Здравей Гост

Върти ми се една мисла...

• 113 Отговора
  • 16573 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« -: Октомври 10, 2006, 12:16:55 pm »
За един бизнес, свързан с услуги или домашни услуги.
Зададох си въпроса тук и после се сетих, че не разбирам много от хорар, сега луната прави ли аспекти в тоя случай или не.
И има ли отговор на въпроса ми или йок?

Сега много ми се ще Уран като съуправител на козирог с тоя хубав тригон към Мерка (в натала пак ми е точен тригон между двата), пък Мерка като управител на шести дом...
Пък Сатурн като си баш управител на асц и родничкия ми натал с тия тригончета и секстилчета към управителите на 10 дом...и нали се сещате... :rolleyes:
Ма па тоя Нептун на върха на втори що е виснал там. :(  
« Последна редакция: Октомври 10, 2006, 12:23:30 pm от kaily »

*

АН

« Отговор #1 -: Октомври 10, 2006, 04:54:16 pm »
Първоначално може да е като в оня лаф: "купуваме скъпо, продаваме ефтино - търговия да става" :) За после не се знае :)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2006, 05:45:25 pm »
Значи ми посърна убавата идейка.  :wacko:

*

АН

« Отговор #3 -: Октомври 11, 2006, 04:55:40 pm »
Може пък и да не е :D

Видим ли действащ Нептун, например, си казваме, че трябва да дадем воля на интуиция и въображение, като внимаваме с вредните илюзии и някой да не ни излъже :)  

« Отговор #4 -: Октомври 11, 2006, 06:52:22 pm »
Цитат
За един бизнес, свързан с услуги или домашни услуги.
Зададох си въпроса тук и после се сетих, че не разбирам много от хорар, сега луната прави ли аспекти в тоя случай или не.
И има ли отговор на въпроса ми или йок?

Сега много ми се ще Уран като съуправител на козирог с тоя хубав тригон към Мерка (в натала пак ми е точен тригон между двата), пък Мерка като управител на шести дом...
Пък Сатурн като си баш управител на асц и родничкия ми натал с тия тригончета и секстилчета към управителите на 10 дом...и нали се сещате... :rolleyes:
Ма па тоя Нептун на върха на втори що е виснал там. :(
ЗЪБОЛЕКАРСКИ ПРОЧИТ ПО /БРАЙЛОВА СИСТЕМА/ :D  :P  B) реших да са пробвам ;)

kaily,миличко,я вземи си направи търговийката,но с внос и предлагане на алкохол от чужбина ;) .
Ся ша са аргументирам  :)
Тоя Нептун ,владее течностите и като го предлагаш,на ти тебе илюзии и заблуди.
Слънце -в девети дом чужбински работи ,а там са венерата с хубавите работи и марса с огъня ,което като ги свържем с Нептуна илиза напрао огнена вода.
Уран във втори дом-пари,нещо откачено дето може да изкяриш от него.

Тоя Мерка го търсих ама него намерих,кой е тоя и за кво се бори?/без да ми се налага да влизам в хиляда линка да се образовам,издайте го :angry: /

АН и ЛИЛИЕто как съм,а? B)  ;)  :D /не ми скубете перушината,таман се наперих :) /

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2006, 08:54:56 pm »
На позналите - честито  :D няма да те скубeм, я, едно мъжко попълнение в нашето леко капсулирано дамско астро-общество *с изключение на DDD* няма да е излишно  ;)  :rolleyes:
То и аз като зяпам тоя Нептун все за това си мисля - течности, лъжи, измами, илюзии и утопии, гарнирани с една или повече щипки (само-)заблуда и розови балони  :lol:
Но шегата настрана - все се чудех защо навремето една медийна астроложка ме насочи към "течна" кариера и ме посъветва *тогава си бях на кръстопът аз* да се занимавам с "всичко течно, евтино и за народа". Но не позна  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Октомври 11, 2006, 09:43:56 pm »
Между Нептуна и Сатурн има ли връзка в тая карта,че по геометрия съм скаран,но ми се види,че липсва нещо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2006, 09:54:45 pm »
В опозиция би трябвало да са уж, противопоставени един на друг - границите и безграничността, разумът *Сатурн* и будализмът *Нептун*   B)

Ма хорара не съм гледала аз, споделям само за изживяни нептунови опитности in reality :huh:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2006, 05:57:34 pm »
Абе аз за сериозни неща питам, вие се майтапите.
Бизнесът би трябвало да е свързан с обединяване на информация за компактност.
Направо да се чуди човек накъде да поеме, от нова година сме щели да пътуваме из Европата само по кюлоти и лична карта, разбрахте ли?
Тука собствен бизнес айде пак наново, тука в голяма структура и престижна като колелце или по чужбина по капали?
Много ми е важно, снощи четох, че Сатурн връз Уран изисквал промяна и стратегия и след 14 години пак щял да ме пита за верността на сегавзетото решение.
Преди 14 години вървях към развод, а сега към какво да вървя, че време не остана ей. Е и 2012 иде...

