Цитат на: Lillie в Декември 18, 2013, 10:52:28 amВсе си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла. Е, вече е факт. Виж сега, Лили, ти си почти омъжена жена. Трябва да си с преклонена глава, за да те `ареса момъка и да те вземе. Иначе оставаш валат.... Много ви се проточи договорката, влиза в 3ти сезон... Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките
Все си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла. Е, вече е факт.
Цитат на: Sonic_Pro в Декември 18, 2013, 03:41:27 pmЩе ми се да знам с Акрукс каква синастрия имаме. Отношението ми към нея е нулево, но засега нищо не подсказва, че предстои началото на едно красиво приятелство.Не ви знам синастрията, но доколкото се сещам, с нея имаме точен съвпад Луна/Слънце - в един знак и един градус.
Ще ми се да знам с Акрукс каква синастрия имаме. Отношението ми към нея е нулево, но засега нищо не подсказва, че предстои началото на едно красиво приятелство.
На Акрукс Слънцето май е около 10' Везни.Ти кво имаш наблизо Соник
Цитат на: Yaya в Декември 18, 2013, 03:44:15 pmСоник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките Не ме ще заради котките. :73:
Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките
Слънчев Рак ли е, или Лунен Овен? И в двата случая би следвало да не си лазим толкова по нервите.
А блага ракия… силно се надявам да не е блага, че ако трябва да уча Лили на всичко, много работа ще ми се отвори
Цитат на: Yaya в Декември 18, 2013, 03:44:15 pmЦитат на: Lillie в Декември 18, 2013, 10:52:28 amВсе си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла. Е, вече е факт. Виж сега, Лили, ти си почти омъжена жена. Трябва да си с преклонена глава, за да те `ареса момъка и да те вземе. Иначе оставаш валат.... Много ви се проточи договорката, влиза в 3ти сезон... Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките Не ща такива с преклонена глава. А блага ракия… силно се надявам да не е блага, че ако трябва да уча Лили на всичко, много работа ще ми се отвори
аз на теб така и не ти знам картата.... да не се окаже, че бутам Лили доброзорно в ръцете на вълка... :angry: Ти да не си Скорпион?
Нериле,викаш и да се женят и да не,все ще се напием,а ;DМоже и една лула с тамян да изпушим
Всъщност, Марая запрати сапунката на Лили в друго битие и те пак намериха фронт, на който да се вихрят.... Ето, това е любов от небесата :57:
А, то това е непоискано добро, после аз ще пера пешкири.... има ли Овен и Скорпион намесени... хем съм с Овнешка Луна и афинитет към Скорпионите... :angry: Ми да ходя да купувам поне омекотител.
Аз ли дремя?Нали им предлагам камшици,джиджи биджи,ама те дремят.Явно само приказки им стига.Надтелесни са
Може да си падат по тантричен секс