Здравей Гост

Върти ми се една мисла...

• 113 Отговора
  • 16633 Прегледи
« Отговор #60 -: Октомври 17, 2006, 02:15:41 pm »
Цитат
Много мило  :)

Как пък си ми улучил вкуса!  ;)  :o
От начина ти на писане  ;) ! :o и от картинките

Виждам смесица от зрялост и детска палавост,нежност и студенина. /направо жива отрова за мъжката част/ :)  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Октомври 17, 2006, 02:22:13 pm »
Мхм... ще ми ставаш личен психолог?  :D  ;)  :P  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #62 -: Октомври 17, 2006, 02:43:39 pm »
Цитат
Мхм... ще ми ставаш личен психолог?  :D  ;)  :P  B)
Най-много пак да ма пратиш в някой линк,да духам супата,щото трудно приемаш да си нежна,АМА КАРТИНКИТЕ С ВОДОПАДИТЕ ТА ИЗДАДОХА :D  ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Октомври 17, 2006, 02:56:43 pm »
Цитат
Цитат
Мхм... ще ми ставаш личен психолог?  :D  ;)  :P  B)
Най-много пак да ма пратиш в някой линк, да духам супата, щото трудно приемаш да си нежна, АМА КАРТИНКИТЕ С ВОДОПАДИТЕ ТА ИЗДАДОХА :D  ;)
Хехехе, тъкмо щях да намекна и аз за пребладаващо "водните" картинки дето поствам..... емоции дълбокиии, дъно няма  :lol:  :lol:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Октомври 17, 2006, 03:11:15 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Мхм... ще ми ставаш личен психолог?  :D  ;)  :P  B)
Най-много пак да ма пратиш в някой линк, да духам супата, щото трудно приемаш да си нежна, АМА КАРТИНКИТЕ С ВОДОПАДИТЕ ТА ИЗДАДОХА :D  ;)
Хехехе, тъкмо щях да намекна и аз за пребладаващо "водните" картинки дето поствам..... емоции дълбокиии, дъно няма  :lol:  :lol:  :lol:
За многоцветните жени във форума,които ние мъжете трябва да виждаме,а не само да ги гледаме :)

"Жена съм аз "

Жена съм аз и моят образ е поезията нежна,
 от която мъжкото сърце тъй тръпне !

Жена съм аз и гласът ми на душата твоя
 орлови криле за полет дава !

Жена съм аз и от суета не съм лишена,
но тя присъща е на всеки !

Жена съм аз и към мъжете съм ревнива,
дори когато обич не изпитвам !

Жена съм аз с кръв гореща и страстта ми като буря
мъжкото сърце погубва !

Жена съм аз и ангел,който в Рай света за теб превръща !

Жена съм аз и дявол черен,който в Ада може да те отведе !

Жена съм аз и грешки в живота правя.
Но разумът дори мен да подведе,
сърцето ми не ще ме подведе !

За туй в мрежи да оплиташ ме недей опитва !
Туй твоя и последна грешка по пътя ти към мен ще бъде !

Жена съм аз и мъжът не ме познава,
плетеница сложна,пътища безкрай !

Жена съм аз !

автор:Цветелина Дамянова

Както казва добрия психолог:Остави човека  сам да ти каже,какъв е отговора ;)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #65 -: Октомври 17, 2006, 04:09:58 pm »
Цитат
Докато тр.Сатурн е в 9-ти дом, е препоръчително да се въведе ред във възгледите и желанията, да се смири Аза и да се избягват пътуванията :)

И в зависимост от това, какво е постигнал в 9-ти дом, на МС ще се види някакъв резултат :)
Ооо    -_-
Просто съм впечатлена...от себе си.  :wub:
Точно с това и се занимавам на практика, смирявам си аза,просто нищо вече не остана от него, ама направо съм велика в смиряването си.  
:P
Ми ето де, отписвам заграницу като вариант и така вариантите намаляват, благодаря...я да видим сега какво се получава, възгледите и желанията ги въдворихме в ред, това сигурно, аза го смирихме последните месеци, последните седмици и особено последните дни, всъщност върху него работихме.
И сега Сатурн като ще клечи в девети дом до края на 2007, наша милост върху какво ще клепа уши?  :(  
« Последна редакция: Октомври 17, 2006, 04:19:51 pm от kaily »

