Здравей Гост

Астрологична обосновка на преражданията и наличие на такива

• 210 Отговора
  • 35610 Прегледи
Още не са ни сложили червената точка, така че продължавам по темата. СЛВ според бизмон и не само според нея е програмата ни в сегашното прераждане. А южния- опитностите от сбора от предишни такива. Върхът на 12 дом показва знакът, който управлява страната, в която последно сме се прераждали и професията, която сме упражнявали. Моят ЮЛВ е на 23 гр в телец в шестия дом. Все още страдам от работохолизъм , леки здравословни проблеми по телеца, обожавам всичките изкуства по венера и най-вече музиката. Като дете всички разказват как съм седнала да едно пиано и съм свирела, а аз РЕАЛНО никога не съм ходила на уроци по пиано. СЛВ е в 12 дом в скорпион. И е в съвпад с луната там...

Хм, кои страни се управляват от Дева? Ако се сещаш, разбира се? Моята ос е в I—VII: в първи имам съвпад Плутон—Слънце—ЮЛВ, а седми СЛВ съвпада с Вертекс… гледам, че последното се ползва доста в синастрии, но в натала какво значение има?

Още не са ни сложили червената точка, така че продължавам по темата. СЛВ според бизмон и не само според нея е програмата ни в сегашното прераждане. А южния- опитностите от сбора от предишни такива. Върхът на 12 дом показва знакът, който управлява страната, в която последно сме се прераждали и професията, която сме упражнявали. Моят ЮЛВ е на 23 гр в телец в шестия дом. Все още страдам от работохолизъм , леки здравословни проблеми по телеца, обожавам всичките изкуства по венера и най-вече музиката. Като дете всички разказват как съм седнала да едно пиано и съм свирела, а аз РЕАЛНО никога не съм ходила на уроци по пиано. СЛВ е в 12 дом в скорпион. И е в съвпад с луната там...

Хм, кои страни се управляват от Дева? Ако се сещаш, разбира се? Моята ос е в I—VII: в първи имам съвпад Плутон—Слънце—ЮЛВ, а седми СЛВ съвпада с Вертекс… гледам, че последното се ползва доста в синастрии, но в натала какво значение има?

И още в добавка към споменатите по-долу държави: Бразилия, Конго, Турция, Уругвай, Виетнам, Венецуела.

За лунни възли и интерпретации по домове и знаци, вижте книгата на Селесте Тийл по темата, според мен е много информативна  и подробна.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Yaya

• 2265
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Зарежи астероида по южен възел и кажи какви аспекти дават планетите от натала към него....
Някаква точка е, не астероид. ОК, зарязвам го ;D

Благодаря за страните, и на теб MayFlower :blink:

Не, наобратно:
I дом, :sc:, :plu: :soe: :sun: :soe: :nlu:
VII дом, :ta:, :vlu:
Аспекти по оста:
:jup: :kva: :nlu:, :vlu:
:nep: :tri: :vlu:
:nep: :sec: :nlu:

Мисля, че Юпитер е показателен в случая, някакъв избор представлява, струва ми се.

*

Lillie

• 30532
Ооо, Соник има аспект на Юпитер и Нептун към възлите - прероден Гуру!  ;D

Нериля нали го интересуваше в какъв се е преродил.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Ооо, Соник има аспект на Юпитер и Нептун към възлите - прероден Гуру!  ;D

Нериля нали го интересуваше в какъв се е преродил.  ;D

Занасяш ме, ама 'айде ;D Докато не видя хороскопите на двама-трима гурувци с такива аспекти — не вервам!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Аз по-скоро не вярвам. Струва ми се, че когато кажеш, че вярваш че си се прераждал и "влачиш" дадени проблеми от предишен живот по този начин ограничаваш възможността да осъзнаеш всичките си болки, проблеми и комплекси, които се таят вътре в теб. В този смисъл вярата в прераждането може да ограничи духовното развитие на човека и да попречи на пълното разгръщане на личността.

*

Lillie

• 30532
Занасяш ме, ама 'айде ;D

Не те занасям, а ти помагам да осъзнаеш важната си мисия в този живот.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Грийн, а какво пише за венера съвпад с ЮЛВ като венера е управител на СЛВ?

*

Lillie

• 30532

Тук и аз ще намажа  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
В овен - Венера/ЮЛВ е в 9 ти дом, в тригон с луната и секстил с марс (диспозитор на венера и управител на ЮЛВ)

Тук и аз ще намажа  :P

Ти нали си чела книгата :P пък и твоята е в друг дом ;)

*

Lillie

• 30532
Ти нали си чела книгата :P пък и твоята е в друг дом ;)

В 5ти и управлява 7ми и 11ти - все теми, свързани с взаимодействие. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Онзи ден Нерил ме нарече сладурдотком, сега ми викат "пич".... ;D

*

Yaya

• 2265
Лъв

Съпругът ми има СЛВ на 29 градуса в лъв, но му е във втори дом. Ти знаеш, че кариерата е твоето призвание, нали?И въобще всички, родени с тази нодална ос през тази година имат принципно акцент в кариерата си.Дали е научил законите на приятелството по ЮЛВ зависи от аспектите с планети, , сега любовта е водещата тема и в този кралски градус на 29 в лъв. Чувството за независимост малко ще затрудни брака, това ще трябва да се отработва в зависимост от аспектите на слънцето. И ти ли имаше този съвпад на слънце и плутон като мен и Соник?

Да, знам за кариерата. Но Венерата ми друго жадува  :P
Тази година ми се очертава доста кариерна, натоварен 10 дом...

При мен Слънцето е в Тао със Сатурн с връх Нептун (диспозитор на Слънцето).
Нептун ми тригонира СЛВ, а Юпитер съвпада с него, но не съм гуру  ;D

Грийн, кои държави са под Венера/Везни?

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
Много богат ще да е опитът  ;D, Венера ми е една от най-аспектираните планети - съвпад с Меркурий, тригон с Нептун, знаков тригон със Сатурн, знакова опозиция с Плутон, точен полуквадрат с Марс... Само с Юпитер аспект няма, но пък той е разположен във венерин знак и в дом, чийто естествен сигнификатор е Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Вярно е,  много обичам да уча, това е нещото което ме кара да се чувствам...даже не знам точно коя дума да използвам. Много особено усещане е.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Оф при мен секстила с марс да не мислиш, че некви умници е донесъл ;D

Северен в телец доколкото виждам....И в първи дом- значи качествата, които ти изброих плюс трансформацията на личността по слънце и плутон си ги отработил с колектива по 7 дом в миналото. Сега ти предстои да опознаеш и обикнеш живота- любов, храна, развлечение, удобства, пари и стремеж към спокоен и уютен живот, пълен с хармония и топлота. Преди си имал възможността да преминеш през океана от опустошения, разрушения и понеже душата заради силните трансформации е събрала много утайка, днес тя се учи да цени спокойствието и обикновените неща в живота, красотата и удоволствията. Радвай се, платил си си цената и сега можеш да се наслаждаваш на спокоен живот. Как чувстваш през посрледните две години слънчевите и лунните затъмнения в скорпион и телец?

От твоите уста в Божиите уши… Не следя много, много транзитите, за да не се шашкам и да не си въобразявам разни неща. Понякога усещам как нещо избива отдолу, някакво желание да се потопя в кръв и кал… гледала ли си "Апокалипсис сега"? Като го видях за пръв път бях като ударен с мокър парцал, все едно го преживях лично. Спокойния живот го асоциирам точно с Швейцария, между другото. Имаше една книга, не помня заглавие, с насоченост да помогне да си спомниш нещо за миналите животи. Всички картинки на предмети, свързани с това място, предизвикаха много положителна емоция. Сега ще погледна кога са били затъмненията и дали се е случвало нещо по-значимо.

Не бързай с изводите ;D
« Последна редакция: Януари 10, 2014, 03:43:13 pm от Sonic_Pro »

*

Lillie

• 30532
Квадратът с марс само е кофти заради тъпите мъже.....Иначе хубави са аспектите, предполагам се занимаваш с нещо в сферата на комуникацията, психологията- тоя плутон дава такива точни науки в сферата на психологията, медицината, все в тази сфера...

Донякъде има и психологически заложби, но не особено развити, по-скоро си падам по анализа - мотиви, поведение, причинна обусловеност... Повече с комуникация ми е свързана работата, двете завършени специалности са по Меркурий,сегашната професия също. Медицина твърде не - фобия от лекари и болнични заведения. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
Лъв

Съпругът ми има СЛВ на 29 градуса в лъв, но му е във втори дом. Ти знаеш, че кариерата е твоето призвание, нали?И въобще всички, родени с тази нодална ос през тази година имат принципно акцент в кариерата си.Дали е научил законите на приятелството по ЮЛВ зависи от аспектите с планети, , сега любовта е водещата тема и в този кралски градус на 29 в лъв. Чувството за независимост малко ще затрудни брака, това ще трябва да се отработва в зависимост от аспектите на слънцето. И ти ли имаше този съвпад на слънце и плутон като мен и Соник?

Да, знам за кариерата. Но Венерата ми друго жадува  :P
Тази година ми се очертава доста кариерна, натоварен 10 дом...

При мен Слънцето е в Тао със Сатурн с връх Нептун (диспозитор на Слънцето).

Грийн, кои държави са под Венера/Везни?

Везните управляват Австрия, Египет, Канада,Китай, Либия,Хаваите...

Със желанието ми да се припичам като гущер на слънце и да плувам, май само в Хаваите съм расла и пасла....  ;D

А Шопенхауер