А саламандрите
вярно - саламандрите
С господинът, обаче, вкарвахме по-различен подтекст
Не знам той да си е общувал със саламандри
Но не е задължително всичко да знам за него
Всъщност, в общуването, най-лесно реагираме на съвпади в Слънца и Асценденти. После общуването става специфично по Луна, Меркурий, Венера и Марс.
Какво казва твоя опит?
Не знам, питай го, може да е дресирал Жар-птици
Обсъждате много теми наведнъж

За мен Асцендентът е по-важен от знака на Слънцето. Все още нямам ясна представа защо. Лиз Грийн смяташе,че той не се променя при различните прераждания, тъй като е пътя на вплътяване на духа в материята- от по-фина към по-груба. Вероятно е и обратният път - от груба към все по-фина материя и накрая към чистия дух. Не знам дали е точно така, но е възможно Асц да е някакъв шорткат към Бога
Наблюдавала съм как хората изживяват характеристиките на Слънцето си някак си непринудено, естествено, дори неосъзнато. А в Асц се влага много осъзнатост, някаква нарочност и самопринуда в проявата на характеристиките на знака му.
Най-приятно ми е да общувам с хора, които имат моя Асцендент. Лесно общувам с архетипа Стрелец, Лъв, Скорпион. Със собствения си слънчев знак по-лесен ми е контакта с жените.Всичко останало е въпрос на синастрия.
От противоположния пол Скорпи Лъвчетата са ми любими /слънце или Асц в Лъв с Луна или Венера в Скорпион/.
Общуването не е само вербално.Има много нива на общуване. почти телепатична връзка се получава с хора, които имат Луна, Венера, Меркурий или Марс в съвпад с моя Нептун. При Слънце не е така, не мога да коментирам защо, просто не знам.
Интересът ми към хора с планети в точен съвпад с моите ъгли е нездравословно силен

Особено ако планетата е в съвпад с Асцендента или МС :unsure: