Здравей Гост

Абе...

• 312 Отговора
  • 42481 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Абе...
« Отговор #280 -: Януари 19, 2010, 08:25:46 pm »
Бельiй зонтик удачи.
Кое това?  :o
Toва ми се падна от гаданието Мо.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #281 -: Януари 19, 2010, 11:10:02 pm »
Ама за какво с(м)и гледА?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #282 -: Април 03, 2010, 02:35:52 pm »
Хе хе ка па я намери, аз 20 минути я издирвах с търсачка, че уж знаех какво диря.  :P

Пък на всичко отгоре и в момента Венера прави съвпад със Сатурн.

сега ,пак ще ме питаш сигурно ,как съм я намерила и избутала.... ;D ;) , ама
тригон на тр. сатурн към венера ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
Re: Абе...
« Отговор #283 -: Септември 18, 2011, 11:59:45 am »
Искам само да вметна, че зимъска бях влюбена за сефте от години в един виртуално и няколко месеца беше много гот.
Работата се размина насъвсем и по невероятен начин, обаче сега разбирам, че съм му объркала годината на раждане, а като му направих карта с истинската година и познайте - Сатурн съвпад с Венера.
 ;D

Е, немам думи вече, тоя аспект наистина ме преследва.  :confuse3:

*

Stella

• 7765
« Отговор #284 -: Септември 18, 2011, 01:47:52 pm »
Искам само да вметна, че зимъска бях влюбена за сефте от години в един виртуално и няколко месеца беше много гот.
Работата се размина насъвсем и по невероятен начин, обаче сега разбирам, че съм му объркала годината на раждане, а като му направих карта с истинската година и познайте - Сатурн съвпад с Венера.
 ;D

Изумяваш ме! Я да си погледна и аз най-често преследващия ме аспект . :o
Не го ли отработи вече, бе жена. Аз май ги отработвам един по един и карам напред. Или поне таа смятам, а ти кво си зациклила върху тойзи?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
« Отговор #285 -: Септември 18, 2011, 02:11:35 pm »
Ма какво да му отработвам бе? На мен всички хора в живота ми все имат нещичко общо с него, и приятелите ми, които са останали и досега също.
В най-тежкия случай е намесена луна Сатурн, а не Венера, но това е най-често Сатурн-Венера и тук таме Луна.

Аз не мисля, че трябва да го отработвам, хм....що да го отработвам?  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #286 -: Септември 18, 2011, 02:15:39 pm »
Ма какво да му отработвам бе? На мен всички хора в живота ми все имат нещичко общо с него, и приятелите ми, които са останали и досега също.
В най-тежкия случай е намесена луна Сатурн, а не Венера, но това е най-често Сатурн-Венера и тук таме Луна.

Аз не мисля, че трябва да го отработвам, хм....що да го отработвам?  :-[

Ми, не знам. Аз нали съм водолей съм на принципа: "всичко тече всичко се променя".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
« Отговор #287 -: Септември 18, 2011, 02:32:48 pm »
Интересно, аз това пък го приемам като нещо добро, внушава ми топлота някак си, топлота и стабилност.
Изградила съм си теория, че ме пази, нещо като ангел хранител.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #288 -: Септември 18, 2011, 03:26:36 pm »
Интересно, аз това пък го приемам като нещо добро, внушава ми топлота някак си, топлота и стабилност.
Изградила съм си теория, че ме пази, нещо като ангел хранител.  ;D

Интересно. Аз не съм казала, че е лошо.
Как няма да ти дава стабилност, нали е Сатурн? Мислех си, що пък някоя друга планетка да ти кацне върху венерката, щом пък само Сатурн? Сатурн те приземява, Венерата ти има натален квадрат с Нептун и ти управлява 7-ми дом.

*

kaily

• 5145
« Отговор #289 -: Септември 18, 2011, 03:52:52 pm »
Сатурн Венера дава дълбочина, стабилност, заземяване, любов, топлина, дом - не знам в астрологията дали е така, обаче моите контакти с такива хора все с това усещане са ме оставяли.