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Октомври 17, 2006, 04:15:45 pm »
Ей ей, а аз като обичам горите усойни за момента, да не намекваш, че съм пън?!  :unsure:  

« Отговор #67 -: Октомври 17, 2006, 06:19:59 pm »
Цитат
Ей ей, а аз като обичам горите усойни за момента, да не намекваш, че съм пън?!  :unsure:
А сега де,а де,аде....  :D  :D Ти харесваш горите не само за момента ;) ,и бих казал,че си прекалено кибритлия човек.Ако при Лилие имам усещания за човек,който от страх да не го наранят си слага маска от ледено хладнокръвие,то при теб имам усещания за човек,който иска спокойствие,но когато го получи не знае какво да го прави :D . Между другото,от къде си вадиш извода,че те мисля за пън :o  :blink:,но пък ,я си признай,че когато нямаш неприятности,сама започваш да си ги търсиш :P  :P  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Октомври 17, 2006, 06:52:20 pm »
Цитат
Цитат
Ей ей, а аз като обичам горите усойни за момента, да не намекваш, че съм пън?!  :unsure:
А сега де, а де, аде.... Ти харесваш горите не само за момента ;)и бих казал, че си прекалено кибритлия човек. Ако при Лилие имам усещания за човек, който от страх да не го наранят си слага маска от ледено хладнокръвие, то при теб имам усещания за човек, който иска спокойствие, но когато го получи не знае какво да го прави :D . Между другото, от къде си вадиш извода, че те мисля за пън :o  :blink: но пък я си признай, че когато нямаш неприятности, сама започваш да си ги търсиш.

Sehr gut, г-н Фройд, дотук се справяте чудесно с психоанализата :D но не забравяйте обаче, че започвате да газите без предпазни гумени ботуши в дълбоките и мътни води на осмодомна Луна  :P  :ph34r:

За направения "профил" на съфорумничката kaily мога само да отбележа, че "до болка" прилича на една моя близка ураново-сатурнова констелация  :blink: *когато нямам проблеми си ги създавам сама, имам ли ги - все се тръшкам*  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #69 -: Октомври 17, 2006, 08:35:14 pm »
Цитат
А сега де, а де, аде.... Ти харесваш горите не само за момента ;)и бих казал, че си прекалено кибритлия човек. Ако при Лилие имам усещания за човек, който от страх да не го наранят си слага маска от ледено хладнокръвие, то при теб имам усещания за човек, който иска спокойствие, но когато го получи не знае какво да го прави :D  но пък я си признай, че когато нямаш неприятности, сама започваш да си ги търсиш.

Sehr gut, г-н Фройд, дотук се справяте чудесно с психоанализата :D но не забравяйте обаче, че започвате да газите без предпазни гумени ботуши в дълбоките и мътни води на осмодомна Луна  :P  :ph34r:

За направения "профил" на съфорумничката kaily мога само да отбележа, че "до болка" прилича на една моя близка ураново-сатурнова констелация  :blink: *когато нямам проблеми си ги създавам сама, имам ли ги - все се тръшкам*  B) [/quote]
 Бе вече и аз не знам...как вика шопа-бе и я не знам, ама и така не е.  :P

Обаче има едно НО.
Луничката ми в рибка в четвърти е лесно ранима и цял живот се боря с това и качество, непрекъснато слагайки маска на непукист и хладен типаж. А после пък почнах да се боря срещу тия маски, прикриващи лесната ми ранимост.
Фактът, че сега ти не го споменаваш, а споменаваш други мои типични черти, би могъл да значи, че поне в една насока съм постигнала успех в себепромяната си.  <_<  :rolleyes:

