Здравей Гост

Астрологична обосновка на преражданията и наличие на такива

• 210 Отговора
  • 35555 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Аз имам слънце и меркурий в риби в квадрат с нептун. Не смятам че има прераждане в общия смисъл, който е популярен. За мен има някакво предаване на модели и енергия в поколенията на даден род. Нещо като семейните карми.

На мен би ми било интересно следното обаче. Колко от хората, които твърдят че не вярват в прераждането имат Меркурий ,Слънце или Луна във воден знак? Предполагам отговорът ще клони към 0.

Вие какво ще кажете?

Нерил май беше с козя Луна, тъй че дотук си права :)

На мен би ми било интересно следното обаче. Колко от хората, които твърдят че не вярват в прераждането имат Меркурий ,Слънце или Луна във воден знак? Предполагам отговорът ще клони към 0.

Вие какво ще кажете?

Точно така, Луна в Козирог...
Мани тая тема я джвакахме даже излишно много. Които иска да си вярва, ако не друго илюзиите са безплатни...както и начина да се удавиш в и с тях ;)
ПП. Не го приемай лично, принципно говоря
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Вие какво ще кажете?
Точно така, Луна в Козирог...
Мани тая тема я джвакахме даже излишно много. Които иска да си вярва, ако не друго илюзиите са безплатни...както и начина да се удавиш в и с тях ;)
ПП. Не го приемай лично, принципно говоря

Да бе, ясно, не го приемам лично ;)

Радвам се че си ме разбрал, за илюзиите и последствията и цената им ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Нериле, ти не си направил тази тема за да общуваш с другите и да изслушаш мненията на хората, а за да повториш 100 пъти, че това е илюзия, и да продължаваш да убеждаваш себе си в това. Иначе, защо ако не искаш да водиш дискусия, отваряш теми :rolleyes: ?

Нериле, ти не си направил тази тема за да общуваш с другите и да изслушаш мненията на хората, а за да повториш 100 пъти, че това е илюзия, и да продължаваш да убеждаваш себе си в това. Иначе, защо ако не искаш да водиш дискусия, отваряш теми :rolleyes: ?
Напротив имаше дискусия въпроса ми бе да е поне смислена и с доводи, а не само общи приказки

*

Asol

• 4140
Темата предполага общи приказки и е благодатно поле за разтягане на локуми. Никой не може напълно да потвърди или отрече достоверността на някаква хипотеза. Ако сам не вярваш, никой не може да те убеди, а защо му е на някой да те убеждава в хипотези и по принцип ?

Темата предполага общи приказки и е благодатно поле за разтягане на локуми. Никой не може напълно да потвърди или отрече достоверността на някаква хипотеза. Ако сам не вярваш, никой не може да те убеди, а защо му е на някой да те убеждава в хипотези и по принцип ?
Ами хипотеза, ако ен е поне минимално доказана, както в заглавието съм написал и от хората с които съм разговарял на тази тема, мисля че им служи като оправдание за мързел, и това че в живота сега което НЕ направят като пукнат ще се преродят и ще го.
Става едно, как да кажа използване на хипотези във вреда на хората, ако ме разбираш де

мисля че им служи като оправдание за мързел, и това че в живота сега което НЕ направят като пукнат ще се преродят и ще го.

Уоу, такива будисти и индуисти никога не съм срещала. Сигурен ли си, че тези хора изобщо знаят какво е будизъм/индуизъм, защото последното нещо, което учат тези религии е мързел ;D ?!

мисля че им служи като оправдание за мързел, и това че в живота сега което НЕ направят като пукнат ще се преродят и ще го.

Уоу, такива будисти и индуисти никога не съм срещала. Сигурен ли си, че тези хора изобщо знаят какво е будизъм/индуизъм, защото последното нещо, което учат тези религии е мързел ;D ?!
Казах си мнението...стига толкова вече...кой иска да вярва...