Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29530 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #140 -: Декември 18, 2013, 04:55:04 pm »
Казват, че било ОООРГА-З-МЕ-НО  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #141 -: Декември 18, 2013, 04:58:29 pm »
Може да си падат по тантричен секс

Падаме си :rolleyes:

« Отговор #142 -: Декември 18, 2013, 05:04:15 pm »
Казват, че било ОООРГА-З-МЕ-НО  ;D
Ами не знам, а и не искам и да знам.....традиционалист съм начи...пуууу
Май е за напреднали тази фаза....Добре, че гаджето ми не е на тази вълна, че иначе ще и пожелая успех другаде...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #143 -: Декември 18, 2013, 05:10:52 pm »
По-добре елате в др. тема,че кофти налазихме тук.Там минава по-незабелязано.

« Отговор #144 -: Декември 18, 2013, 05:14:03 pm »
Ами то самото заглавие на темата е бякак хейтърско, а всички я направиха да е положителна....Мисля няма лошо..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #145 -: Декември 18, 2013, 05:15:27 pm »
По-добре доброволно, отколкото Марая да размаха/яхне метлата, Нериле :)

« Отговор #146 -: Декември 18, 2013, 05:17:29 pm »
Ми щом я кефи...да го направи...Но пак казвам самата тема е хейтърска и според мен безмислена...Само, че участниците в нея я направиха кют...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #147 -: Декември 18, 2013, 05:28:13 pm »
темата си е супер,това е реалността - има хора, които ти харесват и такива които -не. да се обясни астрологично е полезно и интересно.
за хейтърска може да мине и темата ти за вицовете за евреи...като се има предвид и снимката ти като хитлер ..,ммм много си ми съмнителен....
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #148 -: Декември 18, 2013, 05:29:57 pm »
Хахахаххаха...ами съмняваи си се...кой ти спори..:)))
И снимката ми не е като Хитлер, ами като офицер от СС...Общото между мен и Фюрера е Луната в Козирог...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #149 -: Декември 18, 2013, 09:28:25 pm »
Вицове за евреи?
Като изключим нахлуването в съседни държави и Русия, че ми е на сърце, аз до известна степен подкрепям Хитлер за позицията му за евреите. Само че много брутално е подходил.... Де да знам, може би ако беше поработил върху нова парична система, щеше да ги унищожи до крак, ама той с рогата напред... Овнешка му работа. Иначе е имал доста задълбочени изследвания в езотериката - цял отдел се е занимавал с това. Интересни са и резултатите от работата на кръга Врил....
Нерил, браво, приветствам хора, които се интересуват от нестандартна информация.

При мен Уран е във 2 дом - аз скъсвам със статуквото, както твърди Лиз Грийн. Ако добре съм запомнила  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #150 -: Декември 19, 2013, 08:41:52 am »
Аз лично евреите ги уважава, защото са умни и рабтливи. В историята на този народ са ги гонели и клали, още от римско време, а са оцелели.
А Фюрера ме кефи, защото е искал да унищожи Империята на Злото- Раша( Русия)..:)
Но освен зулумите е финансирал много учени, като Вернер фон Браун, униформите на СС ги е шиел Хюго Бос, колата Фолксваген, създателят на генното инженерство доктор Менгеле и тн...
А това, че някоя ме сравнява от една снимка на едно парти с некой си говори за самата нея колко и е акъла..:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #151 -: Декември 19, 2013, 09:01:46 am »
А, виж, говориш с отявлен русофил....  и анти-американски настроен човек. Помисли, преди да продължиш  ;D Аз си тача корените....
Уран У4 във 2 дом.... няма много проявление, но си признавам - на моменти съм расист, ксенофоб, националист.... зависи дали някой навлезе в моя периметър. Иначе, уважавам всяка народност, която уважава собствения си бит и традиции. Но да ми налагат чужди ценности - НЕ, МЕРСИ!!!

А Шопенхауер

« Отговор #152 -: Декември 19, 2013, 09:09:36 am »
Темата е хейтърска...Аз също си падам хейтър за мангустите и катраниците (негретата ) ама в крайна сметка имам една теория на база мой наблюдения...Където има негри, южноамериканци и руснаци, няма как да има икономическа мисъл и развитие на икономиката..:) Историята го показва..:)
Иначе ми е все тая кой къв е..:) Днес съм в настроение и нямам никакво намерение да се чепкам или убеждавам никой за нищо..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Декември 19, 2013, 09:13:14 am »
Като гледам и България не е прокопсала, пък няма негри, южноамериканци и руснаци.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #154 -: Декември 19, 2013, 09:19:24 am »
А аз като гледам няма го бай Весо да вкара някоя теория за конспирация, за Билдеберги, франко масони и франо магарето..:))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Декември 19, 2013, 09:20:21 am »
Прав си, франкомасоните са виновни за всичко!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #156 -: Декември 19, 2013, 09:20:49 am »
Замисълът на темата е добър, но лаф моабета излезе на преден план.

« Отговор #157 -: Декември 19, 2013, 09:23:19 am »
И най вече франко магарето!!!...хахахахаха
Замисълът на темата е добър, но лаф моабета излезе на преден план.
Ами странно ми е как може да не харесваш някого, който не си виждал, най малкото...
Прави ми впечатление, че масово хората като ги попиташ за някой си, винаги казват какво НЕ харесват в него, а не какво ХАРЕСВАТ в него...Всеки все има нещо положително като качество. За мен лично само слабаците в живота и натала 1рво не харесват..:)

*

Asol

• 4140
« Отговор #158 -: Декември 19, 2013, 09:34:57 am »
Не ти ли се е случвало без да познаваш някого  и да си разменил дума с него и да го виждаш за сефте, да ти е неприятен ?

« Отговор #159 -: Декември 19, 2013, 09:37:03 am »
Не ти ли се е случвало без да познаваш някого  и да си разменил дума с него и да го виждаш за сефте, да ти е неприятен ?
Не, разбира се. Даже точно обратното, някой не го харесват и одумват и после се оказва малко по различно от описанието...
Странно ми е това да ми е неприятен някой или някоя без причина