Иначе съм с подчертан Сатурн и Плутон хороскопски-Сатурн владетел в козирог, пак там Слънце и Юпитер; Плутон владетел на асцендента и чучнал точно на МС.
Обаче от друга страна Урануса ми е в интерсептиран лъв. И лично аз винаги съм се изживявала по урановси бунтар, човек на неочакваните идеи, оригинални решения и все съм се чудела що така не ми признават силната уравона жилка.
Та-или ти си интуитивен гений или аз съм се променила...най-после.  :lol:

За проблемите Ричард Бах има една теза-Зад всеки проблем се крие безценен дар и ние имаме такава нужда от този дар, че сами създаваме проблема, за да вземем, при разрешаването му, необходимия ни дар.
Тая теза я прочетох след като години наред бях напълно съгласна с Ошо, че проблеми няма, ние си ги създаваме.

А ти кой си такъв зъболекар, дай си картата де, какво си се скатал в храсталака и стреляш невинните сърнички, кротко пасящи по тукашните пасбища.

*

kaily

• 5145
« Отговор #70 -: Октомври 17, 2006, 08:36:58 pm »
Цитат
но не забравяйте обаче, че започвате да газите без предпазни гумени ботуши в дълбоките и мътни води на осмодомна Луна  :P  :ph34r:

Що ли имам чувството, че ще му правим мечка?  B)  

« Отговор #71 -: Октомври 17, 2006, 10:09:45 pm »

kaily,не стрелям от тъмното,аз първо си дадох личните данни ;) ,а после започнах да се опитвам да чета и между редовете,които пишете.За твоята ранимост и тя си проличава,но си в състояние да се изправяш на крака по-бързо от Лилие,но пък тя от своя страна е по склонна да прощава по-лесно на хората ,които я нараняват или им намира оправдание по най-поносим за нея начин ;) .При теб ранимостта е нещо интересно,като слоеве на картина всичко се запазва,но приема нов нюанс.Ще се опитам да го обясня: при скандал трупаш много отрицателна енергия -хвърчат фоерверки,след това се убеждаваш,че не си струва да си хабиш нервите и се укротяваш,докато не се стигне до аналогична ситуация, тогава  изживяваш и стария и новия гняв с капитализацията.Когато си много наранена,но нямаш срещу кого да хвърляш огън и жупел,в случаите   когато сама си виновна за събитията,които те нараняват минаваш всеки по дълбочина на емоциите.( В тези ситуации си много горска :P  ;) )

За мен виж темата с въпросителните в астрологията,аз съм оня с доказателствата :D
« Последна редакция: Октомври 17, 2006, 10:56:07 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #72 -: Октомври 17, 2006, 10:48:03 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
А сега де, а де, аде.... Ти харесваш горите не само за момента ;)и бих казал, че си прекалено кибритлия човек. Ако при Лилие имам усещания за човек, който от страх да не го наранят си слага маска от ледено хладнокръвие, то при теб имам усещания за човек, който иска спокойствие, но когато го получи не знае какво да го прави :D . Между другото, от къде си вадиш извода, че те мисля за пън :o  :blink: но пък я си признай, че когато нямаш неприятности, сама започваш да си ги търсиш.

За направения "профил" на съфорумничката kaily мога само да отбележа, че "до болка" прилича на една моя близка ураново-сатурнова констелация  :blink: *когато нямам проблеми си ги създавам сама, имам ли ги - все се тръшкам*  B)
Ако мъж ти направи комплимент ,който е истински искрен,научи се да го приемаш,а не да реагираш като уплашено зайче.

Не се прикривай зад маската на астрологията,защото тя няма да те спаси от живота,а там е истината.Пука ми та ми дреме,че Луната ти била в осми дом или какъв асцендент имаш.Ти, Лилие ми стана интересна като човек,а не колко си написала като информация за планети,домове и т.н.
Видях един упорит човек,който с широко отворени очи трупа знания.
Видях как с внимание се отнасяш към проблемите на всеки във форума.
Видях нежността на картините с водопадите,но също така видях и самотното момиче от което лъха тъга.

