Здравей Гост

Астрологична обосновка на преражданията и наличие на такива

• 210 Отговора
  • 35556 Прегледи
Ей шамшал, ти си карък и ако Кристиано не спечели Златната топка, а някое от онези джуджета космати( според мен си им фен) не знам...

Ти на 16 г. ли си или просто си заседнал в латентния стадий? Питам от чисто научен интерес.
Апропо, в случай, че Марая не намери нищо: http://personalityspirituality.net/2009/06/11/reincarnated-us-fighter-pilot/

*

Morena

• *
  • 199
Има един сайт в който като си въведеш рождената дата + часа на раждане ти показва годините, в които си се прераждал, може ли да се вярва на такива сайтове? Имаше и тълкувание но се праща смс.  ;D
зарежи тези глупости  ;)
ако не си чела книгата, която сложих по-горе, прочети. там е истината. аз намерих много ценна информация за себе си в нея.
Ще я прочета, мерси.  :blink: :blink: :blink: Иначе за прераждането имаше един док, филм в колибка, за съжаление не помня името му, но имаше много интересни случаи от различни точки на света доказващи, че прераждането съществува.  :blink:

Ей шамшал, ти си карък и ако Кристиано не спечели Златната топка, а някое от онези джуджета космати( според мен си им фен) не знам...

Ти на 16 г. ли си или просто си заседнал в латентния стадий? Питам от чисто научен интерес.
Апропо, в случай, че Марая не намери нищо: http://personalityspirituality.net/2009/06/11/reincarnated-us-fighter-pilot/
На 666 съм. Извиних ти се не знам, какво повече да направя. Дребнав си, ама в другият живот ще се поправиш ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

На 666 съм. Извиних ти се не знам, какво повече да направя. Дребнав си, ама в другият живот ще се поправиш ;)

Пардон, не прочетох всички нови мнения междувременно. Простено ти е.
« Последна редакция: Януари 13, 2014, 07:29:45 pm от Sonic_Pro »

И за каръка ти се извинявам. Кристиано спечели залсужено. Няма да имаш грехове в другият живот.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

И за каръка ти се извинявам. Кристиано спечели залсужено. Няма да имаш грехове в другият живот.

Камък ми падна от сърцето, как щях да нося такъв грях ;D Всичко е наред, значи…

Много ясно, че всичко си е ок....Сега така и така съм в нас по Нат джио уайлд гледам лъвовете, как ловуват ;)

Само не разбирам, иронията ти?
Мисля е редно, когато човек прекали и наистина го мисли, да каже "извинявай", поне така съм възпитан...Ама на кой му пука...

Само не разбирам, иронията ти?
Мисля е редно, когато човек прекали и наистина го мисли, да каже "извинявай", поне така съм възпитан...Ама на кой му пука...
Прощавай, оценям по достойнство, че се извиняваш. Просто ми беше забавно, че се боеше да не би заради мен Кристиано или който там да не вземе Златната топка :)

Конкретно по темата:

https://soulsurvivorbook.wordpress.com/2009/07/26/for-those-of-you-interested-in-astrology/
https://soulsurvivorbook.wordpress.com/2009/11/21/a-new-astrological-chart-reading/

Има доста отклонения, но и доста съдържание. Какво мислите за двете карти? Възможно ли е момчето действително да е нова инкарнация на Дж. Хюстън?

*

Lillie

• 30532
Соник, не искам да попарвам ентусиазма ти, но мисля, че астрологически не може да се докаже кой в кого се е преродил.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Соник, не искам да попарвам ентусиазма ти, но мисля, че астрологически не може да се докаже кой в кого се е преродил.  :blink:
Опитите продължават, както се казва в оня виц :) Да се доказва такова нещо е кауза пердута, по-скоро, ако приемем, че в конкретния случай има прераждане, може да се разгледат аспекти, преминали от едната карта в другата, такива неща.

*

Lillie

• 30532
Интересна история, между другото. Току що четох за нея в сайта astroto.

А задължително ли е да има повтарящи се аспекти и конфигурации, които да преминават от една инкарнация на душата в друга? Ако душата е избрала друг път и друга програма, тогава надали ще се повтарят. Но ако има силна връзка между двете инкарнации и нещо за довършване или доразвивание в сегашната, може и да има астрологична връзка, не знам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Би ли дала връзка за онези, които не им се занимава с английски?

*

Lillie

• 30532

Би ли дала връзка за онези, които не им се занимава с английски?

Заповядайте, моля  :blink: - http://www.astroto.com/sarticle.php?id=70

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Заповядайте, моля  :blink: - http://www.astroto.com/sarticle.php?id=70
Мерси боку :blink:

А задължително ли е да има повтарящи се аспекти и конфигурации, които да преминават от една инкарнация на душата в друга? Ако душата е избрала друг път и друга програма, тогава надали ще се повтарят. Но ако има силна връзка между двете инкарнации и нещо за довършване или доразвивание в сегашната, може и да има астрологична връзка, не знам...

Ами не знам, подозирам, че все нещо се повтаря — някакви ненаучени уроци. Ако разбера кой съм бил в миналия живот и си построя хороскоп за него, ще ти кажа какво се повтаря и какво — не ;D

*

Lillie

• 30532
Ами не знам, подозирам, че все нещо се повтаря — някакви ненаучени уроци. Ако разбера кой съм бил в миналия живот и си построя хороскоп за него, ще ти кажа какво се повтаря и какво — не ;D

Навремето някъде, в някаква книжка по кармична астрология, бях прочела, че хороскопът в момента на смъртта определя картата на следващата инкарнация. Но няма как да разберем дали и доколко е вярно. :) Или се споменаваше само за пренасяне на изгряващия знак, не помня.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Навремето някъде, в някаква книжка по кармична астрология, бях прочела, че хороскопът в момента на смъртта определя картата на следващата инкарнация. Но няма как да разберем дали и доколко е вярно. :) Или се споменаваше само за пренасяне на изгряващия знак, не помня.

Т.е. вторичните прогресии към момента на смъртта? Или натална карта за самия момент?

*

Lillie

• 30532
Event chart в този момент. Ама кой ли ще стои до смъртния ни одър и ще записва?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Event chart в този момент. Ама кой ли ще стои до смъртния ни одър и ще записва?  ;D

Зависи. На тибетците им четат Bardo Thödol, може ламата да има и хронометър в джоба.