Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29543 Прегледи
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #120 -: Декември 18, 2013, 03:51:59 pm »
Все си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла.
Е, вече е факт.  ;D

Виж сега, Лили, ти си почти омъжена жена. Трябва да си с преклонена глава, за да те `ареса момъка и да те вземе. Иначе оставаш валат....
Много ви се проточи договорката, влиза в 3ти сезон... Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките  ;D

Не ща такива с преклонена глава. А блага ракия… силно се надявам да не е блага, че ако трябва да уча Лили на всичко, много работа ще ми се отвори ;D

« Отговор #121 -: Декември 18, 2013, 03:55:22 pm »
Ще ми се да знам с Акрукс каква синастрия имаме. Отношението ми към нея е нулево, но засега нищо не подсказва, че предстои началото на едно красиво приятелство.

Не ви знам синастрията, но доколкото се сещам, с нея имаме точен съвпад Луна/Слънце - в един знак и един градус. :))

Слънчев Рак ли е, или Лунен Овен? И в двата случая би следвало да не си лазим толкова по нервите.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #122 -: Декември 18, 2013, 03:57:23 pm »
На Акрукс Слънцето май е около 10' Везни.Ти кво имаш наблизо Соник ;D

« Отговор #123 -: Декември 18, 2013, 04:03:54 pm »
На Акрукс Слънцето май е около 10' Везни.Ти кво имаш наблизо Соник ;D
8° вляво — АЦ, 8° вдясно — Марс. Тригонира ми точно Юпитера. Хм…

« Отговор #124 -: Декември 18, 2013, 04:05:20 pm »
Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките  ;D

Не ме ще заради котките.  :-[  :73:
Са па котаците виновни...Ми вземете се пък каквот стане...Само да не се откажете, заради глупост и липса на търпение...В същност точно аз да давам акъл за връзки трудна работа..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Декември 18, 2013, 04:06:26 pm »
Слънчев Рак ли е, или Лунен Овен? И в двата случая би следвало да не си лазим толкова по нервите.

С Луна в 7 гр. Овен. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Декември 18, 2013, 04:08:34 pm »
А блага ракия… силно се надявам да не е блага, че ако трябва да уча Лили на всичко, много работа ще ми се отвори ;D

Ти пък на какво ще ме учиш? (следва "стойка Ф"  ;D)

Как се пие блага ракия ли или как се прави?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #127 -: Декември 18, 2013, 04:13:01 pm »
Все си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла.
Е, вече е факт.  ;D

Виж сега, Лили, ти си почти омъжена жена. Трябва да си с преклонена глава, за да те `ареса момъка и да те вземе. Иначе оставаш валат....
Много ви се проточи договорката, влиза в 3ти сезон... Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките  ;D

Не ща такива с преклонена глава. А блага ракия… силно се надявам да не е блага, че ако трябва да уча Лили на всичко, много работа ще ми се отвори ;D

аз на теб така и не ти знам картата.... да не се окаже, че бутам Лили доброзорно в ръцете на вълка...  :angry: Ти да не си Скорпион?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #128 -: Декември 18, 2013, 04:13:50 pm »
Нериле,викаш и да се женят и да не,все ще се напием,а ;DМоже и една лула с тамян да изпушим ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #129 -: Декември 18, 2013, 04:16:15 pm »
Всъщност, Марая запрати сапунката на Лили в друго битие и те пак намериха фронт, на който да се вихрят.... Ето, това е любов от небесата  :57:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #130 -: Декември 18, 2013, 04:17:13 pm »
аз на теб така и не ти знам картата.... да не се окаже, че бутам Лили доброзорно в ръцете на вълка...  :angry: Ти да не си Скорпион?

Съм, съм ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Декември 18, 2013, 04:18:14 pm »
Ела, кумчо Вълчо, да ме изядеш  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #132 -: Декември 18, 2013, 04:19:04 pm »
Нериле,викаш и да се женят и да не,все ще се напием,а ;DМоже и една лула с тамян да изпушим ;D
Много ясно....Наркотици не пия обаче...против съм..:)Аз ти предложих, ако си от Сф да излезем и да се наковеме, ама ти нищо не каза...Убеден съм, че ще се скупам от смях с теб и ще измисляме на околните хора капани...:)
Ама тези двамата нема ли да се вземат вече..Соник и Лил..Ти нищо не правиш, за разлика от ЯЯ виж как им помага на хората..а ти дремеш.:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #133 -: Декември 18, 2013, 04:24:51 pm »
А, то това е непоискано добро, после аз ще пера пешкири.... има ли Овен и Скорпион намесени... хем съм с Овнешка Луна и афинитет към Скорпионите...  :angry: Ми да ходя да купувам поне омекотител.

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #134 -: Декември 18, 2013, 04:27:21 pm »
Всъщност, Марая запрати сапунката на Лили в друго битие и те пак намериха фронт, на който да се вихрят.... Ето, това е любов от небесата  :57:
Жива е темата,но ако се възнесе,ще направим  3та!

« Отговор #135 -: Декември 18, 2013, 04:31:24 pm »
А, то това е непоискано добро, после аз ще пера пешкири.... има ли Овен и Скорпион намесени... хем съм с Овнешка Луна и афинитет към Скорпионите...  :angry: Ми да ходя да купувам поне омекотител.

Какви пешкири, ти водиш уъркшопа, не помниш ли :blink: Или "омекотител" е кодова дума?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #136 -: Декември 18, 2013, 04:36:02 pm »
За теб паролата е втвърдител  ;D

За темата на Лили - мислих, че е в Свободни дискусии, щото не я виждам да шава наоколо..... Ма аз не съм оп подробностите по принцип  ;) ;D

А Шопенхауер

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #137 -: Декември 18, 2013, 04:41:28 pm »
Аз ли дремя?Нали им предлагам камшици,джиджи биджи,ама те дремят.Явно само приказки им стига.Надтелесни са :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #138 -: Декември 18, 2013, 04:43:51 pm »
Може да си падат по тантричен секс

А Шопенхауер

« Отговор #139 -: Декември 18, 2013, 04:52:29 pm »
Аз ли дремя?Нали им предлагам камшици,джиджи биджи,ама те дремят.Явно само приказки им стига.Надтелесни са :P
Може да си падат по тантричен секс
Ами надтелесни и тантри чакричени сексове не разбирам...няма как да се включа в темата..:)