Мога да кажа на всички момичета,че всяка е уникална в своята душевност и че всяка една от вас ми направи силно впечатление.
Кайли,ти със своята огнена душа.
АН,която се появява като нещо ефирно.
Валда,която е като хладен бриз.
Всяка жена е като цвете,което при добра грижа цъфти и доставя радост за очите,но и всяка жена е като инструмент на който трябва да се научиш да свириш за да те дари с вълшебните звуци на чистия тон.

« Отговор #73 -: Октомври 17, 2006, 11:21:00 pm »
Цитат
А ти кой си такъв зъболекар, дай си картата де, какво си се скатал в храсталака и стреляш невинните сърнички, кротко пасящи по тукашните пасбища.
За да ви "начеша коремчето"или любознателността,мадам Кайли  :D  :P  ;) ,Висок съм 182см,тежа 72кг. мургав, с много черна и гъста коса,приличам на Освалдо Риос (Цитирам приятели и непознати,които са го казвали,макар че според мен им работи повече фантазията),спортувах преди да се парализирам на 18 годишна възраст,за успокоение на дамите Овенския  :D инат си каза думата и се възстанових.Това бе причина да не следвам медицина,но завърших семинарията в София,след това учих в Шумен теология и педагокика, а работя на общинска длъжност-контрол и движение на пътищата.Сега съм отпускар до края на тази седмица,не ходих на планина,защото някой е оскубал дори електромера на семейната ни вила :angry: ,но пък не съм си прекарвал ваканция по толкова забавен начин както сега.

( Вилата е в гората ;)  :P  :D ,на място което е усойно и зелено :D  :D  :D )
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 12:01:27 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #74 -: Октомври 18, 2006, 07:30:54 am »
Цитат
Луничката ми в рибка в четвърти е лесно ранима и цял живот се боря с това и качество, непрекъснато слагайки маска на непукист и хладен типаж. А после пък почнах да се боря срещу тия маски, прикриващи лесната ми ранимост.

:) Моята Луна в Рак в 12 е готова да поспори дали не е по-ранима от Луна в Риби в 4-ти.
Пардон, грешка!  :(

Овенското ми Слънце е готово да влезе в спор за защита на Луната ;)

Док, поклон от моя Уран, кацнал на Асцендента! Заради "бриза" :) В интерес на истината съм си чист шквал, малко на неочаквани пориви пристигам ;)
Опасно е да ми се прави фройдиска дисекция, ще изкочат всички демони, скрити в дълбините на подсъзнанието ми. С толкова труд ги натиквам обратно :unsure: Не ми проваляй дългогодишните усилия, моля!

Момичета, приемате ли в отбора на Плутончовците точен аспект Плутон/Слънце? :ph34r:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Октомври 18, 2006, 08:11:57 am »
Цитат
Ако мъж ти направи комплимент, който е истински искрен, научи се да го приемаш, а не да реагираш като уплашено зайче.

Не се прикривай зад маската на астрологията, защото тя няма да те спаси от живота, а там е истината.
Случайно да не мислиш пък, че съм била много сериозна в изказванията си? Ако случайно си забелязал, тук се придържаме към доста шеговит тон, впрочем и благодарение на теб също  ;)  :P  моята ирония няма нищо общо с "прикриване зад астрологична маска", просто така си говоря по принцип...  B)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Октомври 18, 2006, 10:30:13 am »
Малиии, Освалдо Риос...аз съм влюбена в него, бе....по-точно бях, преди да се появи Бойко Борисов. Сега се раздирам между двамата.  :rolleyes:

Я глей ти, Венера съвпад с Юпитер в първи, как нема приличаш на Освалдо, м? Ма тая квадратура с Нептун какво я правиш, Ан твърди, че мойта Венера е така, аз твърдя, че е много широка квадратурата и следователно невярна.
Въбще тоя квадрат на Венерката и Юпито май все неприятности в либофта?

