А сега де, а де, аде.... Ти харесваш горите не само за момента ;)и бих казал, че си прекалено кибритлия човек. Ако при Лилие имам усещания за човек, който от страх да не го наранят си слага маска от ледено хладнокръвие, то при теб имам усещания за човек, който иска спокойствие, но когато го получи не знае какво да го прави
но пък я си признай, че когато нямаш неприятности, сама започваш да си ги търсиш.
Sehr gut, г-н Фройд, дотук се справяте чудесно с психоанализата

но не забравяйте обаче, че започвате да газите без предпазни гумени ботуши в дълбоките и мътни води на осмодомна Луна

:ph34r:
За направения "профил" на съфорумничката kaily мога само да отбележа, че "до болка" прилича на една моя близка ураново-сатурнова констелация :blink: *когато нямам проблеми си ги създавам сама, имам ли ги - все се тръшкам* B) [/quote]
Бе вече и аз не знам...как вика шопа-бе и я не знам, ама и така не е.
Обаче има едно НО.
Луничката ми в рибка в четвърти е лесно ранима и цял живот се боря с това и качество, непрекъснато слагайки маска на непукист и хладен типаж. А после пък почнах да се боря срещу тия маски, прикриващи лесната ми ранимост.
Фактът, че сега ти не го споменаваш, а споменаваш други мои типични черти, би могъл да значи, че поне в една насока съм постигнала успех в себепромяната си. <_< :rolleyes:
Иначе съм с подчертан Сатурн и Плутон хороскопски-Сатурн владетел в козирог, пак там Слънце и Юпитер; Плутон владетел на асцендента и чучнал точно на МС.
Обаче от друга страна Урануса ми е в интерсептиран лъв. И лично аз винаги съм се изживявала по урановси бунтар, човек на неочакваните идеи, оригинални решения и все съм се чудела що така не ми признават силната уравона жилка.
Та-или ти си интуитивен гений или аз съм се променила...най-после. :lol:
За проблемите Ричард Бах има една теза-Зад всеки проблем се крие безценен дар и ние имаме такава нужда от този дар, че сами създаваме проблема, за да вземем, при разрешаването му, необходимия ни дар.
Тая теза я прочетох след като години наред бях напълно съгласна с Ошо, че проблеми няма, ние си ги създаваме.
А ти кой си такъв зъболекар, дай си картата де, какво си се скатал в храсталака и стреляш невинните сърнички, кротко пасящи по тукашните пасбища.