*

АН

« Отговор #9 -: Октомври 13, 2006, 06:53:48 pm »
че какво несериозно виждаш в репликите :D

И защо мислиш за съвпада на Сатурн с Уран, като вече действа съвпад на Плутон с Меркурий, който ти управлява професионалната реализация? :) Не смяташ ли, че вече даже се прояви? :)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Октомври 13, 2006, 07:12:29 pm »
Ми щото то се натрупва едно връз друго, едното иска с възглавничка, другото без възглавничка, пошашавих се вече.
В какъв смисъл се е проявил?
Тая година всеки случай уча като невидяла, ония три месеца ми бяха все учене, тръгнах да напускам, като попривърши ученето и започна рутината. Оттогава уча английски ката ден, тук в интернета има страхотни тестове и упражнения за тая цел, хем без пари, хем по цял ден тестове решавай.
По интервюта ходя през ден, не че нещо, ама никога не съм ходила, сега все едно маркетингово проучване на пазара за работна сила правя, аз ходя, они ме проучват и гледат маймуна, и аз ги проучвам и гледам маймуни. То пак с образователна цел.
Та Плутон връз Меркурий и мета погледи към слънце, Уран към луничката ми тръгнал, възелът и той към нея, Сатурн връз Уран ще се възкачва и като капак Юпитер и Селена на асцендент и към първи дом бегом марш.
А аз се скъсах от търчане без завръзване, като ябълка съм напролет отрупана с цвят, а после плодове нанайси, така ли трябва да бъде или още не е дошла есента ябълки да бера, м? :(  

« Отговор #11 -: Октомври 14, 2006, 12:53:24 pm »
Цитат
Ми щото то се натрупва едно връз друго, едното иска с възглавничка, другото без възглавничка, пошашавих се вече.
Тая година всеки случай уча като невидяла, ония три месеца ми бяха все учене, тръгнах да напускам, като попривърши ученето и започна рутината. Оттогава уча английски ката ден, тук в интернета има страхотни тестове и упражнения за тая цел, хем без пари, хем по цял ден тестове решавай.
По интервюта ходя през ден, не че нещо, ама никога не съм ходила, сега все едно маркетингово проучване на пазара за работна сила правя, аз ходя, они ме проучват и гледат маймуна, и аз ги проучвам и гледам маймуни. То пак с образователна цел.
Та Плутон връз Меркурий и мета погледи към слънце, Уран към луничката ми тръгнал, възелът и той към нея, Сатурн връз Уран ще се възкачва и като капак Юпитер и Селена на асцендент и към първи дом бегом марш.
А аз се скъсах от търчане без завръзване, като ябълка съм напролет отрупана с цвят, а после плодове нанайси, така ли трябва да бъде или още не е дошла есента ябълки да бера, м? :(
 :(  :(  :( Ся кво излиза,че май па са осраф :( .Ша са пробвам пак да ти гледам душко.Всичко виждам,всичко познавам,а за петте лева халал да ти са ;)  :D  :D !

Тоа Плутон дет връз Меркурий са я качил,ша ти разрушава сиичкото,що си го научила душичко,а щот и към Слънцето мята зъркели голяма реорганизация  ша си прайш,нови начини за действие ша ти трябват.Урана към Луничката- ша ти подпалва чергата и възела урок ша ти дава,Сатурна ша та кротни та да гледаш чи то сичко що фърчи пиле не е,па и ти да слянеш на земята.Юпитера кат кацне на АСЦ,я ша са ушишкаш,я ша ти каже на каде да захванеш.

За петто лева,немой са коси душко,на хубави каки без пари гледам ;) ако не съм познал ас ша ти прата :P  :D  B)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 14, 2006, 01:45:42 pm »
Направо си за клуб "Пентаграм", душко, я си направи сега една елективна карта за стартиране на 'импулсен' бизнес  :lol:  B)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Октомври 14, 2006, 03:30:03 pm »
Цитат
Направо си за клуб "Пентаграм", душко, я си направи сега една елективна карта за стартиране на 'импулсен' бизнес  :lol:  B)  :lol:
Пак ма фърли в размисли туй Лилие,добре ли са справям,щот АН ми каза да поглеждам ключовите фрази и да си вадя заключенията.
А за елективна карта ме осветли как да си я спретна,щото само ми хвърляте идеи,а ме зарязвате сам да си сърбам попарите ;)  B)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Октомври 14, 2006, 03:38:55 pm »
Цитат
Цитат
Направо си за клуб "Пентаграм", душко, я си направи сега една елективна карта за стартиране на 'импулсен' бизнес  :lol:  B)  :lol:
Пак ма фърли в размисли туй Лилие,добре ли са справям,щот АН ми каза да поглеждам ключовите фрази и да си вадя заключенията.
А за елективна карта ме осветли как да си я спретна,щото само ми хвърляте идеи,а ме зарязвате сам да си сърбам попарите ;)  B)
Основният принцип на елективната астрология е да 'стъкмиш' карта като избереш най-оптималния съобразно поставените цели и очакваните резултати момент за случване на конкретна 'случка'  B)  ;)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Октомври 14, 2006, 03:51:49 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Направо си за клуб "Пентаграм", душко, я си направи сега една елективна карта за стартиране на 'импулсен' бизнес  :lol:  B)  :lol:
Основният принцип на елективната астрология е да 'стъкмиш' карта като избереш най-оптималния съобразно поставените цели и очакваните резултати момент за случване на конкретна 'случка'  B)  ;)  :)
 :angry:  B)  :ph34r: Напрао ми светна,след такова обяснение,май пак ще се образовам самичък :(  ;)  