И щерка ми има съвпад Лилит Луна и кофти аспект със Слънце и Плутон (при теб Уран), много е лабилна емоционално, иначе е тотално здравомислеща, ама може да ревне и след 5 минути да се смее, и след още 5 пак да реве.

Е на това вече му викам аз чувствителност и ранена Луна, иначе в рибка, в рак-се си е на място.

Значи да ти кажа, имах едно гадже Луна в козирог, опозиция Уран, Юпитер квадрат с Нептун ама и още допълнителни квадрати - много лесно си хваща гаджета, просто щракне с пръсти и се появява нещо красиво около него...и вечно му не върви в любовта. За разлика от мен примерно, която не мога и да си намеря подходящ, с трън да влача.
Ти лесно ли си забиваш гаджетата?

Кой ти е владетелят на хороскопа, Юпитер ли? Щото владее и асцендет, и МС, и е в първи дом току до АС.
Късмет, ранен от илюзии?

« Отговор #77 -: Октомври 18, 2006, 11:08:50 am »
Цитат
Цитат
Ако мъж ти направи комплимент, който е истински искрен, научи се да го приемаш, а не да реагираш като уплашено зайче.

Не се прикривай зад маската на астрологията, защото тя няма да те спаси от живота, а там е истината.
Случайно да не мислиш пък, че съм била много сериозна в изказванията си? Ако случайно си забелязал, тук се придържаме към доста шеговит тон, впрочем и благодарение на теб също  ;)  :P  моята ирония няма нищо общо с "прикриване зад астрологична маска", просто така си говоря по принцип...  B)  :)
 :D  :D  ;) Както кажеш шефе,няма да споря с теб. :)  

« Отговор #78 -: Октомври 18, 2006, 11:23:04 am »
Цитат
Малиии, Освалдо Риос...аз съм влюбена в него, бе....по-точно бях, преди да се появи Бойко Борисов. Сега се раздирам между двамата.  :rolleyes:

Я глей ти, Венера съвпад с Юпитер в първи, как нема приличаш на Освалдо, м? Ма тая квадратура с Нептун какво я правиш, Ан твърди, че мойта Венера е така, аз твърдя, че е много широка квадратурата и следователно невярна.
Въбще тоя квадрат на Венерката и Юпито май все неприятности в либофта?

И щерка ми има съвпад Лилит Луна и кофти аспект със Слънце и Плутон (при теб Уран), много е лабилна емоционално, иначе е тотално здравомислеща, ама може да ревне и след 5 минути да се смее, и след още 5 пак да реве.

Е на това вече му викам аз чувствителност и ранена Луна, иначе в рибка, в рак-се си е на място.

Значи да ти кажа, имах едно гадже Луна в козирог, опозиция Уран, Юпитер квадрат с Нептун ама и още допълнителни квадрати - много лесно си хваща гаджета, просто щракне с пръсти и се появява нещо красиво около него...и вечно му не върви в любовта. За разлика от мен примерно, която не мога и да си намеря подходящ, с трън да влача.
Ти лесно ли си забиваш гаджетата?

Кой ти е владетелят на хороскопа, Юпитер ли? Щото владее и асцендет, и МС, и е в първи дом току до АС.
Късмет, ранен от илюзии?
Квадратурата с Нептун я избивам на изкуство,неприятностите в любовта ще си ги предъвквам като ОРБИТ,да си заздравявам зъбките,че както се осветлих тия дни ще си ги имам дълго време :D .

И при мен като при твойто гадже с щракането на пръстите,но пък се хващам,че трудно намирам жена,която да ми запали интереса дълго време.Сестра ми казва,че съм развил синдрома на стария ерген,на който гроздето му е все кисело,щото не обича да си дава зор :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Октомври 18, 2006, 11:33:03 am »
Цитат
:D  :D  ;) Както кажеш шефе,няма да споря с теб. :)
От мен да мине - няма по овенски да тропам с крак... с копитце де  :P  ;)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.