Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23476 Прегледи
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #100 -: Февруари 11, 2014, 09:02:20 pm »
Много е просто ..... не може да си секси девойче ,да си с къса поличка ,стегнато дупе и хубава блузка ,да си на парти ,да хапваш и пийваш в теб всичко да излъчва секс самия ти етикет и облекло ,да се шегуваш закачливо и да поглеждаш игриво и накрая да легнеш да спиш до млад екземпляр ,който тостетерона му е 100++ легнала с гръб към него ,да го хванеш за ръка и да заспите  ;D. И все пак според мен насилие значи да има съпротива... Не може на мен нещо да не ми е приятно и да стоя да ми го причиняват... Ще викам,ще блъскам ще чупя ,както се пееше в някаква българска чалгия.  По дрехите може да се прецени това си е чиста психология не може да ти се вижда клитора и после аз съм девица... айде стига тука всички сме богопомазани и честни.. 
Искам да кажа ,че това което написах е като цяло за изнасилването и няма нищо общо с детенцето на Марая ,а обяснение към Лилие за кое го предизвиква и кое не

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Февруари 11, 2014, 09:07:56 pm »
А ако си в представителен офис с дрескод и строга прическа, без мили очички и къси полички, тогава какво го предизвиква?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #102 -: Февруари 11, 2014, 09:08:30 pm »
фетиш :P

« Отговор #103 -: Февруари 11, 2014, 09:09:13 pm »
Погрешно разбрано ориенталско мачовство. Не е нормално един мъж да се кефи да прави секс с жена, която не го желае. Чичо Фройд ще каже, че това е свръхкомпенсация на майчино отхвърляне или нещо такова.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Февруари 11, 2014, 09:09:55 pm »
фетиш :P

Някои да обичат дами с очила с дебели рамки?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #105 -: Февруари 11, 2014, 09:13:11 pm »
гледай табоо по натионал географик . Има всякви екземпляри

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Февруари 11, 2014, 09:17:15 pm »
И в природата животните изпращат сексуални послания с ярки цветове и оперение, но ролите са разменени - правят го мъжките, за разлика от човешките екземпляри.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #107 -: Февруари 11, 2014, 10:05:33 pm »
Само да уточня..,не е ставало дума за парти или за купон.... :(
Долно и гадно са го направили. Причтелката съученичка е имала любовни драми и само на дъщеря ми искала да сподели ...И така я замъква в апартамент на нейн приятел...разхожда я из стаите за да види дъщеря ми,че няма никой...и след това решава да отиде до магазина за няколко минути...Връща се без никаква покупка за 5 мин..и изведнъж от другата стая се чуват шумове...Един е бил...,чисто насилие...
Просто съученичката е сводница...И пак ще кажа...ДОБРЕ,ЧЕ ИМА ФЕЙСБУК!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #108 -: Февруари 11, 2014, 10:18:28 pm »
Марая в такъв случай ,като няма свидетели и са били само те 3мата ,опитайте да ги сплашите все пак са по малки...за да си признаят ,опитай се да го запишеш... щото ,като се стигне до съдилища те ще отричат...така ще им кажат да правят.. Презерватив ползван ли е , там не знам как стоят нещата с днк да се вземе или квото трябва... Обаче не разчитай ,на божията помощ ,а подкрепи дъщеря ти и направи всичко възможно нещата да бъдат във ваша полза ,защото ако не успеете може да изгуби вяра във вашата защита и като цяло и да не дава господ и друг път да и се случи ,тя може да го изтърпи и нищо да не каже... нз кво да кажа тези 2мката на колко години са ?

« Отговор #109 -: Февруари 11, 2014, 10:27:31 pm »
Непременно и колкото може по-бързо дай хомеопатичното лекарство Стафизагрия на детето. Непременно!!!

http://www.stokibg.com/product_details.php?id_product=1278575&product_name=%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B8%D1%8F,+STAPHYSAGRIA+CH+9,+%D0%91%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BD

http://www.samuelhahnemann.bg/homeopathic-cases/article/83.Staphisagria
« Последна редакция: Февруари 11, 2014, 10:32:14 pm от Ropotamo »

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #110 -: Февруари 12, 2014, 01:53:12 am »
Като знам вкуса и умствения потенциал на повечето девойчета,  кой знае с какъв наркоман се е хванало другото момиче, и как той я е работил. Така че говорейки за женска злоба, не трябва да се забравя, че тя е навсякъде и във всичко :). Работа на родителите е малко поне да контролират децата си и да се интересуват в какво се замесват. Светът навън не е шега работа, и нищо не може да върне нещата назад. Кой какво ще си получи е от една страна въпрос на лична омраза и безсилие, а от друга на прилагане на закона, който да не позволява обществото да деградира. Единствено второто е градивно, но за тая държава е вече е твърде късно...

« Отговор #111 -: Февруари 12, 2014, 07:35:33 am »
Що не четете? Марая каза, че тоя е ММА боец, значи е над 20-годишен, мъж е, а не момченце. Очевидно и апартамента е негов.

