Разкажи за съвпада на Марс и Сатурн.
Качваш се в колата, палиш, включваш на първа и натискаш едновременно газта и спирачката до край. И понеже и Плутон участва, представи си, че си се качил в тир. По-точно няма как да го опиша. Редувам. Ступор по Сатурн. После Марс излита и иска да навакса времето на ступора. Стискам се да харча (2 дом), после му отпускам края и купувам повече, отколкото ако се не бях стискала. Трябват малко моторни упражнения за крачета - и двете да поотпуснат малко. Трудна работа. Но при депресия по Сатурн, че сме в такава тема, стига да се наканя да се надигна, Марсът ме вади от нея. Сега имам Марсов възврат. Скъсвам се от тренировки. Разсипвам се от физическо движение, чистене, ходене...
Сам по себе си такъв закован Марс във Везни също ми е докарвал депресия (не в клиничен смисъл), когато не успявам да отстоявам себе си. Нещата се пооправиха значително след Сатурновия възврат, когато образно казано "намерих себе си". Отказах се да бъда директно настъпателна или агресивна, просто се приех такава и Везните в моя Марс разцъфтяха. Защо да бъда агресивна, като мога дипломатично, да не кажа йезуитски, да купя, който трябва, и да продам, който не ми трябва? Оръжието на Марс във Везни е дипломатичността без отказване от каузата. Венера в Козирог много му помага (вече въпреки квадрата), тази Венера с този Марс може да накарат и папата да се почувства не на място на балкончето си.
И за да съм коректна и към Плутон, като бях малка единственото ми желание беше да стана хирург (отбелязвам, не касапин!). Привличаше ме прецизността в дълбочина. Отказах се, нямам психика на хирург, но хирургът в мен не умря, а се превърна в патоанатом! Шегувам се! Съвпад Марс (реже), Плутон (прониква) и Сатурн (знае винаги точно колко) е хирургически аспект наистина, който всяко нещо подлага на максимално дълбока дисекция, никога не се задоволява с по-повърхностна информация от възможната, и така не рядко си докарва по някое сдухване, защото световете на дяда Фройд и световната икономика не са най-веселите по принцип. Девешкият АС също добавя прецизност, така че не мога напълно да отделя двете разположения.