И аз съм имала - бяхме в един град с една приятелка и просто през цялото време имах чувството, че най-накрая съм у дома си. Още от момента, в който пътувахме даже. Тя е била там и преди, много повече пъти от мен, аз до тогава не бях. Трябваше да отидем до центъра, но не знаехме в коя посока да тръгнем. И понеже градът беше малък , аз просто й казах да тръгнем в една посока, като видим човек ще питаме и ако сме сбъркали, ще ни насочи и пак ще стигнем. И избрах посоката, просто знаех всичко накъде е и вървяхме 10-15 минути вероятно, когато видяхме някакъв човек отвън и го питахме за посоката и той каза, че сме на 5 минути от центъра и де факто аз съм повела в правилната посока. Да кажа, че принципно имам много лоша ориентация и дори и след като живея години в Русе, пак съм много зле и дори и по някакви места ме носят хора, които не са местни, а живеят на квартира/общежитие и са дошли тука последните години да учат просто.
Имам и спомени от един друг, които съм достигнала чрез сънища и медитации и си мислех, че е вероятно да си въобразявам но все повече събитията ми в сегашния ми живот, първо, се навързват. Второ, колкото повече се задълбавам в астрологията, толкова повече виждам класически постулати, които са били пред очите ми през цялото време, пределно ясно да обясняват какви точно каши съм надробила преди.

И дори и да се абстрахирам от сънищата и медитациите, тя астрологията сама си нашепва къде е проблема.