Здравей Гост

За или ПРОТИВ секс на първа среща?

• 246 Отговора
  • 52696 Прегледи
Re: За или ПРОТИВ секс на първа среща?
« Отговор #180 -: Февруари 20, 2014, 04:05:28 pm »
Я да се преброим всички дебили  ;D

на мен ми е интересен отговора. :) защото не виждам абсолютно никаква логика, ама аз не съм филолог :)

Отговорът е 3. Какви кръгчета, Лили? Дупките на цифрите, нали така?

благодаря за отговора :)

както винаги, най-простия отговор е най-верния и обикновено най-нереалния :)

Това е доказателство, че човек и прост да е, може да напредне. А простотията може да се постигне и от много секс и оросяване на крайниците, вместо на мозъка. Можем да спорим дали главата е крайник ;D

това вече идва прекалено философско, идеята ми беше друга, ама .. както и да е

« Отговор #181 -: Февруари 20, 2014, 04:16:31 pm »
Виж сега, Дебилов ;D да  беше издоил вимето, вместо да ни занимаваш с малоумните си анкети...ама то затова топки трябват, а се видя че твоите орехчета строшени ;D

« Отговор #182 -: Февруари 20, 2014, 04:17:34 pm »
Виж сега, Дебилов ;D да  беше издоил вимето, вместо да ни занимаваш с малоумните си анкети...ама то затова топки трябват, а се видя че твоите орехчета строшени ;D
кажи го на сина ти и мъжа ти...ама не е виновно детето, че е създадено от такива като вас...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #183 -: Февруари 20, 2014, 04:18:35 pm »
Па па гал ;D

« Отговор #184 -: Февруари 20, 2014, 04:19:41 pm »
Венерке ли си триперке ли си...ти ли си...?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Февруари 20, 2014, 04:20:43 pm »
Упражнения по реторика си правим тук :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #186 -: Февруари 20, 2014, 04:22:30 pm »
Я какво ми изскочи сега ....
нищо лично.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #187 -: Февруари 20, 2014, 04:23:13 pm »
Упражнения по реторика си правим тук :))
Занимавам се с глупостите, на дипломирана уж психоложка сега продавачка на телефони китайска марка...на снимката преди дето бе постнала, се видя и бе написан, че е от работата и...
Кажи, честно как да се държа с нея, освен като обслужващ персонал...каквато и е де..не искам да подценявам занаята на хората

« Отговор #188 -: Февруари 20, 2014, 04:24:33 pm »
Я какво ми изскочи сега ....
нищо лично.
Естествено, че всичко е лично и винаги има причина за това..;)
За кой е предназначено...за мен или прошко

*

Yaya

• 2265
« Отговор #189 -: Февруари 20, 2014, 04:26:23 pm »
За всички мъже, които се държат гадно с жените. Дори и последните да си го заслужават. Все пак сме дами....

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #190 -: Февруари 20, 2014, 04:27:50 pm »
 ;D ;D ;D Дебилов, без да съм психолог ти казвам, че имаш спешна нужда да издоиш вимето, братче... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Февруари 20, 2014, 04:28:26 pm »
Нериле, едни за теб са обслужващ персонал, за други си ти.
Хайде да не намесваме в темата кой какво работи и да му даваме оценка на тази база. :)

Приятна вечер ви желая.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #192 -: Февруари 20, 2014, 04:29:02 pm »
За всички мъже, които се държат гадно с жените. Дори и последните да си го заслужават. Все пак сме дами....
Значи го казваш общо...ами и аз имам едно мнение за един тип жени, разведените и възрастните, но рядко говоря на тази тема..иначе има доста цитати, на тази темичка ;)

« Отговор #193 -: Февруари 20, 2014, 04:30:47 pm »
;D ;D ;D Дебилов, без да съм психолог ти казвам, че имаш спешна нужда да издоиш вимето, братче... ;D
Душо гледай мъжа си. Защото преди пускаше хорари дали с некъв си ще те огрее...е аз поне не съм се женил и развеждал..предполагам си или ще бъдеш...
Казах ти дебилов е мъжа ти и сина ти защото единият не е гледал като се е женил, а другият е резултат от това

« Отговор #194 -: Февруари 20, 2014, 04:32:32 pm »
Нериле, едни за теб са обслужващ персонал, за други си ти.
Хайде да не намесваме в темата кой какво работи и да му даваме оценка на тази база. :)

Приятна вечер ви желая.
Лил, няма как некфа си продЪвачка и нереализирана психоложка да я оставя да ми говори така...като си клиент на даден магазин, има обслужващ персонал, нали?
Е тя каква е???

*

Yaya

• 2265
« Отговор #195 -: Февруари 20, 2014, 04:36:21 pm »
Значи го казваш общо...ами и аз имам едно мнение за един тип жени, разведените и възрастните, но рядко говоря на тази тема..иначе има доста цитати, на тази темичка ;)

Аз съм разведена. Тук вече хвърляш камъни в моята градина, защото те засегнах. Един мой познат казва: Когато простия не може да те победи с аргументи, започва да те обижда. И за да не навлизам в подробности, защото не обичам да унижавам другия, ще те посъветвам да прочетеш отново съобщението, което ти пратих одеве в отговор на твоето, с което ме обвини, че се заяждам с теб.

Не ти прави чест.

Думите са достойнство, самоуважение и стойност. А аз държа на тях. Може и самочувствие да добавим.
Лека вечер  :88: и до скоро, мили съфорумци.

А Шопенхауер

« Отговор #196 -: Февруари 20, 2014, 04:36:54 pm »
  ;D Съвсем изтъпя...
Нова съм във форума, ни те зная, ни те познавам...още по-малко пък ти мен.
Ама тролове с малки пи*ки и големи комплекси не търпя, дебилов! Но тъй като предизвикваш повече съжаление в мен те оставям да си затъваш в самозаблудите си ти казах, ама ти не и не... ;D Издой вимето!!! Спешнооо!!! ;D

« Отговор #197 -: Февруари 20, 2014, 04:39:49 pm »

Аз съм разведена. Тук вече хвърляш камъни в моята градина, защото те засегнах. Един мой познат казва: Когато простия не може да те победи с аргументи, започва да те обижда. И за да не навлизам в подробности, защото не обичам да унижавам другия, ще те посъветвам да прочетеш отново съобщението, което ти пратих одеве в отговор на твоето, с което ме обвини, че се заяждам с теб.

Не ти прави чест.

Думите са достойнство, самоуважение и стойност. А аз държа на тях. Може и самочувствие да добавим.
Лека вечер  :88: и до скоро, мили съфорумци.
Ами не съм визирал теб...както и ти мен с някакви неща...визирах трипера ли е венера ли е ква е

« Отговор #198 -: Февруари 20, 2014, 04:41:02 pm »
  ;D Съвсем изтъпя...
Нова съм във форума, ни те зная, ни те познавам...още по-малко пък ти мен.
Ама тролове с малки пи*ки и големи комплекси не търпя, дебилов! Но тъй като предизвикваш повече съжаление в мен те оставям да си затъваш в самозаблудите си ти казах, ама ти не и не... ;D Издой вимето!!! Спешнооо!!! ;D
А начи съм се припознал с една друга потребителка...трипера ти каква си тогава...гонорея ли?
Стегни се и се дръж мъжката женице

« Отговор #199 -: Февруари 20, 2014, 04:46:26 pm »
Хахахаха аз мога да бъда повече мъж отколкото ти някога ще бъдеш, Дебилов...Всъщност ти никога няма да бъдеш!
Но това е положението - епидемия от меки пи*ки...тъжно