*

АН

« Отговор #16 -: Октомври 14, 2006, 03:54:47 pm »
Цитат
След свежите интерпретации по-горе :D , дай все пак да видим какво казва и теорията :)

Значи съвпадът на тр.Плутон и нат.Меркурий се случва във втори дом, което ще рече, че евентуалните събития ще са аналогии на тоя дом - пари, сигурност и т.н.
Причините за евентуалните събития ги търсим по радикалните домове на планетите, които сключват аспекта - т.е. по втори дом и по десети дом - значи едно ново желание или разбиране за реализация и пари би могло да провокира събитията.
Следствията от евентуалното събитие ги търсим по домовете, които са управлявани от планетите, които сключват аспекта, т.е. първи и десети дом.

Т.е. бихме могли накратко да кажем, че ако променим разбирането си за работа, пари и реализация, като не си пилеем времето и енергията, то животът ще ни се отплати с хубави и удовлетворяващи  резултати :)  

« Отговор #17 -: Октомври 14, 2006, 04:00:01 pm »
Цитат
Цитат
След свежите интерпретации по-горе :D , дай все пак да видим какво казва и теорията :)

Значи съвпадът на тр.Плутон и нат.Меркурий се случва във втори дом, което ще рече, че евентуалните събития ще са аналогии на тоя дом - пари, сигурност и т.н.
Причините за евентуалните събития ги търсим по радикалните домове на планетите, които сключват аспекта - т.е. по втори дом и по десети дом - значи едно ново желание или разбиране за реализация и пари би могло да провокира събитията.
Следствията от евентуалното събитие ги търсим по домовете, които са управлявани от планетите, които сключват аспекта, т.е. първи и десети дом.

Т.е. бихме могли накратко да кажем, че ако променим разбирането си за работа, пари и реализация, като не си пилеем времето и енергията, то животът ще ни се отплати с хубави и удовлетворяващи  резултати :)
АН, май все пак съм му хванал донякъде цаката?

То като никой не ме поощрява :D  :P  B)

*

kaily

• 5145
« Отговор #18 -: Октомври 14, 2006, 06:33:09 pm »
Цитат
Тоа Плутон дет връз Меркурий са я качил,ша ти разрушава сиичкото,що си го научила душичко,а щот и към Слънцето мята зъркели голяма реорганизация  ша си прайш,нови начини за действие ша ти трябват.Урана към Луничката- ша ти подпалва чергата и възела урок ша ти дава,Сатурна ша та кротни та да гледаш чи то сичко що фърчи пиле не е,па и ти да слянеш на земята.Юпитера кат кацне на АСЦ,я ша са ушишкаш,я ша ти каже на каде да захванеш.

ВъзВрадва ме неимоверно, хвала ти.  :unsure:

С тоя тънък лед под краката, тая виелица зад гърба и тия несигурни сламки пред ръцете ми, направо съм цъфнала.
Една утеха имам-съвсем наскоро се предадох на висшите сили насъвсем и изцяло. Да правят каквото искат, мен кво ми е.  :P  

*

kaily

• 5145
« Отговор #19 -: Октомври 14, 2006, 06:37:30 pm »
Цитат
Основният принцип на елективната астрология е да 'стъкмиш' карта като избереш най-оптималния съобразно поставените цели и очакваните резултати момент за случване на конкретна 'случка'  B)  ;)  :) [/QUOTE]
:angry:  B)  :ph34r: Напрао ми светна,след такова обяснение,май пак ще се образовам самичък :(  ;) [/quote]
 Мен да ме питаш, аз тая карта най я любя. Гледаш да си нацелиш в кой точно момент от времето картата би била най-готина за твоите си цели, набелязваш си момента, записваш си го на носа точното време и като настъпи, баш тогава си задаваш въпроса и съответно си правиш хорар.  :P  <_<