Тая девойката - сводничка и тя била ММА боркиня, явно "колежка" някаква на насилника.

По принцип аз бих държала определено децата си настрана от хора, имащи общо с насилие - мутри, сега тия ММА, хора доказано от крими контингента... Но - децата - особено на 15-16, не казват нищо на родителите си. Мислят си, че са големи. Сега, да хванеш да го следиш ли, какво...

Между другото, те могат да я привикат да си решават домашните и пак да се случи. Никога не е ясно къде отиваш и за какво, и какво може да стане... И посред бял ден. Просто - божа работа...

« Отговор #112 -: Февруари 12, 2014, 07:41:11 am »
А,да. И обществото деградира с бесни темпове. От моя гледна точка, 90% от родените след 1985 са боклуци (на повечето не им личи обаче от пръв поглед).

Възрастните - има хора, които си бяха ок, сега са се побъркали от омраа, озлобление, безсилие, мизерия. Оставете държавата, нея отдавна я няма, свърши. Хората вече ги няма... То ако имаше нормални хора, и държава за чудо и приказ щяхме да си направим.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Февруари 12, 2014, 07:48:13 am »
И обществото деградира с бесни темпове.

Възрастните - има хора, които си бяха ок, сега са се побъркали от омраа, озлобление, безсилие, мизерия. Оставете държавата, нея отдавна я няма, свърши. Хората вече ги няма...

Абсолютно съм съгласна.
Да срещнеш свестни, съвестни и честни хора в днешни времена е чудо, трябва всеки ден да се молиш за тях.
Може да ви прозвучи цинично, но като изляза навън, изпитвам отвращение. Не към държавата, към хората.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #114 -: Февруари 12, 2014, 07:56:53 am »
На мен ми е интересно и следното: какво е правила приятелката, докато се е извършвало действието? Стояла е отстрани и е гледала ли?  :o

И друго - аз не видях някаква карта за самото момиче - какво се случва в картата й в момента на деянието? дали това е изпитание за самата нея или за майка й (Марая) ?

Лили, относно предпоставките за привличане на насилие - предполагам, че си задаваш въпроса принципно - мога да ти предложа моята карта - аз имам голям "опит" в тези изпитания, но така като гледам, причините при мен май са по-различни от тези в случая, но все пак може би ще има нещо общо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Февруари 12, 2014, 08:06:42 am »
Лили, относно предпоставките за привличане на насилие - предполагам, че си задаваш въпроса принципно

Да, принципно задавам въпроса. Но не толкова насилие, а сексуален тормоз - той може да бъде в различни форми, не говорим за изнасилване.

На мен ми се случва по-скоро да привличам психотормоз, отколкото физически посегателства. Разпознавам такъв тормоз във всичките му форми, имам вече вграден детектор срещу такива посегателства.

Цитат
На мен ми е интересно и следното: какво е правила приятелката, докато се е извършвало действието? Стояла е отстрани и е гледала ли?

Излязла е навън... да се разходи.  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #116 -: Февруари 12, 2014, 09:41:54 am »
Е то не може да искаш да цъкаш с дупетата и да не си способен да си пазиш гърба и да си нащрек.Вече ли е ясна картината ,като казахте че е ММА боец  ;D

« Отговор #117 -: Февруари 12, 2014, 09:48:50 am »
Facebook?! В социалните мрежи всяко чудо е за три дни. Да, вероятно много хора ще разберат какво е извършил даден индивид, ще бъде баннат тук-там, най-много да си изтрие профила за известно време,това не е възмездие.
Използвайте ЗАКОНА, за истинско, реално наказание.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #118 -: Февруари 12, 2014, 10:01:41 am »
Сега се замислих и се чудя дали и в картите на някои жени няма по-изразени указания да привличат такива мераци. Не говоря за изнасилване. Познавам жени, които са имали такъв проблем в повечето колективи - сексуален тормоз, мазни намеци и натискане от страна на работодател или някой по-висшестоящ, включително заплахи с уволнение или създаване на непоносима обстановка на раб. място. Странно, но аз с моята подчертано плутоново-осмодомна карта не съм била обект на такива посегателства в службата. И не е въпрос само на външна привлекателност, нещо повече трябва да е. Малко измествам фокуса, да ме прощавате. Ако искате, може да направим отделна тема, просто ми стана любопитно на какво може да се дължи.
Това ми се е случвало при трима работодатели досега-намеци и заплахи за уволняване. И тримата ме уволниха естествено,понеже им отказах! И се гордея със себе си за което  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Февруари 12, 2014, 10:26:46 am »
Това ми се е случвало при трима работодатели досега-намеци и заплахи за уволняване. И тримата ме уволниха естествено,понеже им отказах! И се гордея със себе си за което  :blink:

Може би зависи и от професионалната среда. Цял живот работя по офиси и, да ти кажа, досега не ми се е случвало. Но познавам жени, които са имали интимни отношения с работодателите си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.