като ежедневен стил. Много харесвам точно такъв тип изрязано деколте без презрамки и дълги свободни рокли/поли, много добре стоят и ме правят по-стройна.. иначе останалите никога не бих помислила да ги облека даже  ;D

Но като гледам дизайнера, тази рокля ще струва едно 500лв, които никога не бих ги дала за нещо такова. Струва ми се направо неестествено..

Аз до колкото познавам ценовият диапазон, тази рокля ще е 2х500 ;D .

Ами не можеш да си позволиш,за да дадеш толкова за рокля или нямаш приятел с такива възможности, заради това...Не го казвам за да се обидиш

Ама как го каза, все едно е срамно да не можеш да си позволиш рокля за 1000 лв., при това ежедневна ;D. То все едно в България много хора могат да си го позволят...Дори родните "звезди" като гледам как ходят облечени ми става ясно, че истински дизайнерски дрехи май не са и пробвали :rolleyes: .

« Отговор #178 -: Декември 23, 2013, 03:59:02 pm »
Впрочем, онзи ден е имало някакви награди за Български модни икони - http://news.fashion.bg/article/8536/7/izbraha-novite-BG-modni-ikoni-2013. Горко ни ако това са ни модните икони ;D . Само Мариан Кюрпанов е облечен стилно. Евгения Живкова пък никога не бих я нарекла модна икона, много е демоде, липсва й въобръжение - червена рокля + червена чанта + червени обувки, извади ми очите тая жена ;D !

Поне имаме една българска дизайнерка, Невена Николова, която прави доста добри неща. Наскоро четох, че актрисите от "Имението Даунтън" носели нейни рокли в една фотосесия.

« Отговор #179 -: Декември 23, 2013, 04:50:42 pm »
Впрочем, онзи ден е имало някакви награди за Български модни икони - http://news.fashion.bg/article/8536/7/izbraha-novite-BG-modni-ikoni-2013. Горко ни ако това са ни модните икони ;D . Само Мариан Кюрпанов е облечен стилно. Евгения Живкова пък никога не бих я нарекла модна икона, много е демоде, липсва й въобръжение - червена рокля + червена чанта + червени обувки, извади ми очите тая жена ;D !

Поне имаме една българска дизайнерка, Невена Николова, която прави доста добри неща. Наскоро четох, че актрисите от "Имението Даунтън" носели нейни рокли в една фотосесия.

Наистина ли?! На острова Даунтън Аби има изключително висок рейтинг, аз също съм голям почитател на сериала!
Много би ми станало приятно, ако наистина актьорите са носели облекла на български дизайнер :blink:
А и е крайно време да се чуе нещо по-позитивно за българската националност, че освен с грабене на социални помощи в чужбина, българите не са популярни с друго.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!