*

Stella

• 7765
« Отговор #290 -: Септември 18, 2011, 04:28:12 pm »
Сатурн Венера дава дълбочина, стабилност, заземяване, любов, топлина, дом - не знам в астрологията дали е така, обаче моите контакти с такива хора все с това усещане са ме оставяли.

Сатурн няма как да дава топлина, забрави! Сатурн е студен, трезв и консервативен. Но на теб ти съ-управлява 2-ри дом на ценностите и Слънцето, поради тази причина те кара да се чувстваш сигурна и стабилна. А това от своя страна ти помага по-лесно да изразяваш себе си и да се довериш. защото човек се доверява, тогава когато се чувства сигурен.

Дълбочината е по Плутон и Скорпион. Никой не може да стигне по-надълбоко от Скорпионите, почти до дъното и да се възроди отново. Те дори сами предизвикват драматични ситуации, за да проверят колко надълбоко могат на стигнат.

*

AH

• 2201
« Отговор #291 -: Септември 18, 2011, 05:17:38 pm »
 ;D

значи първо Уран последните дни говори за някаква стара любов, после ти, а сега с тая тема ме върна сякаш преди 100години:) - ей сега ще напиша няколко реда на един господин, с когото вече само за празниците си разменяме честитки, а имаше няколко години, в които ден не минаваше без да си говорим:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #292 -: Септември 18, 2011, 05:45:43 pm »
А така, вече ти служа като знак и Божий промисъл ли?  :rolleyes: :P

*

AH

• 2201
« Отговор #293 -: Септември 18, 2011, 06:03:03 pm »
А така, вече ти служа като знак и Божий промисъл ли?  :rolleyes: :P

знае ли човек вселената чрез кого му подсказва нещо си:) - даже не знам и какво ми подсказва, но настроението е приятно:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #294 -: Септември 18, 2011, 06:07:45 pm »
знае ли човек вселената чрез кого му подсказва нещо си:) - даже не знам и какво ми подсказва, но настроението е приятно:)

Значи си близко до нирвана  :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #295 -: Септември 18, 2011, 06:18:04 pm »

Значи си близко до нирвана  :rolleyes:

е, надали съм близко - не мога да съм чак такава оптимистка:) - но мога да опитам преди да заспя с малко упражнения за дишане.
/и вчера без да искам четох някакъв вестник "доктор" - имаше статия за дишането - твърдяха, че е много важно:) - ти оздравя ли, или не смееш да си кажеш, след като ми направи забележка да не ти правя бележки, че се оплакваш:)/

*

kaily

• 5145
« Отговор #296 -: Септември 18, 2011, 06:21:00 pm »
А, с бисептол, чесън, мед и памуци със спирт в носа и ушите - оздравях засега...да видим докога.
Вчера и днес спя до късно, отдавна не ми се е случвало да спя толкова и дълбоко...

Което оздравяване значи, че зарязах опитите да дишам  ;D
И без това беше трудно, аз не мога да вдишвам толкова време, явно бързо вдишвам, бавно издишвам.

*

AH

• 2201
« Отговор #297 -: Септември 18, 2011, 06:30:27 pm »
оу, не зарязвай ритмичното дишане - като се почувстваш добре и силна, опитай пак с ритмично дишане- малко- докато пътуваш до работа, примерно- без да чакаш кой знае какво - невероятно просто е, а може да има страхотен ефект в някакви случаи - трябва да го опиташ, да го усвоиш и после го зарежи- когато се случи да ти дотрябва в живота ще се сетиш за него и ще ти помогне

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #298 -: Септември 18, 2011, 06:33:33 pm »
Липсвам ли ви, когато ме няма? Форумът не ви ли става скучен?

Някои от вас се молят да ме няма, обаче, все пак, ако ме няма, не ви ли става скучно?

:rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #299 -: Септември 18, 2011, 06:35:55 pm »
Нали един интервал вдишване, един издишване и по половин почивка между всяко?
Правих го няколко дена в метрото, ми изморява ме, не мога да дишам, аз по природа дишам бързо, хич не се чувствам добре.  :-\