Ми щото то се натрупва едно връз друго, едното иска с възглавничка, другото без възглавничка, пошашавих се вече.
В какъв смисъл се е проявил?
Тая година всеки случай уча като невидяла, ония три месеца ми бяха все учене, тръгнах да напускам, като попривърши ученето и започна рутината. Оттогава уча английски ката ден, тук в интернета има страхотни тестове и упражнения за тая цел, хем без пари, хем по цял ден тестове решавай.
По интервюта ходя през ден, не че нещо, ама никога не съм ходила, сега все едно маркетингово проучване на пазара за работна сила правя, аз ходя, они ме проучват и гледат маймуна, и аз ги проучвам и гледам маймуни. То пак с образователна цел.
Та Плутон връз Меркурий и мета погледи към слънце, Уран към луничката ми тръгнал, възелът и той към нея, Сатурн връз Уран ще се възкачва и като капак Юпитер и Селена на асцендент и към първи дом бегом марш.
А аз се скъсах от търчане без завръзване, като ябълка съм напролет отрупана с цвят, а после плодове нанайси, така ли трябва да бъде или още не е дошла есента ябълки да бера, м?