каква ще е разликата по отношение на реализацията, която е в Бг? /освен, евентуално, финансовата страна на въпроса/
Алеле, освен евентуално финансовата...че малко ли е?
Писна ми да се правя на жертва, страдалец и нам си кво, Ошо вика-ако можеш да имаш пари, имай ги. Изобщо не е речено, че парите са нещо маловажно...даже да ти призная от известно време насам изпитвам почти така, интимно отношение към парите.
Не че ги имам, не, просто ги чувствам близки, откак две години играх почти нон стоп на борсата, ама в демо вариант, но все пак валути продаваш купуваш, знаеш ли какво открих?
Парите са най-висшето проявление на тоя земен свят и връзката му с небесния.
Туй то.
Много особено нещо е паричният егрегор, много тънко и Алиса в страната на чудесата, ако успееш да го изчистиш от човешките емоции.
Който владее парите, владее света, ама знаеш ли защо? Не щото има много пари да купи света, а защото е майстор висш пилотаж и светът просто му е детска играчка.
Но толкоз за парите. :-)
Освен другото имам чувството, че в чужбина има по-малко аберирани, по-отворени, по-свестни хора, в България останахме само идиоти, темерути и шопи.
Та-има ли и такъв вариант-чужбина, писна ми да вървя напреки на реката, искам да плувам по течението вече, а тук течението ни влачи само в ада. Ако искаш да си добре-плувай по течението на мутрите и чалгата.