Някой ще ме светне ли къде имаше някъде някога някаква тема за планетите и тоалетите?Примерно подвластните на Сатурн какво носят, на Венера какво обичат и т.н.?
Аз заменям малко вода за огън
Аз даже бих я разширила - кога какъв тоалет, че да добавим или компенсираме нещо - което за конкретния период е важно
Судоволствие заменям Рачешкия АСЦ, особено в момента. Понеже си търся работа, май и целия стелиум от 4 дом искам да сложа в 10 дом. Мм много трудна работа:))
Цитат И без това темата, както изглежда, се очертава да бъде от сорта на "от всичко по малко" или "за това и онова", да вземем да я обърнем на "давам-заменям"? :lol: Обяснено с думи прости, презентирам идеята така:Кой каквото не си харесва в натала или си мисли, че го има в излишък, да го "сподели" с другите на компенсаторния принцип с цел попълване на "липсите" Хайде да видим сега кой какво има да "дава" и кой какво "търси"?Случайно някой да е "жаден", че имам водичка в повече? На някой да взема да му "пробутам" забляния си и вечно отнесен от вихъра рибешки Марс? И да си "набавя" повече Сатурн и Юпитер? Плутоновите си констелации също подарявам, ммм, но после не ме търсете - рекламации не се приемат, "пито-платено"! B) В такива теми се усеща неподправена и усвоима енергия, а това е особено ценно Аз заменям малко вода за огън
И без това темата, както изглежда, се очертава да бъде от сорта на "от всичко по малко" или "за това и онова", да вземем да я обърнем на "давам-заменям"? :lol: Обяснено с думи прости, презентирам идеята така:Кой каквото не си харесва в натала или си мисли, че го има в излишък, да го "сподели" с другите на компенсаторния принцип с цел попълване на "липсите" Хайде да видим сега кой какво има да "дава" и кой какво "търси"?Случайно някой да е "жаден", че имам водичка в повече? На някой да взема да му "пробутам" забляния си и вечно отнесен от вихъра рибешки Марс? И да си "набавя" повече Сатурн и Юпитер? Плутоновите си констелации също подарявам, ммм, но после не ме търсете - рекламации не се приемат, "пито-платено"! B)
При цветовете..черен задължително с нещо пак тъмно-кафяво, синъо..Но забелязах, че имам промяна в предпочитанията на парфюмите понякога харесвам леки аромати, а има дни когато харесвам силни аромати, особено" Опиум" май често употребявам.
Ан, не би ли могла да компенсираш липсата на огън с малко цветотерапия?
АН,подарявам ти големия си огнен тригон и без това водния никой не го ще... А ако има желаещи, мога да споделя и малко от ффърчилото си - за онези, на които им се занимава с опозиция Слънце-Плутон :blink: :ph34r:
Цитат Ан, не би ли могла да компенсираш липсата на огън с малко цветотерапия? не знам дали мога, ама поне да беше сложила огнено-червено цвете
Цитат АН,подарявам ти големия си огнен тригон и без това водния никой не го ще... А ако има желаещи, мога да споделя и малко от ффърчилото си - за онези, на които им се занимава с опозиция Слънце-Плутон :blink: :ph34r: то и на небето сега има доста огън, но явно ни е по-лесно да го взимаме от хората
Идеята за цвето и арамотерарията е супер. И тия алени цветя също. Онова лилавото беше малко...депресиращо. Между другото, може да пуснеш и някое кафяво цвете - напоследък този цвят е много модерен Пък и нали елементът "земя" е много се търси, а няма предлагане
WOW ! И пак WOW ! С тия цветя попадна точно в десетката :rolleyes: Някой казвал ли ти е, че имаш невероятни...щях да кажа очи, т.е. способности за разгадаване на чужди мисли и желания ?