Аз ти отговорих Марая, по-горе... Венера в Скорпион в 10ти и Луна в Риби в 3ти :blink:
Защо? Какво ти дойде на ум?
Това означава ли , че за теб стандарта определя начина ти и на общуване? В смисъл, ако някой е под твоя стандарт не общуваш..,както и над твоя стандарт...
Харесваш ли картините на маринистите?
Хм, накара ме да се замисля... но чакай, за какъв стандарт говориш.. ако става въпрос за материален и тнт.. Не, в никакъв случай не определя дали ще общувам с хората. Мога да водя интересен разговор както с клошар на улицата, така и с бизнесмен на коктейл :blink: Като дете имах една приятелка, с която веднъж като излязохме да играем пред блока, тя видя че играя и с едни други деца, дръпна ме на старани и каза, че те са бедни и тя не се събира с такива и трябва да избера между нея и тях. Повече не я видях
Що за ограничени родители има, за да й насадят такова ужасно мислене и това е нещо, което би ме спряло да контактувам с хората, в случая с нея.
А иначе, не е учудващо че хора с висок материален статус също могат да са много духовни и ерудирани, така че не, няма значение това.
Да, харесвам картините на маринистите, като тинейджърка бях направила копие на картина на Айвазовски - деветия вал. Страхотно живописно море!!
П.С. Венера ми е упр. на 5ти и 10ти а Рак е затворен знак в 7ми