Здравей Гост

Абе...

• 312 Отговора
  • 42745 Прегледи
*

АН

Абе...
« Отговор #120 -: Ноември 21, 2006, 08:12:51 am »
Цитат
Някой ще ме светне ли къде имаше някъде някога някаква тема за планетите и тоалетите?
Примерно подвластните на Сатурн какво носят, на Венера какво обичат и т.н.?
кажи защо се сети за това? :)

Аз даже бих я разширила - кога какъв тоалет, че да добавим или компенсираме нещо :) - което за конкретния период е важно :)  

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #121 -: Ноември 21, 2006, 08:57:12 am »
Цитат
Аз заменям малко вода за огън :D
Цитат
Аз даже бих я разширила - кога какъв тоалет, че да добавим или компенсираме нещо  - което за конкретния период е важно

Ан, не би ли могла да компенсираш липсата на огън с малко цветотерапия? Или да обединя двете ти мнения- нямам склонност да следвам стриктно модните тенденции, но изпадам в дълги периоди ,когато ми се носи определн цвят. Чудесно се чувствам в портокалово оранжево/ макар,че огън не ми липсва/, но често спя с подобен цвят дрехи, на улицата ще рискувам да ме обвинят в отчаян далтонизъм ако тръгна в този цвят от глава до пети. Имаше период преди години когато дълго време ходех в този цвят:

но в един момент се пренаситих :)

Харесвам много всички цветове на есенна широколистна гора, но се чувствам много зле в кафяво :angry: макар,че нямам земя в натала и кафявото би трябвало да компенсира  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Абе...
« Отговор #122 -: Ноември 21, 2006, 09:04:47 am »
Судоволствие заменям Рачешкия АСЦ, особено в момента. Понеже си търся работа, май и целия стелиум от 4 дом искам да сложа в 10 дом. Мм много трудна работа:))

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #123 -: Ноември 21, 2006, 09:04:50 am »
Като си гледам аватара май нямаше нужда да ви пращам такова огромно цвете :D  

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #124 -: Ноември 21, 2006, 09:07:05 am »
Цитат
Судоволствие заменям Рачешкия АСЦ, особено в момента. Понеже си търся работа, май и целия стелиум от 4 дом искам да сложа в 10 дом. Мм много трудна работа:))
Сорри, до тук водата само се предлага, никакво търсене ;) Никой не предлага земя и въздух :angry:  :blink:  :angry:  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #125 -: Ноември 21, 2006, 09:11:59 am »
Цитат
Цитат

И без това темата, както изглежда, се очертава да бъде от сорта на "от всичко по малко" или "за това и онова", да вземем да я обърнем на "давам-заменям"?  :lol:

Обяснено с думи прости, презентирам идеята така:

Кой каквото не си харесва в натала или си мисли, че го има в излишък, да го "сподели" с другите на компенсаторния принцип с цел попълване на "липсите" :P  

Хайде да видим сега кой какво има да "дава" и кой какво "търси"?

Случайно някой да е "жаден", че имам водичка в повече? На някой да взема да му "пробутам" забляния си и вечно отнесен от вихъра рибешки Марс? И да си "набавя" повече Сатурн и Юпитер? Плутоновите си констелации също подарявам, ммм, но после не ме търсете - рекламации не се приемат, "пито-платено"!  B)  :P  :D
В такива теми се усеща неподправена и усвоима енергия, а това е особено ценно :)

Аз заменям малко вода за огън :D
АН,
подарявам ти големия си огнен тригон  :D и без това водния никой не го ще...  :P  :)
А ако има желаещи, мога да споделя и малко от ффърчилото си - за онези, на които им се занимава с опозиция Слънце-Плутон  :blink:  :ph34r:  
« Последна редакция: Ноември 21, 2006, 09:13:51 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Абе...
« Отговор #126 -: Ноември 21, 2006, 09:17:26 am »
При цветовете..черен задължително с нещо пак тъмно-кафяво, синъо..
Но забелязах, че имам промяна в предпочитанията на парфюмите понякога харесвам леки аромати, а има дни когато харесвам силни аромати, особено" Опиум" май често употребявам.

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #127 -: Ноември 21, 2006, 09:23:24 am »
Цитат
При цветовете..черен задължително с нещо пак тъмно-кафяво, синъо..
Но забелязах, че имам промяна в предпочитанията на парфюмите понякога харесвам леки аромати, а има дни когато харесвам силни аромати, особено" Опиум" май често употребявам.
От цветотерапия към ароматотерапия :D

"Опиум" не беше ли нещо дето има аромат на тамян?

Абе...
« Отговор #128 -: Ноември 21, 2006, 09:28:51 am »
Да, на тамян и на борова смола.

