Здравей Гост

Астроперсонажи от любими книги

• 55 Отговора
  • 13336 Прегледи
Re: Астроперсонажи от любими книги
« Отговор #40 -: Януари 09, 2014, 05:15:15 pm »
Това вече е някакво изкривяване. Аз и в комуникация с непознати засичам аспекти и знаци. Не само при гледане на филми, четене на книги.  ;D

Понякога се чудя дали има автори, които първо правят психологически издържан портрет на героите и чак после описват какво се случва с тях?

« Отговор #41 -: Януари 09, 2014, 05:16:22 pm »
Това вече е някакво изкривяване. Аз и в комуникация с непознати засичам аспекти и знаци. Не само при гледане на филми, четене на книги.  ;D

Понякога се чудя дали има автори, които първо правят психологически издържан портрет на героите и чак после описват какво се случва с тях?
Стивън Кинг особенно в Мъртвата зона, целувай ръка за инфото и прочети книгата, ако не си де ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #42 -: Януари 09, 2014, 05:49:55 pm »
Любимка ми е Пипи,чета я всяка година :PОбаче сложен букет е Пипи,съставен не от 1 доминиращ цвят.Някакви идеи,трудно ми е да определя?Май само Сатурн и Плутон не се усещат или поне не по познатия начин.

« Отговор #43 -: Януари 09, 2014, 05:57:38 pm »

Стивън Кинг особенно в Мъртвата зона, целувай ръка за инфото и прочети книгата, ако не си де ;)

"The Green Mile" ми хареса много. В печатен вид обаче Стивън Кинг не ми допада, не знам защо.

Любимка ми е Пипи,чета я всяка година :PОбаче сложен букет е Пипи,съставен не от 1 доминиращ цвят.Някакви идеи,трудно ми е да определя?Май само Сатурн и Плутон не се усещат или поне не по познатия начин.

Дай пет! Мисля, че Пипи е Стрелец като цяло, но има една много особена логика, която не мога да прикача към никоя планета или аспект.

« Отговор #44 -: Януари 10, 2014, 11:17:35 am »
Майкъл Корлеоне според вас, какви астро аспекти има?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #45 -: Януари 10, 2014, 11:31:43 am »

Старият кръстник ми изглежда по-козирожки, а Майкъл по-скорпионски. Конкретно — ще измисля след малко :)

« Отговор #46 -: Януари 10, 2014, 11:32:38 am »

Старият кръстник ми изглежда по-козирожки, а Майкъл по-скорпионски. Конкретно — ще измисля след малко :)
И според мен е скорпи. А брат му Сантино според мен си е чист Лъв.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #47 -: Януари 10, 2014, 11:42:10 am »
За мен Сони е овен на квадрат.Може да има аспект марс/уран или марс/плутон.Майкъл -много скорпион+още нещо важно ;D

« Отговор #48 -: Януари 10, 2014, 11:57:16 am »
За мен Сони е овен на квадрат.Може да има аспект марс/уран или марс/плутон.Майкъл -много скорпион+още нещо важно ;D
Май да като се замисля, права си ;)
А от Усещане за жена полковника, вече не може да му се отрече лъфффското...Не знам, ама този филм и Адвокат на дявола са ми любими ;)

« Отговор #49 -: Януари 10, 2014, 12:01:43 pm »

Овен е, и аз така мисля. Онзи, дето го прескочиха за дон — Риби примерно. Какво е това важното нещо? :) А Пипи?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #50 -: Януари 10, 2014, 12:05:39 pm »

Овен е, и аз така мисля. Онзи, дето го прескочиха за дон — Риби примерно. Какво е това важното нещо? :) А Пипи?

Да, твърдо Овен  ;D
важното да не е квадрат на Плутон с У1  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #51 -: Януари 10, 2014, 12:08:11 pm »

Да, твърдо Овен  ;D
важното да не е квадрат на Плутон с У1  ;D

Като имаш предвид как го надупчиха накрая… може и това да е било.

« Отговор #52 -: Януари 10, 2014, 12:11:25 pm »
Смело сърце, според вас Крал Едуард какъв е? Мен много ме кефи :) Убеден съм, че има Луна в Козирог в 6ти дом...

« Отговор #53 -: Януари 10, 2014, 11:31:15 pm »
Сега пак гледах "Confidences à un inconnu". Наталия продължава да ми се изплъзва — изневерява спокойно, не иска да я обичат, харесва простите отношения… и  все пак смъртта на любовника ѝ, когото разкара, я съсипа, щеше да убие единствения човек, с когото можеше да говори открито и само един момент беше достатъчен, за да я накара да се влюби в него. Самата Сандрин Бонер е Близнаци с АЦ Дева.

« Отговор #54 -: Януари 17, 2014, 11:26:40 pm »
Сега пак гледах "Confidences à un inconnu". Наталия продължава да ми се изплъзва — изневерява спокойно, не иска да я обичат, харесва простите отношения… и  все пак смъртта на любовника ѝ, когото разкара, я съсипа, щеше да убие единствения човек, с когото можеше да говори открито и само един момент беше достатъчен, за да я накара да се влюби в него. Самата Сандрин Бонер е Близнаци с АЦ Дева.

Може ли да има марс или сатурн в 4ти дом, примерно проблемно детство,в което не е получавала достатъчно топлина и е решила да е "безчувственна",но не съвсем...  ;D ;D не съм гледала филма,говоря само по разказа ти.
Иначе залагам на слъчев скорпион, за АЦ може би Овен.

« Отговор #55 -: Януари 18, 2014, 11:51:26 am »
Не, нямаше скорпионско усещане, по-скоро въздушно. Току се оплакваше, че я задушават с очаквания и любов ;D