Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29493 Прегледи
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #80 -: Декември 16, 2013, 06:58:59 pm »
Забавно е.  ;D ;D На мен, откакто ходя с един черен шлифер зимата, ми викат Хитлер.  :85: :85: Какво приотив моята особа имат, не знам.  ;D ;D

« Отговор #81 -: Декември 16, 2013, 07:10:42 pm »
А казваха ли ти Sieg hail, когато вдигнеш ръка за поздрав?  ;D ;D ;D

« Отговор #82 -: Декември 16, 2013, 07:19:25 pm »
Упражнявай се още, значи!  ;D ;D ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #83 -: Декември 16, 2013, 11:27:14 pm »
телците са материалисти
водолеите са интересчии
лъвовете са надути
раците са коварни и прикрити
козирог са сухари праснати в главата
девите са критични мрънкала

до тук стигнах..  ;D
някой ще го довърши ли?

« Отговор #84 -: Декември 16, 2013, 11:51:28 pm »
близнаците са клюкари и интриганти
везните за бездушни курвари
скорпионите са прикрити самодеструктивни лигльовци
стрелците са дървени философи
рибите не знаят на кой свят се намират. 

Щом толкова държите.  ;D ;D ;D

МОЛЯ, ако не съм обидила някого, търпеливо да си изчака реда, все някога ще дойде.  ;D ;D ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #85 -: Декември 17, 2013, 12:28:45 am »
е някой да каже и за овен, че не ми идва...  ;D

« Отговор #86 -: Декември 17, 2013, 12:33:19 am »
Управляват частта на тялото, която при тях служи само за украса.  :blink:

« Отговор #87 -: Декември 17, 2013, 06:51:38 am »
Пускам синастрия с един мъж,който ми е страшно антипатичен...В негово присъствие чувствам напрежение.Чудя се дали е взаимно  :rolleyes: Изпитвам порив да му направя някаква мизерия...Ужасссс!
Проблемът не е в него, а в твоя телевизор  ;D
ако ти си в червено по картата, а неговия натал е реален- определено искаш да блестиш, по-активна си, склонна към агресия и направо си се качила на главата на човека- твоя първодомен Марс му е кацнал на МЦ  ;D
Часа му на раждане не е точен,Акрукс. Гледай аспектите. Не домовете. И виж. Лината му как атакува осмия ми дом! И не само тя...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #88 -: Декември 17, 2013, 12:03:27 pm »
Ето я синастрията. За Венера бях сигурна че ще има квадрати, ето че и с Меркурий. За това и изказванията ти не ми допадат.
Хах, в книгата за синастрия на Авесалом Подводни пише, че синастрично Слънце в 8д дава непоносимост към притежателя на Слънцето, а виждам в приложената синастрия, че на Нерил Слънцето попада в твоя 8-ми дом, затова :blink:

аха,, определено става въпрос за този негов стелиум, това Слънце, Венера и Меркурий там. Че и ретро Меркурий, който прави изказванията му досадни. Но не е само до картата, може би и до нивото на израстване. На мен ми се струва, че сякаш Нерил изобщо не е толкова самоуверен, колкото си дава вид, а го прави за да избива комплекси. И ми идва някакси натягащ се все едно се бие в гърдите, че е велик, а през това прозира неговата несигурност. (Сори, Нерил, не искам да те обидя ама аз така го усещам, поне виртуално) И защото за мен хората които са самоуверени, им личи, не е нужно да го казват и да парадират с това, и това поведение ми се набива на очи.
Но и други Лъвове познавам, не са ме дразнили, не е само по слънцето.

« Отговор #89 -: Декември 17, 2013, 12:30:00 pm »
И аз съм напълно съгласна с теб, Фрея, и на мен това са ми впечатленията от него. Аз попринцип се разбирам с лъвове, имам Марс и Венера там, разбирам им самоуереността и от къде идва, но при Нерилчо личи чистата комплексарщина. Хубава комбинация Слънце и Луна, но точно той е едно от потвържденията, че не е важно само какво имаме в картата си, а как го отработваме.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #90 -: Декември 17, 2013, 01:02:02 pm »
Неговото Слънце е прекалено силно. На трон по знак в екзалация по дом 1-ви - за всички е видно това Слънце; освен това то прави широк съвпад с Юпитер и паралел с Юпитер (удвоява се силата на аспекта от "надуваемия" Юпитер) Така че прекалено силна планета не е добре(според мен), защото е без контрол и трудно се отработва. Предполагам, че и една тронова Луна в ъглов дом и правеща съвпади с Юпитер и какво ли още не щеше да е дразнеща. ;)
Не е чак толко лош Нерил! ...

Вярвам, че е добър човек, много повече отколкото показва:) Но като всеки лъв , със слънце в 1ви дом .. ще иска да блести, да бъде център на внимание:) не мисля, че е комплексар, просто е открит, директен и не му пука:) няма лошо :)
приемете го такъв какъвто е :)

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #91 -: Декември 17, 2013, 01:26:16 pm »
Бас ловя, че му харесва да го коментираме. ;D

100%  ;D

по темата ..
хората, които ме дразнят имат слънце в напрегнат аспект с марса ми , или към луната ми някой квадрат.. Но май и се привличам от такива  :o

майка ми много ме изнервя , нейния сатурн е в опозиция с луната и мерка ми , сатурн и е върху моя марс - действа ми ограничаващо и не възприема всезнаещия ми мерк  ;D
Но пък от друга страна я харесвам, готинка е, нищо, че е като кисела краставичка  ;D
Просто не трябва да я виждам често:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #92 -: Декември 17, 2013, 02:24:38 pm »
Ами кеф да ме коментират, никак даже, псинало ми е...Наете ли колко пъти ми е идвало по заведения и разни други места да ме гледат и някак си да не мога да остана анонимен...
А които ме мисли за комплексар си техна работа, май ми се кефят да се дракат с мен...
Ми всеки аутсайдер иска да играе мач с Реал Мадрид...:)
« Последна редакция: Декември 17, 2013, 02:29:07 pm от Нерил »
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #93 -: Декември 17, 2013, 02:32:36 pm »
И Касиус Клей е бил най великият боксьор....Не знам дали знаеш, но заради това, че отказали да го преименуват и заради това че приема исляма губи всичко пари титла ВСИЧКО...Но в крайна сметка отстоява позицията си...Мисля така и трябва
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #94 -: Декември 17, 2013, 02:43:30 pm »
Нищо, че е негре, а аз нямам високо мнение за тях, в Африка и Южна Америка съм бил и преките ми впечатления са такива, но този човек освен всичко е имал и има позиция независимо от паркинсона до ден днешен си е ВЕЛИК!!!
В случаят след като една женица и нейната последователка ми отвориха тема и във връзка с Касиус Клей, казвам следното:
Независимо, че Касиус Клей и Джо Фрейзър са били врагове на ринга са се уважавали и били приятели и единият е признавал качествата на другия независимо от омразата!!
Джо Фрейзър даже е помагал с пари на Клей, докато е бил в безизходица!..:)
В моя случай аз съм признавал качествата и в живота и тук във форума на всеки един, независимо симпатичен или не!!!

« Отговор #95 -: Декември 17, 2013, 02:54:04 pm »
Ами не е така...Аз нямам твоите знания, както и на Лили, Джъст, Краби, ЯЯ,ХТЗ преди Смарта пишеше и съм го признавал...Факт!!!
Никога не съм нападал без лично да са ме предизвикали, но това няма общо-професионализма с личните качества. Не е ли така?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #96 -: Декември 17, 2013, 03:06:09 pm »
. И ми идва някакси натягащ се все едно се бие в гърдите, че е велик, а през това прозира неговата несигурност.
това не е защото има Слънце в лъв, а АСЦ в лъв- Мохамед Али е с АСЦ в лъв и преди всеки боксов мач се биел по гърдите пред журналистите "Аз съм най-добър!"  :blink:
Сигурно си права, първо усещаме хората по Асц, после Слънце, Венера и т.н.т.. и ако някой ни дразни вероятно някое от тях прави аспект към наша лична планета примерно. В случая с мен и Нерил - квадрати от всичките към моя съвпад венера плутон..

Някой дразни ли ми се на мен че да си пуснем една синастрия? сериозно?

« Отговор #97 -: Декември 17, 2013, 03:08:07 pm »
. И ми идва някакси натягащ се все едно се бие в гърдите, че е велик, а през това прозира неговата несигурност.
това не е защото има Слънце в лъв, а АСЦ в лъв- Мохамед Али е с АСЦ в лъв и преди всеки боксов мач се биел по гърдите пред журналистите "Аз съм най-добър!"  :blink:
Сигурно си права, първо усещаме хората по Асц, после Слънце, Венера и т.н.т.. и ако някой ни дразни вероятно някое от тях прави аспект към наша лична планета примерно. В случая с мен и Нерил - квадрати от всичките към моя съвпад венера плутон..

Това, че Сатурн е в Плутон не знам какво те дразни в мен и не ми дреме никак даже...Може би съм написал неща които ти няма как да направиш, а искаш в този живот не знам...Ако вярваш в друг живот изчакай малко има няма 100 години и пак ще си пишеме..:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #98 -: Декември 17, 2013, 03:15:30 pm »

Това, че Сатурн е в Плутон не знам какво те дразни в мен и не ми дреме никак даже...Може би съм написал неща които ти няма как да направиш, а искаш в този живот не знам...Ако вярваш в друг живот изчакай малко има няма 100 години и пак ще си пишеме..:)
Да, най-добре да го оставим за някой друг живот, в който ти ще си шофьор на такси и аз ще мина покрай теб с новото ми порше, опръсквайки те с кал от локва  :P Без дори да забележа..
Бтв, аз не се сравнявам с теб че нещо което ти имаш да искам аз да постигна..

*

Asol

• 4140
« Отговор #99 -: Декември 17, 2013, 03:21:57 pm »
Фрея, не харесваме и разбираме това не прилича на нас и обратното.