*

АН

Абе...
« Отговор #129 -: Ноември 21, 2006, 10:00:14 am »
Цитат
Ан, не би ли могла да компенсираш липсата на огън с малко цветотерапия?
не знам дали мога, ама поне да беше сложила огнено-червено цвете :D  

*

АН

Абе...
« Отговор #130 -: Ноември 21, 2006, 10:01:27 am »
Цитат
АН,
подарявам ти големия си огнен тригон  :D и без това водния никой не го ще...  :P  :)
А ако има желаещи, мога да споделя и малко от ффърчилото си - за онези, на които им се занимава с опозиция Слънце-Плутон  :blink:  :ph34r:
то и на небето сега има доста огън, но явно ни е по-лесно да го взимаме от хората :D  

*

АН

Абе...
« Отговор #131 -: Ноември 21, 2006, 10:04:13 am »
Цитат
въпросът с работата би следвало да се уреди - постоянство и упоритост, понеже зависи и от Сатурн в момента :) Но зависи по секстил :D, т.е. е добре :)
Ще е трайна, престижна, добре платена работа :) - заради Плутон и Юпитер, освен заради Сатурн :)  

Абе...
« Отговор #132 -: Ноември 21, 2006, 10:20:56 am »
Благодаря АН, но е свързано с посешение при шефове, а на мен първата крачка си ми е проблем и то голям, особено когато се отнася за мен. Незнам дали Козирожкият ми Сатурн в 6 дом има пръст в тази работа или АСЦ, но в момента само Юпитерчето си харесвам, а след два дни ще се възвърне. :o  

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #133 -: Ноември 21, 2006, 10:21:32 am »
Цитат
Цитат
Ан, не би ли могла да компенсираш липсата на огън с малко цветотерапия?
не знам дали мога, ама поне да беше сложила огнено-червено цвете :D
Нямаш проблем :D

Забравих да питам имаш ли предпочитание за вида на цветето :)

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #134 -: Ноември 21, 2006, 10:28:55 am »
Цитат
Цитат
АН,
подарявам ти големия си огнен тригон  :D и без това водния никой не го ще...  :P  :)
А ако има желаещи, мога да споделя и малко от ффърчилото си - за онези, на които им се занимава с опозиция Слънце-Плутон  :blink:  :ph34r:
то и на небето сега има доста огън, но явно ни е по-лесно да го взимаме от хората :D
Ето ти още едно цвете с огнен цвят :D

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #135 -: Ноември 21, 2006, 11:37:32 am »
Идеята за цвето и арамотерарията е супер. И тия алени цветя също.
Онова лилавото беше малко...депресиращо.
Между другото, може да пуснеш и някое кафяво цвете - напоследък този цвят е много модерен  :) Пък и нали елементът "земя" е много се търси, а няма предлагане  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #136 -: Ноември 21, 2006, 12:04:43 pm »
Цитат
Между другото, може да пуснеш и някое кафяво цвете - напоследък този цвят е много модерен  :) Пък и нали елементът "земя" е много се търси, а няма предлагане  ;)
Ами гледай червеното и си представяй сянката му,сигурна съм че ще ти стигне въображението. Нали художниците казват,че сянката на червеното е кафява :D
Така пък излиза,че фашизмът е сянка на комунизма ама това е тема за форум политика :ph34r:

Кафяви цветя няма, както няма и кафяв цвят в дъгата ;)
Но ще ти пратя трима кафяви сладури, кожени да имат връзка с темата за модата и живички защото ги предпочитам така вместо на кожено палто :D

или това ако предпочиташ тези живинки :D  :P  :D

Избери си сам!

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #137 -: Ноември 21, 2006, 12:17:00 pm »
Цитат

Това ако си падаш по русо. Нарочно е със затворени очи , като ги отвори са такива, каквито ги предпочиташ :P

За да изпрося милост от Ан,че разкрасих темата и пращам това:

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #138 -: Ноември 21, 2006, 01:15:46 pm »
WOW ! И пак WOW ! С тия цветя попадна точно в десетката  :rolleyes:
Някой казвал ли ти е, че имаш невероятни...щях да кажа очи, т.е. способности за разгадаване на чужди мисли и желания ?  :P  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #139 -: Ноември 21, 2006, 01:24:13 pm »
Цитат
WOW ! И пак WOW ! С тия цветя попадна точно в десетката  :rolleyes:
Някой казвал ли ти е, че имаш невероятни...щях да кажа очи, т.е. способности за разгадаване на чужди мисли и желания ?  :P  ;)
Ааа, сега като казах,че Асцендентът ми е в Лъв веднага тръгна да ми гъделичкаш  най -плътния  Аз директно през Егото :P
Както казва Lillie, имам си цяла мешана дружинка в 9-ти, та мото-стрелковия шутовски ,автоироничен , саркастичен хумор си го бие достатъчно тоз Аз, че и по-фините от него :P  :D